Dimitris_1981 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, AtiX είπε Οι περισσότεροι δεν γνώρισαν το FB σήμερα… σκέψου το σαν στο παράδειγμα σου, και μετά από κάποια χρόνια, οι ίδιοι να συνέχιζαν να πιστεύουν σε φαντάσματα… Τι δεν υπάρχουν; Φτουυυυ….. 🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, mercast said: Δεν δίνω στο Insomnia ή σε οποιαδήποτε οντότητα που σχετίζεται με το Insomnia την άδεια να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες, τις πληροφορίες, τα μηνύματα ή τα σχόλια μου. Το κάνω σωστά; Όχι, πρέπει τώρα να το κοινοποιήσεις σε όλους τους γνωστούς σου και να ζητήσεις να κάνουν το ίδιο. Λευτεριά στους insomniacs! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Ψηφίζουν αυτοι τώρα; 😂 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Τι άλλο θα δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShadowWalker Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 "Απηύδησα κι εγώ" Τώρα λοιπόν ανακοινώθηκε από επιστήμονες και είναι γεγονός! Τα περιστέρια,και πάσα λογής πτηνό, έλκονται από την αστραφτερή επιφάνεια ενός καλοπλημένου αυτοκινήτου. Να δηλώσω εδώ ότι το αυτοκίνητο μου, είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ ΜΟΥ και όχι του κάθε πτηνού με κένωση υδαρών κοπράνων (διάρροια). Συνεπώς: Δηλώνω ότι δεν δίνω την άδεια στα πτηνά να "εκκενώνουν" τις ακαθαρσίες τους πάνω στο αυτοκίνητο μου που έπλενα, στέγνωνα και γυάλιζα για 3 συνεχόμενες ώρες. Όσοι επιθυμείτε το ίδιο, κάντε αντιγραφή και επικόλληση και ανεβάστε το στον τοίχο σας (εάν είναι καθαρός βέβαια)! Μπορείτε επίσης,αν υποφέρετε από υπερβολικό στρες,να κάνετε το παρακάτω...⤵️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StephenStrange Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 θέλετε να προστατέψετε τα προσωπικά σας δεδομένα; Να μην χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες και τα μηνύματα σας; διαγράψτε το Facebook...Αλλιώς είστε προϊόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που ποσταρουν το κείμενο,βοηθάει να ξεχωρίσεις τους ηλίθιους. Εν τω μεταξύ το είδα και από ανθρώπους που δεν το περίμενα. Και ένα ωραίο από φίλο Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από Armoral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakis11 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Εγω θα ηθελα να μαθω ποιος σκαρφιστηκε τετοιο μηνυμα,πιστευω οτι ο ιδιος το εκανε για τρολ..Βγες ρε φιλε και πες μας ποιος εισαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μυστικό που το ξέρουν δύο δεν είναι μυστικό, οι δύο είναι πληθυντικός. Αν θέλετε προστασία δεδομένων κρατήστε τα μόνο για τον εαυτό σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, StephenStrange είπε θέλετε να προστατέψετε τα προσωπικά σας δεδομένα; Να μην χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες και τα μηνύματα σας; διαγράψτε το Facebook...Αλλιώς είστε προϊόν Όχι, θεωρούν ότι και θα το χρησιμοποιούν, και δεν θα τους παίρνουν τα δεδομένα, και δεν θα πληρώνουν συνδρομή. Το λένε, ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Facebook είναι πλέον δημόσιος φορέας. Σαν τα ΚΕΠ ένα πράγμα. Δεν τους περνάει από τα εγκεφαλικά τους κύτταρα ότι όπως και να έχει μια ιδιωτική επιχείρηση θα βγάλει λεφτά για αυτό που τους παρέχει, με ένα copypaste και μια δήλωση το έλυσαν το θέμα. Συνδυασμένο το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" του Ελληναρά με τον ψηφιακό αναλφαβητισμό τους, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό 🤣 Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από aypnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Αυτό σε κάθε σχόλιο και σε όποιον αρέσει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Chocobo είπε Αυτό σε κάθε σχόλιο και σε όποιον αρέσει... Πόσο ταιριαστό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Το θέμα είναι για γέλια και για κλάματα. Ο ψηφιακός αναλφαβητισμός στη χώρα μας είναι πολύ υψηλός. Εντοπίζεται κυρίως σε μεγάλες ηλικίες, δεν λείπει όμως και από χαμηλότερες. Καλό θα ήταν να γίνει μια σχετική ενημέρωση, εκπαίδευση, κίνηση να μειωθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marcus0 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 «Με κάθε αντιγραφή-επικόλληση του κειμένου άρνησης συναίνεσης, δωρεάν ετήσια συνδρομή στο OnlyΧαϊβάνς .. » Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα