Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, kokoviosR είπε Πόσοι έξυπνοι μαζευτηκαν σε αυτόν εδω το μιτο για να κριτικάρουν τους άλλους που ειναι χαζοι και ποσταρουν ανοησιες στο fb. Φυσικά εχουν την ανάγκη της προσωπικής επιβεβαίωσης οτι δεν είναι χαζοί. Και αυτό ειναι το πρόβλημα,,, Γιατί τόση πρεμούρα;Το έχεις ποστάρει και εσύ; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Κοίτα να δεις και εγώ που νόμιζα θα χρειαζόταν εξώδικο στα αγγλικά , μετά αφού το αγνοούσαν μήνυση με τα δικαστικά έξοδα που υπάρχουν στις ΗΠΑ και αφού χαθεί η δίκη τελικά διαγραφή λογαριασμού.... Η άλλη λύση είναι μέσω της Ε.Ε. όπου λογικά ήδη συμμορφώνετε με τους κανονισμούς για αυτό και η πρόσφατη αλλαγή. Τέλος, είμαι ενάντια στο FB δεν ποστάρω σχεδόν ποτέ (μόνο χρόνια πολλά και καμιά χαζομαρούλα που δεν αφορά προσωπικά δεδομένα) και γενικά το έχω για λίγους παλιούς συμμαθητές και messanger. Νομίζω αν έχουν κάνει κάποιοι την ζωή τους φέιγ βολάν στο FB, τώρα λούζονται τα επίχειρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Εγώ πάντως, σε πείσμα των καιρών και κόντρα στις κυρίαρχες τάσεις ποστάρισα το παρακάτω. . ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΤΟΝ MARK ZUCKERBERG ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ.... ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ: ΟΛΟΣΩΜΕΣ: 200 € ΠΡΟΣΩΠΟ: 100 € ΔΕΞΙΟ ΠΡΟΦΙΛ (ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ?): 80 € ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΦΙΛ: ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΝΤΕΟ: 10 € / ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. . Tουλάχιστον να βγάλουμε κάνα φράγκο στην τελική. 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zygorito Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, AtiX είπε Αν και εν μέρη συμφωνώ δεν μπορώ να παραβλέψω το φαινόμενο του να εξηγείς σε κάποιον, ακόμα και αυτό το απλό πράγμα, και να συνεχίζει να πιστεύει ότι με ένα απλό copy paste έλυσε το πρόβλημα, δεν είναι αναλφαβητισμός… Πιο πολύ έλλειψη κριτικής ικανότητας. Υπάρχει αρκετός κόσμος που είναι ανίκανος να επξεργαστεί τις πληροφορίες που έχει στη διάθεση του. Το βλέπουμε και στα online (ή τηλεφωνικά) scams. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από zygorito 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, Ukforthemoment said: Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που ποσταρουν το κείμενο,βοηθάει να ξεχωρίσεις τους ηλίθιους. Δε χάρηκα καθόλου, γιατί τελικά είναι περισσότεροι απ'οτι νόμιζα... 3 hours ago, BlueBlade said: Τα είδα και εγώ αυτά τα μαργαριτάρια. Μιλάμε για περιπτώσεις εγκεφαλικής αναπηρίας, όπως επίσης κάθε φορά που βλέπω κάτι παρόμοιο εξοργίζομαι που η ψήφος τέτοιων ανθρώπων μετράει το ίδιο με την δική μου. Και θα το αφήσω εδώ για να μην παρεκτραπώ εντελώς. Λέγεται δημοκρατία, κανενός η ψήφος δε μετράει περισσότερο, ούτε του Αϊνστάιν. Έχει θετικά και αρνητικά όπως κάθε τι, προτιμάς τον φασισμό; 2 hours ago, AtiX said: Αν και εν μέρη συμφωνώ δεν μπορώ να παραβλέψω το φαινόμενο του να εξηγείς σε κάποιον, ακόμα και αυτό το απλό πράγμα, και να συνεχίζει να πιστεύει ότι με ένα απλό copy paste έλυσε το πρόβλημα, δεν είναι αναλφαβητισμός… Κάτι πολύ απλό σε σένα είναι κάτι πολύ σύνθετο για μερικούς ανθρώπους. Όπως τα πρώτα χρόνια που είχαμε ελληνική τηλεόραση, που έβλεπαν τον ηθοποιό ταυτόχρονα ζωντανά και στην τηλεόραση και δεν ήξεραν αν επρόκειτο για φάντασμα. Υπάρχουν άπειροι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που γνωρίζουν μόνο να σκρολάρουν. Η μάνα μου για παράδειγμα (κι αν δεν την έχω εξηγήσει), ότι βλέπει στο storyline νομίζει οτι της απευθύνεταιι προσωπικά. Κάτι απο το παραπάνω κείμενο ίσως είναι στο όριο των κανονισμών, ζητώ συγνώμη αλλά το θέμα από μόνο του όπως και οι απαντήσεις το "προκαλούν"... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Breaking News!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που ποσταρουν το κείμενο,βοηθάει να ξεχωρίσεις τους ηλίθιους. Δεν ηξερα καν οτι υπηρχε αυτο το "θεμα" γιατι δεν εχω ουτε εναν φιλο στο FB που να το εκανε copy paste. Νιωθω τυχερος Ειτε γιατι δεν εχω φιλους ηλιθιους ειτε γιατι θα τους ειχα σβησει τα περασμενα χρονια αν γραφανε κατι αντιστοιχο 1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε Κλαίω με όσους το βάζουν στο Profile τους. Εύκολα είναι οι ίδιοι που την πατάνε αν πάρω και τους ζητήσω τα στοιχεία της κάρτας γιατί είμαι από την Alpha Bank 😂😂😂 Ανοιξε θεια, απο την alphabank ειμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε Κάτι πολύ απλό σε σένα είναι κάτι πολύ σύνθετο για μερικούς ανθρώπους. Όπως τα πρώτα χρόνια που είχαμε ελληνική τηλεόραση, που έβλεπαν τον ηθοποιό ταυτόχρονα ζωντανά και στην τηλεόραση και δεν ήξεραν αν επρόκειτο για φάντασμα. Υπάρχουν άπειροι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που γνωρίζουν μόνο να σκρολάρουν. Η μάνα μου για παράδειγμα (κι αν δεν την έχω εξηγήσει), ότι βλέπει στο storyline νομίζει οτι της απευθύνεταιι προσωπικά. Οι περισσότεροι δεν γνώρισαν το FB σήμερα… σκέψου το σαν στο παράδειγμα σου, και μετά από κάποια χρόνια, οι ίδιοι να συνέχιζαν να πιστεύουν σε φαντάσματα… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, mercast said: Δεν δίνω στο Insomnia ή σε οποιαδήποτε οντότητα που σχετίζεται με το Insomnia την άδεια να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες, τις πληροφορίες, τα μηνύματα ή τα σχόλια μου. Το κάνω σωστά; ειδα τι εκανες περυσι το καλοκαιρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δεν είναι θέμα ψηφιακής παιδείας μόνο. Και δυστυχώς το βλέπεις από άτομα σε ηλικίες που δεν δικαιολογείται. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας ως πολίτες. Ότι μάθει και καταλάβει ο καθένας με προσωπική προσπάθεια. πχ ακόμα υπάρχουν εταιρίες που κοροϊδεύουν για 1 χρόνο εγγύηση εντός ΕΕ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από Xvipes 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grgz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Η βλακεία είναι ανίκητη και είναι δυστυχώς η πλειοψηφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Η Ελλάδα που πολεμά η Ελλάδα που αντιστέκεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, maneaterbug13 said: και του "Ο νοών νοείτω" Μήπως εννοείς του "ονο ονο ητο" ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Reptile47 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που ποσταρουν το κείμενο,βοηθάει να ξεχωρίσεις τους ηλίθιους. Πραγματικά όποτε βλέπω τέτοιο post στο feed μου, κατευθείαν διαγραφή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα