d_gkal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Ψάχνω αντικαταστάτη του hp 6960 αλλά σε νορμάλ διαστασεις Τι μπορώ να δω; Θα ήθελα κάτι οικονομικό σε αγορά και μελανιών. Να κοιτάξω κάτι σε Epson ecotank; Δεν κάνω πολύ χρήση και φοβάμαι να πάρω ξανά με συμβατικά μελάνια (μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα με το hp-δηλαδη να ξεραθούν η οτιδήποτε άλλο)
georgeole Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Να πας σε ink tank, δεν λέει κανείς όχι, θα θυμάσαι όμως να τυπώνεις ή θα έχεις κι εκεί τα ίδια θέματα;
gatos74 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, d_gkal said: μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα με το hp Toν αλλάζεις γιατί τον βαρέθηκες ή υπάρχει κάποιο θέμα....(πχ έγινε κάποιο firmware update και δέν αναγνωρίζει τα συμβατά)
d_gkal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Προς το παρών δεν έχω κάποιο θέμα με τα συμβατά (εκτός των αυθεντικών χρησιμοποιώ και τα @work του πλαισίου) Πιάνει πολύ όγκο χωρίς λόγο (επίσης δε παίρνει βραβείο εμφάνισης-δε μπορώ να το έχω φάτσα φόρα στο σαλόνι)
gatos74 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 28 minutes ago, d_gkal said: Προς το παρών δεν έχω κάποιο θέμα με τα συμβατά (εκτός των αυθεντικών χρησιμοποιώ και τα @work του πλαισίου) Πιάνει πολύ όγκο χωρίς λόγο (επίσης δε παίρνει βραβείο εμφάνισης-δε μπορώ να το έχω φάτσα φόρα στο σαλόνι) Οκ....εδώ είσαι....κοίταξε να τον προλάβεις γιατί η τιμή είναι πολύ καλή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα