paoke9 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Με χτύπησε ένα αυτοκίνητο πριν κάποιο καιρό αλλά δεν έχω ιδέα τι έγινε και μετά, γιατί δεν ήμουν καλά, αλλά θέλω να μάθω. Δεν γνωρίζω ποια τροχαία ήρθε, μόνο τον δρόμο.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, paoke9 είπε Με χτύπησε ένα αυτοκίνητο πριν κάποιο καιρό αλλά δεν έχω ιδέα τι έγινε και μετά, γιατί δεν ήμουν καλά, αλλά θέλω να μάθω. Δεν γνωρίζω ποια τροχαία ήρθε, μόνο τον δρόμο. Tην τροχαία που είναι αρμόδια για την περιοχή που έγινε το ατύχημα.Θα πρέπει να είναι καταγεγραμμένο στο βιβλίο συμβάντων.
dbrillis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, Ukforthemoment said: Tην τροχαία που είναι αρμόδια για την περιοχή που έγινε το ατύχημα.Θα πρέπει να είναι καταγεγραμμένο στο βιβλίο συμβάντων. Δεν βοηθας, ο ανθρωπος δεν γνωριζει ποια τροχαια ηρθε, μονο το δρομο!
paoke9 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Απο την ασφαλιστική σου Εγώ περπατούσα, ο άλλος ήταν με αυτοκίνητο
l3ft3r1s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/bebaioseis-kai-antigrapha/antigrapho-deltiou-odikou-trokhaiou-atukhematos-ulikon-zemion
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, dbrillis είπε Δεν βοηθας, ο ανθρωπος δεν γνωριζει ποια τροχαια ηρθε, μονο το δρομο! Ο δρόμος ανήκει σε κάποια περιοχή και η περιοχή σε κάποια τροχαία 1
dbrillis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 46 minutes ago, Ukforthemoment said: Ο δρόμος ανήκει σε κάποια περιοχή και η περιοχή σε κάποια τροχαία I know ... απλα κανω το μαθημα διαδραστικο για τον ts. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα