Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.
Εχω αγοράσει από πέρυσι ένα μπουφάν που μυρίζει από τις χρωστικές που έχει βαφτεί.
Μιλάμε για μυρωδιά που υπάρχει ακόμα και φέτος.
Υπάρχει σπρέυ για ρούχα στα super market που να του δίνουν κάποια άλλη μυρωδιά, που να μην είναι δυσάρεστη σαν αυτή που έχει;
Αν το πάω σε καθαριστήριο λέτε να γίνει δουλειά;

Δημοσ.

Τι εννοείς από τις χρωστικές που έχει βαφτεί;

Από τι υλικό είναι; Δέρμα; Ύφασμα;

Το πήρες καινούργιο; Το πήγες για βάψιμο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι καινούριο είναι.
Είναι από την αρχή έτσι.
Είναι υφασμάτινο.
Προφανώς είναι από τις χρωστικές που έχει βαφεί, γιατί νομίζω είναι και αδιάβροχο.

Επεξ/σία από W_anakin
Δημοσ.

Δε νομίζω πως είναι λογικό να μυρίζει έντονα ένα υφασμάτινο μπουφάν, μετά και από ένα χρόνο.

Είτε είσαι περίεργος εσύ, είτε είναι κακής ποιότητας το μπουφάν. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Μυρίζει και σε άλλους;

Ποιο μπουφάν είναι;

Δημοσ.

Πλύντο στο πλυντήριο σε ήπιο πρόγραμμά και αφού στεγνώσει να το κρατάς σε αεριζόμενο χώρο και όχι διπλωμένο για κάποιο καιρό.

Αν μετά και από αυτό συνεχίσει να μυρίζει, κάτι δεν πάει καθόλου καλά και μάλλον δεν θα φτιάξει ποτέ

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν είναι περίεργο να μυρίζει έντονα από κατασκευής ένα υφασμάτινο μπουφάν, και μάλιστα για ένα χρόνο τουλάχιστον;

• Like 1
Δημοσ.

Από που έγινε η αγορά;; Σου έχει περάσει από το μυαλό να είναι Κινέζικο από ανακυκλωμένα υλικά τα οποία πολλές φορές έχουν έντονη μυρωδια (πλαστικίλα) που δεν φεύγει με τίποτε;;;

Δημοσ.

Γι' αυτό είπα κι εγώ μήπως είναι κάποιο κακής ποιότητας, που τότε δεν ξέρω κατά πόσο θα βελτιωθεί η κατάσταση αν το πάει σε καθαριστήριο.

Δημοσ.

ειχα παθει κατι αντιστοιχο με μαξιλαρι. δεν εφυγε ποτε η μυρωδια, οσο και αν το επλυνα, τελικα το πεταξα. 

Δημοσ.
8 hours ago, phanispal said:

Ποιο μπουφάν είναι;

ειναι το μπουφαν του ζομπι

λοιπον ζομπιιιι, θα εχεις πολυ κακο προβλημα με το μπουφαν τωρα....

λολ

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως μαζί με τις χρωστικές υπάρχουν και άλλα προβλήματα, σκίζεται εύκολα ας πούμε, εξαρτάται από που το αγόρασες και την τιμή.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Πλύντο στο πλυντήριο σε ήπιο πρόγραμμά και αφού στεγνώσει να το κρατάς σε αεριζόμενο χώρο και όχι διπλωμένο για κάποιο καιρό.

Αν μετά και από αυτό συνεχίσει να μυρίζει, κάτι δεν πάει καθόλου καλά και μάλλον δεν θα φτιάξει ποτέ

Δυστυχώς τώρα θυμήθηκα ότι το είχα πλύνει μια φορά πέρυσι με την ελπίδα να επικρατήσει η μυρωδιά του μαλακτικού.

Αλλα από ότι φαίνεται έχουμε πάλι τα ίδια φέτος.

Επειδή ρώτησαν κάποιοι, το μπουφάν είναι αγορασμένο από κανονικό μαγαζί Edwards Jeans και σε κανονική τιμή γύρω στα 100 ευρώ.

Επίσης παρατηρώ όταν βρέχεται ότι ψιλοκάθεται πάνω το νερό.

Δημοσ.

Πήγαινε το σε καθαριστήριο.

Είχα ένα πουπουλένιο μπουφάν που όταν πλύθηκε στο πλυντήριο βρώμαγε,όχι απλά μύριζε.Το έστειλνα καθαριστήριο οταν χρειαζόταν.

Δημοσ.
7 minutes ago, W_anakin said:

Επίσης παρατηρώ όταν βρέχεται ότι ψιλοκάθεται πάνω το νερό.

Μπουφάν είναι ή νανογιλέκο; 😋

Άμα είναι κακής ποιότητας το υλικό, δύσκολα φεύγει η μυρωδιά. Σαν κάτι παντόφλες migato  που είχα πάρει πέρυσι και μύριζαν σαν πετρέλαιο από 2 μέτρα μακριά. Τις έπλυνα τις 3 φορές με δυνατά απορρυπαντικά, μαλακτικά, ακόμα και με χλωρίνη και η μυρωδιά παρέμενε... και τελικά έφαγαν πέταμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...