Προς το περιεχόμενο

Οδηγική συμπεριφορά

j_karigiannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει νόημα να 

19 λεπτά πριν, jmmys είπε

Εσυ προσωπικά σε εθνική οδό με 3 λωρίδες,με δεξιά άδεια και ταχύτητα 100-110,οι από πίσω έρχονται με μεγαλύτερη ταχύτητα,

πας στην άδεια δεξιά ή μένεις στη μεσαία;

Απο περίεργεια ρωτάω.

Κοίτα να δεις, δεν ζούμε στη Β. Κορέα. Αν η Ελλάδα σου είναι τόσο αφόρητη, μπορείς να ξαναγυρίσεις στην Γερμανία. Εκεί που όλοι οι πολίτες ειναι νομοταγείς, οι δρόμοι τέλειοι και η αστυνομία κόβει κ... σε φορτηγατζήδες της μεσαίας/αριστερής λωρίδας και σε τύπους με Juke. Προβλέπω πάντως ότι ούτε εκεί θα αισθανόσουν ΟΚ, τύποι σαν κι εσένα πάντα κάτι θα βρίσκουν να τους πειράζει (εκτός απο τα προφανή που ενοχλούν τον υπόλοιπο κόσμο)

Επεξ/σία από Tasos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Tasos είπε

Δεν έχει νόημα να 

Κοίτα να δεις, δεν ζούμε στη Β. Κορέα. Αν η Ελλάδα σου είναι τόσο αφόρητη, μπορείς να ξαναγυρίσεις στην Γερμανία. Εκεί που όλοι οι πολίτες ειναι νομοταγείς και η αστυνομία κόβει κ... σε φορτηγατζήδες της μεσαίας/αριστερής λωρίδας και σε τύπους με Juke. Προβλέπω πάντως ότι ούτε εκεί θα αισθανόσουν ΟΚ, τύποι σαν κι εσένα πάντα κάτι θα βρίσκουν να τους πειράζει (εκτός απο τα προφανή που ενοχλούν τον υπόλοιπο κόσμο)

Τότε μην απορείς με τον καγκουρα με το Juke.Τι παραπονιέσαι τότε;Αφού έτσι είμαστε.

Μπα μην νομίζεις ότι εκεί είναι όλοι νομοταγείς.Και προτιμώ Ελλάδα.

Απο περιέργεια,εσυ προσωπικά τι κανεις στο ερώτημα που έθεσα πιο πάνω στο φίλο alet;;;

Επεξ/σία από jmmys

Τα έχουμε ξαναπεί. Όταν, από τη στιγμή που φτάνεις Κόρινθο προς Αθήνα μπορείς να κινηθείς πιο γρήγορα στην δεξιά απο ότι στη μεσαία, επειδή έχει κατσικωμένους οδηγούς, δεν χρειάζεται κάποιο άλλο επιχείρημα. Τώρα, η συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να είναι ιδιαίτερη (σακαράκες κλπ στη δεξιά).

3 λεπτά πριν, jmmys είπε

Τότε μην απορείς με τον καγκουρα με το Juke.Τι παραπονιέσαι τότε;Αφού έτσι είμαστε.

Μπα μην νομίζεις ότι εκεί είναι όλοι νομοταγείς.Και προτιμώ Ελλάδα.

Τι να απορώ. Εδω απέδειξες αυτο που ήθελες. Εγω ήμουνα ο παράνομος, που πήγαινα μεσαία λωρίδα με 90-100, ο άνθρωπος αγανάκτησε αφού ηθελε να συνεχίσει τα 150+ στη μεσαία λωρίδα όπως προβλέπεται, ήρθε στο πλάι να μου δώσει ενα μαθηματάκι, δεν το πηρα και τελικά με τρόμαξε ως όφειλε και συνέχισε την πορεία του βάζοντας στη θέση του άλλον έναν κακό οδηγό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Tasos είπε

Τι να απορώ. Εδω απέδειξες αυτο που ήθελες. Εγω ήμουνα ο παράνομος, που πήγαινα μεσαία λωρίδα με 90-100, ο άνθρωπος αγανάκτησε αφού ηθελε να συνεχίσει τα 150+ στη μεσαία λωρίδα όπως προβλέπεται, ήρθε στο πλάι να μου δώσει ενα μαθηματάκι, δεν το πηρα και τελικά με τρόμαξε ως όφειλε και συνέχισε την πορεία του βάζοντας στη θέση του άλλον έναν κακό οδηγό. 

Στο ερώτημα που έθεσα στον alet,θέλεις να απαντήσεις;Το βιντεάκι το είδες;Είναι τόσο παράλογο αυτό που λέω;

Δεν ήσουν παράνομος στην συγκεκριμένη περίπτωση,ο αλλος ήταν επικίνδυνος.

Επεξ/σία από jmmys

8 λεπτά πριν, Mene είπε

Τα έχουμε ξαναπεί. Όταν, από τη στιγμή που φτάνεις Κόρινθο προς Αθήνα μπορείς να κινηθείς πιο γρήγορα στην δεξιά απο ότι στη μεσαία, επειδή έχει κατσικωμένους οδηγούς, δεν χρειάζεται κάποιο άλλο επιχείρημα. Τώρα, η συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να είναι ιδιαίτερη (σακαράκες κλπ στη δεξιά).

Δεν είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Οταν το όριο σε εκείνο το σημείο είναι 110, να πας γύρω στα 100-110 ενώ στη δεξιά βρίσκονται οχήματα που κινούνται 60-80 είναι προφανές. Για όποιον βιάζεται, υπάρχει και η αριστερή για προσπέραση

36 λεπτά πριν, jmmys είπε

Εσυ προσωπικά σε εθνική οδό με 3 λωρίδες,με δεξιά άδεια και ταχύτητα 100-110,οι από πίσω έρχονται με μεγαλύτερη ταχύτητα,

πας στην άδεια δεξιά ή μένεις στη μεσαία;

Απο περίεργεια ρωτάω.

Είναι πολύ απλό. Αν η δεξιά λωρίδα δεν εχει σαμαράκια, τρύπες, μπάζα, λάσπες ή λάδια, κομμάτια απο λάστιχα/προφυλακτήρες, σοβαρή πιθανότητα εξόδου τρακτέρ και αγροτικών, συνηθως εκει κινούμαι. Οταν κινδυνεύει η ζωή μου θα βγω μεσαία και θα πηγαίνω στο όριο ταχύτητας της οδού. Όποιος θελει να προσπεράσει, υπάρχει και η αριστερή 

4 λεπτά πριν, Mene είπε

άρα δεν συμπεριλαμβάνεται στις περιπτώσεις που αναφέρω εγώ.

Δες παραπάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Tasos είπε

Είναι πολύ απλό. Αν η δεξιά λωρίδα δεν εχει σαμαράκια, τρύπες, μπάζα, λάσπες ή λάδια, κομμάτια απο λάστιχα/προφυλακτήρες, σοβαρή πιθανότητα εξόδου τρακτέρ και αγροτικών, συνηθως εκει κινούμαι. Οταν κινδυνεύει η ζωή μου θα βγω μεσαία και θα πηγαίνω στο όριο ταχύτητας της οδού. Όποιος θελει να προσπεράσει, υπάρχει και η αριστερή 

Δες παραπάνω

Η Ελλάδα δεν έχει πολλά σημεία ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ με 3 λωρίδες,το χειρότερο κομμάτι είναι μεταξύ Θεσσαλονίκης-Αιγινίου,όπου η δεξιά είναι όντως αρκετά χάλια.Απο το Αιγίνιο και κάτω είναι αριστος ο δρόμος.

Τρακτέρ δεν έχω δει ποτε μου σε ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ,το τονίζω γιατί μάλλον εχεις μπερδέψει τι είναι εθνική οδός,τώρα αν συμβεί φαντάζομαι συμφωνούμε όλοι ότι είναι εξαίρεση.Και αγροτικό να βγει υπάρχει λωρίδα επιτάχυνσης,δεν θα πεταχτεί από το χωράφι μπροστά σου.

Οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα σου,αν δεν έχει κίνηση στη δεξια,

σχεδόν πάντα κινείσαι στη δεξιά λωρίδα,επειδή αυτά που ανέφερες,για να λέμε την αλήθεια δεν τα βλέπεις συχνά,σε,……ξαναλέω,εθνική οδό με 3 λωρίδες,προφυλακτήρες και μπάζα.

Ε λοιπόν αυτό κάνω και εγώ.Δεν κάνω αυτό που κάνει ο βλάκας στο βιντεάκι που ανέβασα πιο πάνω και φαντάζομαι ούτε και εσυ,έτσι δεν είναι;

Επεξ/σία από jmmys

Αυτό που δείχνει το βίντεο είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που είπα πιο πάνω. Δηλ πως αχρηστεύει κάποιος μια λωρίδα σε δρόμο με πολύ κυκλοφορία κινούμενος σα χελώνα. 

Αυτό που περιέγραψε ο Τάσος διαφέρει αρκετά γιατί είναι σε εθνική οδό με ελάχιστη κίνηση και κινείται με ταχύτητα στο όριο έστω και στη μεσαία 

https://www.gocar.gr/news/feed/40562,Prosperash_apo_dexia_sthn_e8nikh.html
Ένα ενδιαφέρον άρθρο,σχετικά με οδήγηση σε εθνική οδό με 3 λωρίδες και προσπέραση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η τελευταία παράγραφος του άρθρου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η φύση,ο θεος,οπως θέλεις πέστο,έτσι τους έπλασε,δεν φταίνε αυτοί.

Επεξ/σία από jmmys

9 ώρες πριν, jmmys είπε

Η φύση,ο θεος,οπως θέλεις πέστο,έτσι τους έπλασε,δεν φταίνε αυτοί.

Δεν αναφέρομαι σε ζωντανά, αλλά σε ανθρώπους. Οποιοσδήποτε με IQ > ραδικιού, πρέπει να είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται τι κάνει, ειδικά όταν του το λένε οι γύρω του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Tasos είπε

Δεν αναφέρομαι σε ζωντανά, αλλά σε ανθρώπους. Οποιοσδήποτε με IQ > ραδικιού, πρέπει να είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται τι κάνει, ειδικά όταν του το λένε οι γύρω του

Σε ανθρώπους αναφερόμουν.»Δεν φταίνε αυτοί».Δεν ήταν δύσκολο να κατανοηθεί.Το βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους.

Επεξ/σία από jmmys

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...