Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Tasos είπε

Εξιστορώ γεγονός. Σαββάτο γύρω στις 2 η ωρα το βραδυ, κινούμαι στην άνοδο της εθνικής (προς Λαμία), κάπου κοντά στις 3 γέφυρες. Αντιλαμβάνομαι στα δεξιά μου ενα μαύρο Juke (με μαύρες ζελατίνες παντού - παιζει να είχε και στο παρμπρίζ), να οδηγεί πολύ κοντά στη δεξιά μου πλευρά. Απο τακτική απομακρύνομαι, πατάω ελαφρά γκάζι. Ταχύτητα γύρω στα 100, μεσαία λουρίδα, εντός λουρίδας πάντα. Ξαφνικά ο τύπος μου κανει προσπέραση απο τα δεξιά, περνάει στο τσακ απο τον προφυλακτήρα μου, βγαίνει τέρμα αριστερή λουρίδα και χάνεται. Σκέφτηκα προς στιγμή να τον ακολουθήσω για λίγο, να παρω στοιχεία πινακίδας (θα τα έδινα επι τόπου στο 100 - κι οτι γίνει). Βαρέθηκα, με αποθάρρυνε και η γυναίκα.

Οπότε η ερώτηση είναι: πρόκειται για τυχαίο γεγονός, πρόκειται για κάγκουρα που με προκάλεσε για κόντρα ή για κάποιο ψυχάκια που σπάει πλάκα με τέτοια; Σημειώνω οτι στο Juke δε φαινότανε τιποτα μέσα, ολες οι ενδείξεις φωτογραφίζουν κάγκουρα. Το αμάξι μου δεν είναι φτιαγμένο εξωτερικά για  να ναι κράχτης και οδηγώ στρωτά (Renault Megane Coupe  GTLine dci 130 - stage 1 @150hp). Θεωρώ οτι diesel δεν τραβάει τρόμπες για κόντρες. Προσωπικά αν και μπορω να οδηγήσω γρήγορα, δεν κανω επικίνδυνα πραγματα (ειδικά τέτοιες μλκιες), έχω και κάποια ηλικία φυσικά. Για πείτε απόψεις...

Απλά άσχετος, είναι πολλοί φίλε που δεν μπορούν να υπολογίσουν τον όγκο του αυτοκινήτου τους, ασχέτως αν είναι καγκουρες

Εμένα στην Πειραιώς με πλησίασε από πίσω ένα Σμαρτ δεν έβλεπα τα φανάρια του, και όταν χρειάστηκαν να φρενάρω ήρθε δίπλα μου και με έβρισε ότι θα τον σκοτώσω!!!!!

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, jmmys είπε

Με 100 στη μεσαια.Αν πήγαινες στη δεξιά,φαντάζομαι τέτοια ώρα παντελώς άδεια,όπως είσαι υποχρεωμένος,πιθανότατα δεν θα σε περνούσε ξυστά.

Οπότε και οι δυο είχατε λαθος οδηγική συμπεριφορά.

Δεν ήταν καθόλου "παντελώς άδεια" η δεξιά λωρίδα, είχε κάτι σακαράκες χωρίς φώτα, μηχανάκια κλπ
Είναι πάντως απίστευτο πως προσπαθούν μερικοί να βγάλουν λάδι έναν καραγκιόζη...

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, jmmys είπε

Με 100 στη μεσαια.Αν πήγαινες στη δεξιά,φαντάζομαι τέτοια ώρα παντελώς άδεια,όπως είσαι υποχρεωμένος,πιθανότατα δεν θα σε περνούσε ξυστά.

Οπότε και οι δυο είχατε λαθος οδηγική συμπεριφορά.

Οχι.Ο ένας έκανε επικίνδυνους ελιγμούς που μπορούσαν να οδηγήσουν σε ατύχημα.
Ο άλλος πηγαινε στην πορεία του.
Το οτι η δεξια λωρίδα υποθέτεις οτι ήταν άδεια λογω ώρας ,σημαίνει οτι δεν έχεις οδηγήσει στην εξωτική Πέτρου Ράλλη ας πούμε και απλά ήθελες να πείς κάτι 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Tasos είπε

Δεν ήταν καθόλου "παντελώς άδεια" η δεξιά λωρίδα, είχε κάτι σακαράκες χωρίς φώτα, μηχανάκια κλπ
Είναι πάντως απίστευτο πως προσπαθούν μερικοί να βγάλουν λάδι έναν καραγκιόζη...

Δεν πάω να βγάλω λαδι κανέναν.Ο τύπος που σε πέρασε ξυστά είτε είναι άσχετος όπως ειπώθηκε και δεν ξέρει τον όγκο του αμαξιού είτε παντελώς βλάκας που το έκανε.Και στις 2 περιπτώσεις θα μπορούσε να δημιουργούσε ατύχημα.

Το ότι ο μέσος Έλληνας κατσικωνεται στη μεσαία,ενώ η δεξιά είναι άδεια,είναι κάτι που ισχύει,άσχετα αν στην περίπτωση την δικιά σου δεν ήταν άδεια όπως είπες.

7 λεπτά πριν, alet είπε

Το οτι η δεξια λωρίδα υποθέτεις οτι ήταν άδεια λογω ώρας ,σημαίνει οτι δεν έχεις οδηγήσει στην εξωτική Πέτρου Ράλλη ας πούμε και απλά ήθελες να πείς κάτι 

Το αμάξι βρισκόταν 2 τα ξημερώματα στην εθνική οδό προς Λαμία.Βλεπεις πολλά οχήματα εκεί τέτοια ώρα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jmmys είπε

Το ότι ο μέσος Έλληνας κατσικωνεται στη μεσαία,ενώ η δεξιά είναι άδεια,είναι κάτι που ισχύει,άσχετα αν στην περίπτωση την δικιά σου δεν ήταν άδεια όπως είπες.

jmmys, αντιλαμβάνομαι την ανάγκη μερικών να νιώθουν "κάπως" με το να βγαίνουν να τη λένε στους άλλους, βρίσκοντας πατήματα από το πουθενά. Εσύ εστίασε μόνο σε αυτά που γράφω και όχι σε αυτά που φαντάζεσαι. Και ο μέσος Έλληνας οδηγεί στον μέσο Ελληνικό δρόμο,  με τη δεξιά λωρίδα κατεστραμμένη από φορτηγά (χωρίς να επισκευάζεται), τον μέσο Ελληνα που πετάγεται από τα STOP χωρίς να σταματήσει, τα αμάξια 30ετίας, μηχανάκια κλπ με φώτα καντήλια (ή χωρίς) και επίσης τις προσπεράσεις που δεν μπορείς να κάνεις όταν κινείσαι μόνο στα δεξιά, επειδή σε κλειδώνουνε φορτηγατζήδες της μεσαίας λωρίδας ή τύποι με τα Juke.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Παρόμοια περιστατικά γίνονται συνέχεια εκεί όλες τις ώρες

Εκεί θέλω να καταλήξω. Ειδικά σε αυτό το κομμάτι της εθνικής, κινούνται τέτοιοι οδηγοί (άνοδο - κάθοδο) και οδηγούν προκλητικά, μην πω δολοφονικά, για να προκαλέσουν σε κόντρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, jmmys είπε

Το αμάξι βρισκόταν 2 τα ξημερώματα στην εθνική οδό προς Λαμία.Βλεπεις πολλά οχήματα εκεί τέτοια ώρα;

Δεν είναι ανάγκη να είναι πολλά. Αρκεί να υπάρχουν. Βλέπε φορτηγά κτλ Όταν σου λέει ο άλλος οτι υπήρχαν οχήματα γιατί να κάνω λογικό άλμα και να θεωρήσω οτι "λόγω ώρας ήταν άδεια" καθώς κάτι τέτοιο είναι πιθανό να μην ισχύει 

Επεξ/σία από alet
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Tasos είπε

jmmys, αντιλαμβάνομαι την ανάγκη μερικών να νιώθουν "κάπως" με το να βγαίνουν να τη λένε στους άλλους, βρίσκοντας πατήματα από το πουθενά. Εσύ εστίασε μόνο σε αυτά που γράφω και όχι σε αυτά που φαντάζεσαι. Και ο μέσος Έλληνας οδηγεί στον μέσο Ελληνικό δρόμο,  με τη δεξιά λωρίδα κατεστραμμένη από φορτηγά (χωρίς να επισκευάζεται), τον μέσο Ελληνα που πετάγεται από τα STOP χωρίς να σταματήσει, τα αμάξια 30ετίας, μηχανάκια κλπ με φώτα καντήλια (ή χωρίς) και επίσης τις προσπεράσεις που δεν μπορείς να κάνεις όταν κινείσαι μόνο στα δεξιά, επειδή σε κλειδώνουνε φορτηγατζήδες της μεσαίας λωρίδας ή τύποι με τα Juke.

Φίλε μου δεν έχω καμμία ανάγκη να την «πω» σε κανέναν.Την οδηγική συμπεριφορά σχολιάζω.

Η δεξιά και με τέλειο οδόστρωμα να είναι,και εντελως άδεια,ο μέσος Έλληνας πάλι στη μεσαία θα πάει με 90-100.

6 λεπτά πριν, alet είπε

Δεν είναι ανάγκη να είναι πολλά. Αρκεί να υπάρχουν. Βλέπε φορτηγά κτλ Όταν σου λέει ο άλλος οτι υπήρχαν οχήματα γιατί να κάνω λογικό άλμα και να θεωρήσω οτι "λόγω ώρας ήταν άδεια" καθώς κάτι τέτοιο είναι πιθανό να μην ισχύει 

Γιατί και άδεια να ήταν η δεξιά,πάλι στη μεσαια θα πήγαινε με 100.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jmmys είπε

Γιατί και άδεια να ήταν η δεξιά,πάλι στη μεσαια θα πήγαινε με 100.

Εκτός απο το προηγούμενο λογικό άλμα, τώρα κάνεις και υποθέσεις . Το πως ΘΑ πήγαινε δεν το ξέρει κανείς. 

Αυτό που ξέρουμε είναι οτι πήγαινε κανονικά στην πορεία του και ένας καγκουρας με επικίνδυνους ελιγμούς παρ ολίγο να δημιουργήσει σοβαρό τροχαίο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, jmmys είπε

Φίλε μου δεν έχω καμμία ανάγκη να την «πω» σε κανέναν.Την οδηγική συμπεριφορά σχολιάζω.

Η δεξιά και με τέλειο οδόστρωμα να είναι,και εντελως άδεια,ο μέσος Έλληνας πάλι στη μεσαία θα πάει με 90-100.

Παντελώς άσχετος ο σχολιασμός που κάνεις, με το περιστατικό που ανέφερα. Εκτός του οτι εκείνη τη μέρα η εθνική ητανε γεμάτη αμάξια, κατά περίεργο λόγο έβαλες μια δολοφονική οδηγική συμπεριφορά:

- Αυτοκίνητο με μαύρες ζελατίνες παντού

- Επικίνδυνοι ελιγμοί (πλησίασε πολύ κοντά)

- προσπέρασε απο δεξιά και

- υπερβολική ταχύτητα (στα αριστερά πρεπει να πιασε 150+)

στην ίδια ζυγαριά με τη δική μου

Ο Έλληνας δεν "πάει στη μεσαία λωρίδα με 90-100". Δεν έχει κάνει κανεις στατιστικά για να δει τι κανει ο μέσος Ελληνας. Αυτά τα γράφουν δημοσιογραφίσκοι του κ... στο νετ, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Οπως την εθνική οδό με το τραγικό οδόστρωμα, που ακομα κι οταν έστρωσαν καινούργιο, έκαναν 3-4 μήνες να φτιάξουν διαγράμμιση.

Τώρα αν δεν σε πειράζει, θα έλεγα να μην συνεχίσουμε τη συζήτηση για τον μέσο Ελληνα που δεν χωνεύεις, αλλα για το θέμα που έθιξα

Επεξ/σία από Tasos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, alet είπε

Εκτός απο το προηγούμενο λογικό άλμα, τώρα κάνεις και υποθέσεις . Το πως ΘΑ πήγαινε δεν το ξέρει κανείς. 

Αυτό που ξέρουμε είναι οτι πήγαινε κανονικά στην πορεία του και ένας καγκουρας με επικίνδυνους ελιγμούς παρ ολίγο να δημιουργήσει σοβαρό τροχαίο 

Εκείνος ήταν καγκουρας και παρολίγον εγκληματίας.

Εσυ προσωπικά σε εθνική οδό με 3 λωρίδες,με δεξιά άδεια και ταχύτητα 100-110,οι από πίσω έρχονται με μεγαλύτερη ταχύτητα,

πας στην άδεια δεξιά ή μένεις στη μεσαία;

Απο περίεργεια ρωτάω.

7 λεπτά πριν, Tasos είπε

Ο Έλληνας δεν "πάει στη μεσαία λωρίδα με 90-100".

Πηγαίνει στη μεσαία,ακόμα και αν η δεξιά είναι άδεια και με καλό οδόστρωμα.Το βλέπω κάθε μέρα,και όποιος οδηγεί συχνά σε εθνική με 3 λωρίδες,το βλέπει συχνα.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jmmys είπε

Εκείνος ήταν καγκουρας και παρολίγον εγκληματίας.

Εσυ προσωπικά σε εθνική οδό με 3 λωρίδες,με δεξιά άδεια και ταχύτητα 100-110,οι από πίσω έρχονται με μεγαλύτερη ταχύτητα,

πας στην άδεια δεξιά ή μένεις στη μεσαία;

Απο περίεργεια ρωτάω.

Πάντα δεξιά. Your point τώρα που έμαθες πως οδηγώ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, alet είπε

Πάντα δεξιά. Your point τώρα που έμαθες πως οδηγώ? 

Το ότι δυστηχως είμαστε η μειοψηφία.Το βλέπεις από τα σχόλια.

Δες λίγο το βίντεο,απο μια χώρα όπου υπάρχει πρόστιμο για παρεμπόδιση κυκλοφοριας

https://youtu.be/KSEXFb7hiJM?si=fAoxWACHFMtur6SH

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, jmmys είπε

Οχι, παμε στην μεσαια επειδη η Ελλαδα δεν εχει το τελειο οδοστρωμα και συνηθως στην δεξια πας λες και ακους συνεχεια 50cent. Οποιος οδηγαει πχ Χαλκιδονα-Θεσσαλονικη, θα καταλαβει. Δεξια θα παω μονο για να αφησω καποιον να με περασει. Το ιδιο και Τιταν-Καλοχωρι (οποιοδηποτε ρευμα) 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...