Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οδηγούσα χθες στη Ποσειδόνως απο Γλυφάδα και βλέπω δίπλα μου ένα τύπο, να έχει αφήσει το τιμόνι και να ξετυλίγει ένα πιτόγυρο. Το αυτοκίνητο πήγαινε δίπλα μου με 60 και εκείνος μάζευε τις πατάτες και τις ντομάτες που έπεφταν. Όταν πια φτάσαμε Παλαιό Φάληρο και ακόμα έτρωγε γιατί ήταν μεγάλο, του έκανα παρατήρηση και αντί να σκύψει το κεφάλι απο ντροπή για το έγκλημα που διέπραττε και να συμμορφωθεί με έβρισε με τρόπο απίστευτα χυδαίο, σαν να του έβρισα τη μάνα.Δεν το συνέχισα, γιατί είχα και το παιδί πίσω και φοβήθηκα πως ο τύπος θα έκανε καμιά χειρότερη τρέλα με το αυτοκίνητο.

Η μοναδική λύση? Το σύστημα ρουφιάνου στις αποδείξεις, να παίξει και στον ΚΟΚ. Τραβας βιντεάκι, το στέλνεις στο ειδικό application και την επόμενη μέρα αφαίρεση διπλώματος και πρόστιμο.

• Like 18
  • Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 minutes ago, j_karigiannis said:

Η μοναδική λύση? Το σύστημα ρουφιάνου στις αποδείξεις, να παίξει και στον ΚΟΚ. Τραβας βιντεάκι, το στέλνεις στο ειδικό application και την επόμενη μέρα αφαίρεση διπλώματος και πρόστιμο.

Όταν ξεκολλήσουμε από τη “λογική" αυτόν που καταγγέλει κάποιον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ να τον λέμε... "ΡΟΥΦ", τότε ίσως να δούμε κάποια πρόοδο στην κοινωνία μας. Αλλά αν εν τέλη «ρουφιάνος» σημαίνει αυτό που περιέγραψα, εγώ θα το χτυπήσω περήφανα και tattoo στο κούτελο. Και θα τους καρφώνω και τσάμπα. Όχι με bonus όπως λέγανε τις προάλλες με τις αποδείξεις. ;)

Κατά τ' άλλα, IBTL διότι το μυρίζω.

• Like 21
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, j_karigiannis είπε

του έκανα παρατήρηση και αντί να σκύψει το κεφάλι απο ντροπή για το έγκλημα που διέπραττε και να συμμορφωθεί με έβρισε με τρόπο απίστευτα χυδαίο, σαν να του έβρισα τη μάνα.Δεν το συνέχισα, γιατί είχα και το παιδί πίσω και φοβήθηκα πως ο τύπος θα έκανε καμιά χειρότερη τρέλα με το αυτοκίνητο.

Μην το κάνεις αυτό, κυκλοφορούν πολλοί τρελοί εκεί έξω. Καταρχήν μόνο που τρώει πιτόγυρο ο τύπος οδηγώντας δείχνει ότι είναι ανώμαλος. Το πιτόγυρο το τρως χαλαρά να το χαρείς, όχι οδηγώντας. Δεν χρειάζεται να σου πω πως το να τραβάς βίντεο την ώρα που οδηγείς είναι το ίδιο επικίνδυνο με το να τρως πιτόγυρο. 

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.

Φυσικά, εκτός από την έλλειψη παιδείας που παρατηρούμε συχνότερα και συχνότερα, το επόμενο μεγάλο κομμάτι του προβλήματος είναι το εξής: 
Από Γλυφάδα μέχρι Π.Φάληρο δεν πετύχατε Τροχαία,  τι ελπίδα, λοιπόν, υπάρχει να βελτιωθεί η κατάσταση;

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mene είπε

Από Γλυφάδα μέχρι Π.Φάληρο δεν πετύχατε Τροχαία,  τι ελπίδα, λοιπόν, υπάρχει να βελτιωθεί η κατάσταση;

Και να πετύχαινε μπορεί 2 χιλιόμετρα πιο πέρα να γινόταν κάτι χειρότερο, θα έπρεπε να υπάρχει κι εκεί Τροχαία;

Δεν υπάρχει εργατικό δυναμικό να καλύψει τον κόσμο που κινείται έξω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Και να πετύχαινε μπορεί 2 χιλιόμετρα πιο πέρα να γινόταν κάτι χειρότερο, θα έπρεπε να υπάρχει κι εκεί Τροχαία;

Μια χαρα υπαρχει. Καθε χρονο παιρνουν 5χιλιαδες μπατσους οι οποιοι καθονται και φυλανε διαφορα σκουπιδια.

• Like 11
Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

τροχαια πρεπει να υπαρχει παντου, να γυρναει, και καμερες, οχι μονο σε 5 λεωφοριδες στους Ελληνικους δρομους γινονται απιστευτες καγκουριες

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Μια χαρα υπαρχει. Καθε χρονο παιρνουν 5χιλιαδες μπατσους οι οποιοι καθονται και φυλανε διαφορα σκουπιδια.

Πρώτον εντολές εκτελούν όταν φυλάνε αυτά τα σκουπίδια, και δεύτερον, οι παραβάσεις έξω είναι τόσες πολλές, που σε κανένα κόσμο δε θα ήταν εφικτό να ήταν πάντα κάποιος πανταχού παρών.

4 λεπτά πριν, fredd0 είπε

τροχαια πρεπει να υπαρχει παντου

Αδυνατώ να προσδιορίσω αυτό το παντού.

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, j_karigiannis είπε

Οδηγούσα χθες στη Ποσειδόνως απο Γλυφάδα και βλέπω δίπλα μου ένα τύπο, να έχει αφήσει το τιμόνι και να ξετυλίγει ένα πιτόγυρο. Το αυτοκίνητο πήγαινε δίπλα μου με 60 και εκείνος μάζευε τις πατάτες και τις ντομάτες που έπεφταν. Όταν πια φτάσαμε Παλαιό Φάληρο και ακόμα έτρωγε γιατί ήταν μεγάλο, του έκανα παρατήρηση και αντί να σκύψει το κεφάλι απο ντροπή για το έγκλημα που διέπραττε και να συμμορφωθεί με έβρισε με τρόπο απίστευτα χυδαίο, σαν να του έβρισα τη μάνα.Δεν το συνέχισα, γιατί είχα και το παιδί πίσω και φοβήθηκα πως ο τύπος θα έκανε καμιά χειρότερη τρέλα με το αυτοκίνητο.

Eπειδη το συστημα που προτεινεις  τραβωντας βιντεο οταν οδηγεις ειναι το ιδιο επικινδυνο με το να τρως σουβλακι, απλα δεν ασχολεισαι γτ κυκλοφορουν πολλοι τρελοι στους δρομους( ειδικα οταν εχεις και παιδι μαζι σου). Οποτε συνεχιζεις να οδηγας οσο πιο προσεκτικα γινεται και τελος. Εχω πεσει σε περιπτωση που ο αλλος παραβιασε κοκκινο  και απλα επειδη τον κοιταξα αρχισε να με βριζει, φαντασου να του κορναρα η να του φωναζα τι ειχε να γινει.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πρώτον εντολές εκτελούν όταν φυλάνε αυτά τα σκουπίδια, και δεύτερον, οι παραβάσεις έξω είναι τόσες πολλές, που σε κανένα κόσμο δε θα ήταν εφικτό να ήταν πάντα κάποιος πανταχού παρών.

Αδυνατώ να προσδιορίσω αυτό το παντού.

Δεν χρειαζεται να τους πιασουν ολους, αλλωστε αυτοι που οδηγανε σα ζωα, οδηγανε μονιμα ετσι.

Οποτε αν η τροχαια καταφερει και γραφει το 5% των παραβασεων και αφαιρει διπλωματα πινακιδες, τοτε στατιστικα το ζωο θα τιμωρηθει, και σταδιακα θα αδειασουν και οι δρομοι.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, j_karigiannis είπε

Απο που το αγόρασε τόσο μεγάλο πιτόγυρο;

Σε ανάλογες περιπτώσεις δεν κάνεις παρατήρηση κλπ.Καλείς τροχαία και τέλος.Δεν μιλας καθόλου με τον άλλον.Και κρατάς όσο μεγαλύτερες αποστάσεις μπορείς.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Καλείς τροχαία και τέλος

Αυτό μου αρέσει σαν ιδέα γιατί κάποια στιγμή στο παρελθόν έβλεπα στο Κηφισό μία νταλίκα να πηγαίνει αριστερό ρεύμα με 120  και να κολλάει στους μπροστινούς και ήμουν στο τσακ να καλέσω.

Που παίρνεις, και ακόμα ποιο σημαντικό, τι τους λες?

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, j_karigiannis είπε

Παίρνεις στο 100, λες τι συμβαίνει, δίνεις αριθμό πινακίδας αν τον βλέπεις και τον σταματάνε πιο κάτω ή στα διόδια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, j_karigiannis είπε

Αυτό μου αρέσει σαν ιδέα γιατί κάποια στιγμή στο παρελθόν έβλεπα στο Κηφισό μία νταλίκα να πηγαίνει αριστερό ρεύμα με 120  και να κολλάει στους μπροστινούς και ήμουν στο τσακ να καλέσω.

Το 100,αυτό είχα κάνει εγώ σε αμάξι που πήγαινε ανάποδα σε ΕΟ.

Τους λες ότι οδηγάει επικίνδυνα και παραβιάζει τον ΚΟΚ https://www.proson.gr/koinonia/18377_aytokinito-erhontai-prostima-gia-osoys-katanalonoyn-fagito-en-kinisei

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...