Kyparissia1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Καλημερα ... θα ήθελα τα φώτα σας .., Σε μια εξωτερική κεραία Tp link eap 225 προσπαθώ να συνδέσω το xiaomi Pro 300M WiFi Extender ώστε να επεκτείνω το σήμα ... αλλά το xiaomi δεν "Βλέπει" το δίκτυο από το Tp Link ... ακόμη και σχεδόν δίπλα από τη κεραία. Από το δίκτυο της tp link συνδέονται συσκευές (πχ κινητο) σε αρκετή απόσταση (όπως στο σημείο που θέλω να βάλω το xiaomi)... Τι μπορει να φταίει ?
chios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Το Xiaomi συνδέεται σε δίκτυα 2.5ghz, το tplink σε τη μπάντα το λειτουργείς; αν έχεις κλείσει τα 2.5 είναι λογικό να μην το βλέπει.
skoulas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Αν το βάλεις ακριβώς δίπλα στο router, βλέπει το δίκτυο; Έχω το ίδιο extender και ενώ για χρόνια δούλευε σε συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού ξαφνικά άρχισε τις αποσυνδέσεις και δεν έπιανε όπως συνήθως... Έκανα reset αλλά τίποτα δεν διορθώθηκε... Χωρίς να αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις του router, το extender έπρεπε να είναι σε οπτική επαφή με το router για να παίζει...αλλά πλέον ακόμα και δίπλα στο router δεν έχεις 100% σήμα...
Kyparissia1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, chios είπε Το Xiaomi συνδέεται σε δίκτυα 2.5ghz, το tplink σε τη μπάντα το λειτουργείς; αν έχεις κλείσει τα 2.5 είναι λογικό να μην το βλέπει. To tp link Λειτουργει κια στις 2 μπαντες 2,4 και 5 4 ώρες πριν, skoulas είπε Αν το βάλεις ακριβώς δίπλα στο router, βλέπει το δίκτυο; Έχω το ίδιο extender και ενώ για χρόνια δούλευε σε συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού ξαφνικά άρχισε τις αποσυνδέσεις και δεν έπιανε όπως συνήθως... Έκανα reset αλλά τίποτα δεν διορθώθηκε... Χωρίς να αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις του router, το extender έπρεπε να είναι σε οπτική επαφή με το router για να παίζει...αλλά πλέον ακόμα και δίπλα στο router δεν έχεις 100% σήμα... Κοντά στο ρουτερ (που είναι της cosmote) συνδέεται ... στη κεραια της Tp link δε συνδέεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα