Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Snoob είπε

Στο "είναι ακόμη διαθέσιμο αυτό το προϊόν" θα είχα κόψει κάθε συζήτηση.

Δεν είναι τόσο ύποπτο αυτό απο μόνο του, όταν πατάς για να στείλεις μν στον πωλητή εκτός απο την επιλογή να γράψεις κείμενο υπάρχουν 4 έτοιμες ερωτήσεις που μπορείς να επιλέξεις.Πολλοί για λόγους ευκολίας επιλέγουν μία απο αυτές

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό με το UPS και το άλλο με την ανίατη ασθένεια που σου αφήνουν όλη την περιουσία για να κάνεις κάτι στη μνήμη τους, είναι οι κλασικές απάτες. Μόλις βλέπετε ξένο προφίλ, κατευθείαν delete. Μη χάνετε τον χρόνο σας. 

Δημοσ.

"είναι ακόμη διαθέσιμο αυτό το προϊόν"

κλασσική καθημερινή ερώτηση - απάτη

ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Αυτό με το UPS και το άλλο με την ανίατη ασθένεια που σου αφήνουν όλη την περιουσία για να κάνεις κάτι στη μνήμη τους, είναι οι κλασικές απάτες. Μόλις βλέπετε ξένο προφίλ, κατευθείαν delete. Μη χάνετε τον χρόνο σας. 

σε τετοιες περιπτωσεις παντα απανταω μια φορα και μετα τους βαζω σε περιορισμο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, im2004 είπε

"είναι ακόμη διαθέσιμο αυτό το προϊόν"

ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Δεν είναι απαραίτητο ότι είναι απάτη ή δεν ενδιαφέρεται ο άλλος. Μου έχει τύχει αρκετές φορές να έχει μια χαρά έκβαση. 

Μόλις τώρα, greengr21 είπε

σε τετοιες περιπτωσεις παντα απανταω μια φορα και μετα τους βαζω σε περιορισμο

Απαντούσα για να σπάσω πλάκα, αλλά βαρέθηκα. Κατευθείαν delete πια. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Snoob είπε

Στο "είναι ακόμη διαθέσιμο αυτό το προϊόν" θα είχα κόψει κάθε συζήτηση.

Ειναι default ερωτηση.
Εχω κανει απειρες πωλησεις που ξεκινησαν με αυτη την ερωτηση.
Μηπως να το ξανασκεφτεις λιγο;

13 ώρες πριν, Haldol είπε

Επ' ευκαιρίας, όταν έρχεται το «Είναι ακόμα διαθέσιμο αυτό το προϊόν;» δεν αξίζει καν απάντηση. Εγώ τ' αγνοώ. Δε μου έχει τύχει ΠΟΤΕ πραγματικός ενδιαφερόμενος να στείλει το αυτόματο μήνυμα με το κουμπάκι.

Οτι ειπα παραπανω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Ειναι default ερωτηση.

Οτι ειπα παραπανω.

Και εγω δεν το εχω σκεφτει ποτε σαν υποψηφιος αγοραστης. Εχει τυχει να πατησω αυτο το κουμπακι γιατι ξερω οτι πολλοι ειναι παρταλια και το εχουν πουλησει και δεν ασχολουνται να σβησουν την αγγελια.
Συστημα αξιολογησης ΓΤΠ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, safridia είπε

Και εγω δεν το εχω σκεφτει ποτε σαν υποψηφιος αγοραστης. Εχει τυχει να πατησω αυτο το κουμπακι γιατι ξερω οτι πολλοι ειναι παρταλια και το εχουν πουλησει και δεν ασχολουνται να σβησουν την αγγελια.

Πολλοι το πατανε για να κρατησουν την αγγελια,μπορει εκεινη τη στιγμη να πρεπει να αφησουν το κινητο και το κανουν στα γρηγορα,για να μη μπλεκουν με αποθηκευση της αγγελιας.
Παντα απανταω τυπικα,αλλα δεν δινω σημασια παραπερα.
Πολλοι σπαζονται οταν λαμβανουν τετοια default μηνυματα.

Εχω στειλει και εγω τετοιο παρομοιο μηνυμα που ομωως  εγραψα εγω,η απαντηση ηταν το κλασσικο χερακι του messenger,οποτε εκει κοπηκε ο φιλος.
Μπορει να ειναι καποιος σαν τους παραπανω,αλλα και εγω δεν θα ασχοληθω με καποιον που δεν εχει τη στοιχειωδη ευγενια να απαντησει.

5 λεπτά πριν, safridia είπε

Συστημα αξιολογησης ΓΤΠ

Ισχυει.Εχω κανει εκατονταδες πωλησεις στο μαρκετ,αλλα εχω μονο 6 αξιολογησεις.
Δεν λειτουργει πλεον.

2 ώρες πριν, im2004 είπε

Ηρεμησε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η εμπειρία μου λέει πως αυτά τα ερωτήματα δεν αξίζουν καν να ασχοληθείς. Στην καλύτερη είναι ένας σκούπας που στέλνει παντού κι ό,τι κάτσει.

Κάποιος άλλος μπορεί να έχει διαφορετική εμπειρία. Τη δική μου τη συμβουλή την έδωσα, ας αποφασίσει ο καθένας πού θα δώσει βαρύτητα.

• Confused 2
Δημοσ.
9 hours ago, StamTheMan said:

Ειναι default ερωτηση.

9 hours ago, StamTheMan said:

Εχω στειλει και εγω τετοιο παρομοιο μηνυμα που ομωως  εγραψα εγω,η απαντηση ηταν το κλασσικο χερακι του messenger,οποτε εκει κοπηκε ο φιλος.
Μπορει να ειναι καποιος σαν τους παραπανω,αλλα και εγω δεν θα ασχοληθω με καποιον που δεν εχει τη στοιχειωδη ευγενια να απαντησει.

Εγώ γιατί να έχω την "ευγένεια" έστω ν' απαντήσω σε κάποιον που δεν έχει την (επίσης στοιχειώδη) ευγένεια να μιλήσει κανονικά στον άνθρωπο με τον οποίο υποτίθεται θέλει να έχει μία συναλλαγή; Αυτόματο μήνυμα στέλνεις, αυτόματο μήνυμα θα πάρεις. Και αν. Δες το κι απ' αυτή τη μεριά. ;)

Αν και όπως είπα, δε μου έχει τύχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά πραγματικό ενδιαφέρον που να έστειλε μήνυμα με το κουμπάκι. Συνεπώς, ακόμα και αν είναι 1 στους 30 που όντως ενδιαφέρονται για την αγγελία, κρίμα, αλλά πάλι δε θ' απαντήσω. Δε θα κάθομαι να παίζω μηηην τυχόν βρεθεί ο ένας που ενδιαφέρεται ανάμεσα σε 10 απάτες, άλλα 5 μηνύματα που πατήθηκε κατά λάθος όπως scrollαραν, άλλα 5 που στέλνουν, απαντάς, και απλά δε ξαναστέλνουν ποτέ, ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Εγώ γιατί να έχω την "ευγένεια" έστω ν' απαντήσω σε κάποιον που δεν έχει την (επίσης στοιχειώδη) ευγένεια να μιλήσει κανονικά στον άνθρωπο με τον οποίο υποτίθεται θέλει να έχει μία συναλλαγή; Αυτόματο μήνυμα στέλνεις, αυτόματο μήνυμα θα πάρεις. Και αν. Δες το κι απ' αυτή τη μεριά.

Εγω ομως δεν ειπα για αυτοματοποιημενο.
Οπως και να εχει,το αυτοματοποιημενο δεν ειναι αγενες,το χερακι απο την αλλη το εχουμε κανει εμεις να ειναι αγενες.
Ατυχης η συγκριση σου.

1 ώρα πριν, Haldol είπε

Αν και όπως είπα, δε μου έχει τύχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά πραγματικό ενδιαφέρον που να έστειλε μήνυμα με το κουμπάκι.

Εχω πουλησει δεκαδες πραματα σε ατομα που εστειλαν αυτοματοποιημενο μηνυμα.

22 λεπτά πριν, nkpap2011 είπε

Βάζεις αγγελία και στο δευτερόλεπτο λαμβάνεις μήνυμα "είναι ακόμη διαθέσιμο αυτό το προϊόν"

ΕΙΝΑΙ DEFAULT ΜΗΝΥΜΑ

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...