safridia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Εχω βαλει σε αγγελια ενα πατινι (απο την προσφορα του Κωτσοβολου, δεν παω να βγαλω κερδος, αλλα να μοιραστω την προσφορα) Μου στελνει επικοινωνια τυπος στο facebook οτι ταχα θα στειλει courier να το παραλαβει και να μου πληρωσουν τα μεταφορικα. Ολα καλα μεχρι εδω. Υποψιες ειχα απο την αρχη γιατι ενω ζηταγα τηλεφωνο να μιλησω απεφευγε συνεχεια την ερωτηση. Τελως παντων δινω email και διευθυνση (δυστηχως ειναι αρκετα βαρυ προιον οποτε δεν γινεται συναντηση καπου αλλα πρεπει να ερθει ο ενδιαφερομενος στο σπιτι). Σημερα λαμβανω αυτο το email. Τι να πω και τι να σχολιασω. Δεν μπορω να καταλαβω καν τι λεει, το [email protected] ειναι σιγουρα το σωστο Δεν βγαζω ακρη πως να κανω αναφορα στο facebook Θαυμαστε ευρηματικοτητα Δεν ξερω εαν το κολπο ειναι οντως να στειλουν καποιον να παρει το πατινι η εαν απλα ελπιζουν οτι θα τους αγορασω καρτα, δεν ξερω εαν πρεπει να καλεσω αστυνομια να συλλαβει το πουλακι. 1
andreaspA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εγω θελω να δω το chat με τον ενδιαφερομενο. Αποκλειεται να μιλαγε καλυτερα ελληνικα απο το google translate. Τους τελευταιους μηνες δεν εχω πετυχει αγγελια στο FB που να μην ειναι απατεωνας. Κατα βαση γυφτοι που πουλανε οτι μπορεις να φανταστεις. Απο πιατα, μεχρι αυτοκινητα και μηχανηματα εργου σε τιμες χώμα. Καποιοι εχουν το θρασσος και δινουν και σηκωνουν και τηλεφωνα. Στην καλυμνο δε , θα βρεις να αγορασεις ολα τα χωματουργικα μηχανηματα, Jcb, bobcat, caterpilar, μπαζαδικα, ολα σε τιμες χωμα και αποστολη σε ολη την Ελλαδα. Πριν φυσικα θα πρεπει να εχεις εξοφλησει γιατι θα "κοπει τιμολογιο". Φυσικα τα μηχανηματα δεν ειναι στην Καλυμνο, αλλα σου λεει... "ποιος διαολο θα πει να ερθει στην Καλυμνο να το δει απο κοντα??" οι γυφτοι εξελισσονται σε μαστιγα! Ποτε δεν ηταν νομοταγης, αλλα πια εχουν ξεφυγει. Κλεβουν και απαλλοτριωνουν κατα συστημα και κατα επαγγελμα. Δεν εχουν αφησει καλωδιο για καλωδιο. Κανουν ζημιες χιλιαδων ευρω καθημερινα σε καθε ειδους εργο. Τα ΦΒ παρκα τα εχουν ξεσκισει! Στις αγγελιες ειναι πρωτοι σε απατες. Νομιζω οτι εξελισσονται στο μεγαλυτερο προβλημα παρανομιας στην Ελλαδα. Και ο τυπος που πηρα για το γαμηστερο Bobcat την Καλυμνο με μονο 2500ωρες λειτουργιας και 4000€ τιμή , γυφτος ηταν! Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από andreaspA 19
safridia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δεν ηταν πολυ ασχημα τα ελληνικα του, μοιαζει με μεταφραση καποιες στιγμες αλλα καλη μεταφραση. Γραφει καλυτερα απο τον μεσο εφηβο νεαρο που κυκλοφορει στο fb Εδω με το καλημερα, καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα και ζηταω κινητο το οποιο εκανε οτι δεν το ειδε
andreaspA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Για ξενο τον κοβω. Οχι για γυφτο. Translate ειναι. Ετοιμες απαντησεις. Αν εχεις ακομα το chat ανοιχτο, ρωτα τον τι εφαγε το μεσημερι.
safridia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Το προφιλ στο fb δειχνει εναν τυπο που δηλωνει οτι μενει Θεσσαλονικη αλλα οι αγγελιες που εχει (κυριως δισκοι βινυλιου) ειναι καπου στην Ουγγαρια. Πως δουλευει αυτο το κολπο, τι σκατα περιμενει να κανω; να του αγορασω με καρτα το κοστος ασφαλισης; Εαν δεν καταλαβαινει το υποψηφιο θυμα τις οδηγιες πως περιμενει να γινει πλουσιος με αυτον τον τροπο;
korakios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, safridia είπε Μου στελνει επικοινωνια τυπος στο facebook οτι ταχα θα στειλει courier να το παραλαβει και να μου πληρωσουν τα μεταφορικα. Ολα καλα μεχρι εδω. κλασσική απάτη , σου ζητάνε να πληρώσεις τα έξοδα ασφάλισης , κάνε πρώτα αναφορά και μετά αποχώρηση και διαγραφή (και ένα block) σαν στοιχεία δίνω της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και 9/10 εξαφανίζονται , ένας (μάλλον είχε στο αυτόματο bot) το κατάλαβε μετά και μου απάντησε στα Ελληνικά , κάτι το οποίο μου έκανε εντύπωση (είχε τα κλασσικά αυτοματοποιημένα στα αγγλικά μηνύματα) παραδόξως έχω κανα μήνα να μου στείλουν σπαμ Μόλις τώρα, safridia είπε Πως δουλευει αυτο το κολπο, τι σκατα περιμενει να κανω; να του αγορασω με καρτα το κοστος ασφαλισης; ναι , σου στέλνει λινκ (και καλά η κούριερ) να πληρώσεις την ασφάλεια , φαντάζομαι έχει αφελής ακόμα και την πατάνε 1
andreaspA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Ναι. Στο λεει ξεκαθαρα. Να του στειλεις μια paysafe των 100€ και ταυτοχρονα θα σου παρει και το email για επομενες απάτες. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, safridia είπε Το προφιλ στο fb δειχνει εναν τυπο που δηλωνει οτι μενει Θεσσαλονικη αλλα οι αγγελιες που εχει (κυριως δισκοι βινυλιου) ειναι καπου στην Ουγγαρια. Πως δουλευει αυτο το κολπο, τι σκατα περιμενει να κανω; να του αγορασω με καρτα το κοστος ασφαλισης; Εαν δεν καταλαβαινει το υποψηφιο θυμα τις οδηγιες πως περιμενει να γινει πλουσιος με αυτον τον τροπο; κλεμμένο προφιλ.Απάτη .Μην ασχολείσαι.Κακώς έδωσες την διευθυνση σου. 3
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, safridia είπε Νεο μπουμπουκι, Πες του ότι η τιμή είναι 3 χρυσά Δουκάτα. Διευθυνση βάλε το αστυνομικό τμημα της περιοχής σου. 4
safridia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος απαντησε οτι για υποβολη καταγγελιας απαιτουνται πληρη στοιχεια οποτε πρεπει να παω σε αστυνομικη αρχη για υποβολη μηνυτήριας αναφορας. Μαλλον δεν παιζει τιποτα αυτεπαγγελτα. Περιμενουν απο εμενα να κανω τον κοσμο καλυτερο
barimagas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Και η αστυνομική αρχή το ίδιο θα σου πει.
Bitbit Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Και που απάντησε πολύ είναι. Εγώ δε θα έμπαινα καν στον κόπο να απαντήσω. Δε γίνεται να ασχολούνται με τέτοιες ανοησίες. Ο μόνος που θα πρέπει να ασχοληθεί είναι η πρόνοια, για τα θύματα. 1 1
Haldol Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 9 hours ago, safridia said: Η συνομιλία αυτή είναι ακριβώς ίδια στο 99% των περιπτώσεων. Ίδια «περίεργα» ελληνικά (αφού είναι σκ@το-μετάφραση από bot), πάντα ξένη εταιρεία courier (UPS, DHL, FedEx, κ.λπ), και πάντα «θα έρθει ο courier στο σπίτι με τα λεφτά σε φάκελο». Επ' ευκαιρίας, όταν έρχεται το «Είναι ακόμα διαθέσιμο αυτό το προϊόν;» δεν αξίζει καν απάντηση. Εγώ τ' αγνοώ. Δε μου έχει τύχει ΠΟΤΕ πραγματικός ενδιαφερόμενος να στείλει το αυτόματο μήνυμα με το κουμπάκι. Είτε είναι απάτη, ή τους πατιέται το κουμπί κατά λάθος, ή κάτι άλλο. Ποτέ όμως δε μου 'χει τύχει κάποιος που όντως ενδιαφέρεται ν' αγοράσει (ή έστω να ρωτήσει για το προϊόν) να στείλει με τ' αυτόματα μηνύματα.
slaughter Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 παρόμοια πράγματα κάνουν και στην Χρυσή ευκαιρία. Είχα ανεβάσει μια αγγελία για μια παιδική κούνια/κρεβάτη και μου είχαν στείλει 2-3. Την πρώτη φορά δεν είχα καταλάβει την απάτη και απάντησα κανονικά Fanis Akis <fanisakis959@****> wrote: γεια Θέλω να το αγοράσω και θα ήθελα να μάθω πότε ανήκει και τον λόγο για την πώλησή του. Επίσης ποια θα ήταν η τελική σας τιμή και η τρέχουσα κατάσταση; Μιλάς αγγλικά? Ευχαριστώ. και μετά Hello Again, I'm satisfied with the condition and the final price. I'm making arrangements for a shipping agent to pick up the item from your home address and deliver it to my home after I complete the payment to you. Nevertheless, send me the address where the item is kept so that I can contact the shipping agent to figure it out in order to know the actual cost of the pickup and shipping from your home address and to schedule a suitable time for the pick up before I make the payment. Waiting for your response. Thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα