Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Σωστά, outlook live εννοώ ότι ανοίγω τον browser.
Στον υπολογιστή υπάρχει το Outlook 2013 αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω διότι μου βγάζει μήνυμα: "Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση του Microsoft Outlook. Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του παραθύρου του Outlook. Δεν είναι δυνατό να ανοίξετε το σύνολο των φακέλων. Το αρχείο C:/Users/User/AppData/Local/Microsoft/Outlook/nikos@@@@hotmail.com.ost δεν είναι αρχείο δεδομένων του Outlook(.ost)."

Moυ κάνει σαν να ψαχνεις να βρεις τα email απο το gmail στον δίσκο σου.

Δημοσ.

Να ξεκινήσουμε λίγο με τα βασικά, όταν λειτουργείς μια υπηρεσία mail on-line (μέσω web browser) αυτή δεν αποθηκεύει αντίγραφο ασφαλείας στον υπολογιστή σου. Το θέμα με το outlook θα λυθεί με απεγκατάσταση και εγκατάσταση νέου outlook στο pc. Το outlook 2013 είναι στα όρια του αρχαίου για τις μέρες μας. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Στον υπολογιστή υπάρχει το Outlook 2013 αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω διότι μου βγάζει μήνυμα: "Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση του Microsoft Outlook. Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του παραθύρου του Outlook. Δεν είναι δυνατό να ανοίξετε το σύνολο των φακέλων. Το αρχείο C:/Users/User/AppData/Local/Microsoft/Outlook/nikos@@@@hotmail.com.ost δεν είναι αρχείο δεδομένων του Outlook(.ost)."

Ειχες καποτε εγκατεστημένο το live (hotmail.com) λογαριασμό σου σε outlook 2013 με imap . Αυτό σημαίνει οτι συγχρόνιζε τοπικά ολα τα μηνυματα απο το hotmail, στον υπολογιστή σου. Κάποια στιγμή έσβησες το λογαρισμο απο το outlook 2013 και σταμάτησε να λειτουργεί. Το .ost αρχείο που ψάχνει είναι τα συγχρονισμένα μηνύματα με το ιντερνετικό hotmail. Προφανώς τα μηνυματα είναι και στο online hotmail σου (αν μιλάμε για τον ίδιο λογαριασμό) . 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, Nikos Chatzoglou said:

https://softwarekeep.com/help-center/cannot-start-microsoft-outlook-cannot-open-the-outlook-window

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, CONAN_ είπε

Ειχες καποτε εγκατεστημένο το live (hotmail.com) λογαριασμό σου σε outlook 2013 με imap . Αυτό σημαίνει οτι συγχρόνιζε τοπικά ολα τα μηνυματα απο το hotmail, στον υπολογιστή σου. Κάποια στιγμή έσβησες το λογαρισμο απο το outlook 2013 και σταμάτησε να λειτουργεί. Το .ost αρχείο που ψάχνει είναι τα συγχρονισμένα μηνύματα με το ιντερνετικό hotmail. Προφανώς τα μηνυματα είναι και στο online hotmail σου (αν μιλάμε για τον ίδιο λογαριασμό) . 

Σας έχω μπερδέψει με όλα αυτά αλλά θα εξηγήσω τι θέλω να κάνω. 
Προσπαθώ να βρω ένα email (στο outlook live) αλλά είναι αδύνατον να το βρω. Μάλλον, κάποια στιγμή το διέγραψα (;) καταλάθος (διότι γενικά δε διαγράφω email). Δεν υπάρχει ούτε στα διαγραμμένα ούτε στα "ανάκτηση από τα διαγραμμένα". 
Αυτό που προσπαθώ απεγνωσμένα να κάνω τώρα είναι να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα tools που κατεβάζεις από το διαδίκτυο (πχ StellarRepairforOutllok) τα οποία ανακτούν διαγραμμένα email. Ωστόσο, όλα αυτά τα εργαλεία ζητάνε να υποδείξω πού είναι αποθηκευμένα τα pst files (πράγμα που δε γνωρίζω).
Τώρα απ' όσο καταλαβαίνω απ' αυτά που μου απαντήσατε, στη δική μου περίπτωση δεν υπάρχουν pst files διότι χρησιμοποιώ το outlook live που είναι υπηρεσία online (αν έχω καταλάβει σωστά).

Εν ολίγοις, υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω διαγραμμένο/εξαφανισμένο email από το outlook live ? Με αυτό το θέμα ταλαιπωρούμαι τι τελευταίες μέρες. 
Ευχαριστώ πολύ όσους ασχοληθήκατε με το θέμα μου.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Προσπαθώ να βρω ένα email (στο outlook live) αλλά είναι αδύνατον να το βρω. Μάλλον, κάποια στιγμή το διέγραψα (;) καταλάθος (διότι γενικά δε διαγράφω email). Δεν υπάρχει ούτε στα διαγραμμένα ούτε στα "ανάκτηση από τα διαγραμμένα". 
Αυτό που προσπαθώ απεγνωσμένα να κάνω τώρα είναι να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα tools που κατεβάζεις από το διαδίκτυο (πχ StellarRepairforOutllok) τα οποία ανακτούν διαγραμμένα email. Ωστόσο, όλα αυτά τα εργαλεία ζητάνε να υποδείξω πού είναι αποθηκευμένα τα pst files (πράγμα που δε γνωρίζω).
Τώρα απ' όσο καταλαβαίνω απ' αυτά που μου απαντήσατε, στη δική μου περίπτωση δεν υπάρχουν pst files διότι χρησιμοποιώ το outlook live που είναι υπηρεσία online (αν έχω καταλάβει σωστά).

Εν ολίγοις, υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω διαγραμμένο/εξαφανισμένο email από το outlook live ? Με αυτό το θέμα ταλαιπωρούμαι τι τελευταίες μέρες. 

Οχι δεν γινεται γιατί ποτέ δεν ειχες pst αρχείο στον υπολογιστή σου. Αν ειχες κρατημένο το .ost ίσως γινόταν να το μετατρέπαμε σε .pst. Ναι το outlook live ειναι online email (οπως και το gmail) . Συνεπώς αν δεν είναι ουτε στα διεγραμένα του online τοτε δεν μπορεις να κάνεις κάτι...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Ξεχασε το δεν υπάρχει περίπτωση να τα ανακτήσεις, τσάμπα ασχολείσαι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...