teopanta1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα πρόσφατα έκανα ασφάλεια αυτοκινήτου σε έναν ασφαλιστή σε πολύ καλή τιμή, βέβαια μου είπε ότι αν του προτείνω μελλοντικούς ασφαλιζομενους για κάθε έναν που προτείνεται θα κερδίζει κάποιος 10 με 20 ευρώ ανάλογα με το τι θα ασφαλίσει. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει μυνημα να του δώσω το τηλέφωνο του. Πιστεύω ότι είναι καλή η προσφορά του για κάποιον που θέλει να εξοικονομησει και σε αυτό το κομμάτι.
elgol Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Καλη τιμη ασφαλιστη σε σχεση με online ασφαλιση; Πες μας τι ασφαλισες και ποσο
teopanta1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Επιβατικό 162 τον χρόνο με οδική θραύση κτλ
andreas1gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, teopanta1 είπε Επιβατικό 162 τον χρόνο με οδική θραύση κτλ Εγώ σε 5ετιας αυτοκίνητο πληρώνω λιγότερα μαζί με φουλ ασφάλεια (μέχρι και ασφάλεια αν χάσεις τα κλειδιά 250 ευρώ)… Οπότε παιδιά να στείλετε σε εμένα μήνυμα για να κερδίσω και εγώ 10 ευρώ στον κάθε πελάτη και εσείς φτηνότερη ασφάλεια… 1
papoys1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, teopanta1 είπε Επιβατικό 162 τον χρόνο με οδική θραύση κτλ Φίλε μη νομίζεις ότι σου κάνει χάρη. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα