Grim Ripper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μήπως να μπει ένα τέλος στον τίτλο; Εμένα μου βγαίνει περίπου 470€ τελική τιμή. 1
fagoura Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Για να μην πουμε για μεταπωλητικη αξια, τα Xiaomi τα βρισκεις σκοτωμενα, τα Pixel πουλανε ανα πασα στιγμη. Οχι πως θα το πουλησει κανεις, το κραταει ανετα σαν 2ο καμεροκινητο η το δινει στο παιδι του, στην γκομενα του, κλπ και πινουν νερο στο ονομα του οποτε τραβανε φωτογραφιες 😋 1
loukasgr2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Στις 12/11/2023 στις 4:15 ΜΜ, geomrk είπε Σε κανένα συμπαν Φαίνεται από τον ισχυρισμό σας ότι υιοθετείτε ότι υπάρχουν και άλλα σύμπαντα. Αν και είναι ένα controversial θέμα, εν τούτοις είναι κάτι που είναι συνεπές με τις θεωρίες της κβαντικής μηχανικής. Ωστόσο, τα παράλληλα σύμπαντα προϋποθέτουν και παράλληλες πραγματικότητες, πράγμα που σημαίνει ότι σε κάποια από τα (πάρα πολλά) παράλληλα σύμπαντα το Xiaomi 13T είναι καλύτερο του Pixel. 😉
MrRush Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 On 14/11/2023 at 12:13, alekout said: Και κάποιοι που δεν έχουμε Pixel και είμαστε εν δυνάμει αγοραστές προσπαθούμε να μάθουμε . Γιαυτό ρώτησα και για άλλες συσκευές παραπάνω . Πχ το VοLTE/VoWiFi για μένα είναι απαραίτητο . Και σίγουρα δεν θα έπαιρνα σήμερα κινητό χωρίς 5G . Aν θέλεις μπορείς να μας πεις τι εννοείς για το 5G ; Η Google το έχει κλείσει σε χώρες που η συσκευή δεν πωλείται επίσημα. 1
vasilisarh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 το Pixel 7 μου βγαίνει περίπου 392 ευρώ για θεσσαλονίκη με τελωνείο και μεταφορικά...χάνω κάτι? υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση που δεν έχω κατα νου;
netgeo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, vasilisarh said: το Pixel 7 μου βγαίνει περίπου 392 ευρώ για θεσσαλονίκη με τελωνείο και μεταφορικά...χάνω κάτι? υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση που δεν έχω κατα νου; Δεν υπάρχει άλλη χρέωση, απλα εμένα μου βγαίνει μεταχειρισμένο στην τιμή αυτή. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από netgeo
Grim Ripper Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακριβώς αυτό παιδιά, μόνο σε μεταχειρισμένο βγαίνει αυτή η τιμή και κάτι μου λέει ότι η τιμή εξαρχής ήταν για μεταχειρισμένο. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από Grim Ripper
geomd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Στις 12/11/2023 στις 9:06 ΜΜ, papp0us είπε Εγώ χωρίς διάθεση για vs να πω ότι στην τελευταία beta ( και από Δεκέμβρη λογικά και σε Stable, στο επόμενο feature drop) σε Vodafone και Cosmote δουλεύουν 5G και Volte κανονικά, και με Shizuku (διαδικασία 3' αν είσαι άσχετος και το κάνεις πρώτη φορά, χωρίς ανάγκη για ρουτ η ξεκλείδωμα) ανοίγει και το Vowifi. Σε αντίθεση με το 6 που ήταν ένα ναυάγιο σε θέματα σήματος για εμένα, το 7 είναι άψογο σε αυτόν τον τομέα. Επίσης το A14 διόρθωσε ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΆ την αυτονομία της συσκευής. Δε σας λέω πάρτε το η όχι, απλά λέω πως είναι στην δική μου χρήση. Από το Αγγλικό δεν μπορείς να κόψεις τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ, γιατί είναι εκτός Ε.Ε. Φίλε μπορεις να μου πεις περισσότερα για την αυτονομία του pixel 7? πχ screen on time που σου βγάζει? και με τι συνθήκες? πχ 60hz η 90hz, πιο πολυ wifi η δεδομένα κτλ?
vargas77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Στις 20/11/2023 στις 12:19 ΠΜ, geomd είπε Φίλε μπορεις να μου πεις περισσότερα για την αυτονομία του pixel 7? πχ screen on time που σου βγάζει? και με τι συνθήκες? πχ 60hz η 90hz, πιο πολυ wifi η δεδομένα κτλ? Αν σε ενδιαφέρει ακόμα το pixel 7 , επειδη το πήρα προσφατα, μετα απο mi 11 ultra , εχει ενα 6 ωρο sot κ βγαζεις την μερα ανετα με ενα 30 % να μένει. Βόλτε και 5g έχει επίσημα πλέον. Δεν έχει τις παθογένειες που είχε όταν ξεκίνησε κ είναι πολυ τιμια συσκευή 2
intruder99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 19/11/2023 στις 9:11 ΜΜ, Grim Ripper είπε Ακριβώς αυτό παιδιά, μόνο σε μεταχειρισμένο βγαίνει αυτή η τιμή και κάτι μου λέει ότι η τιμή εξαρχής ήταν για μεταχειρισμένο. Κάνεις λάθος, η τιμή εξαρχής δεν ήταν για μεταχειρισμένο. Και τώρα βγαίνει καινούριο στα 429€ που και πάλι αξίζει για μένα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2024 από intruder99 2
vargas77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, intruder99 είπε Κάνεις λάθος, η τιμή εξαρχής δεν ήταν για μεταχειρισμένο. Και τώρα βγαίνει καινούριο στα 429€ που και πάλι αξίζει για μένα. Αξίζει σίγουρα απλά πρέπει να είσαι συνειδητοποιήμενος του τι παίρνεις. Άψογο software experience , με έναν καλό επεξεργαστή κ μια σούπερ κάμερα . Όποιος ονειρεύεται gaming με τα pixel , νομίζω ότι θα απογοητευτεί, δεν εστιάζει προς τέτοιο κοινό έτσι κ αλλιώς η Google
nek4d Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 16 minutes ago, vargas77 said: Αξίζει σίγουρα απλά πρέπει να είσαι συνειδητοποιήμενος του τι παίρνεις. Άψογο software experience , με έναν καλό επεξεργαστή κ μια σούπερ κάμερα . Όποιος ονειρεύεται gaming με τα pixel , νομίζω ότι θα απογοητευτεί, δεν εστιάζει προς τέτοιο κοινό έτσι κ αλλιώς η Google Gaming?! Ποιος παει να παρει pixel για gaming, δεν διαβαζω πιο πισω, ελπιζω να μην υπαρχει εδω.
Grim Ripper Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 4 ώρες πριν, vargas77 είπε Αν σε ενδιαφέρει ακόμα το pixel 7 , επειδη το πήρα προσφατα, μετα απο mi 11 ultra , εχει ενα 6 ωρο sot κ βγαζεις την μερα ανετα με ενα 30 % να μένει. Βόλτε και 5g έχει επίσημα πλέον. Δεν έχει τις παθογένειες που είχε όταν ξεκίνησε κ είναι πολυ τιμια συσκευή Πήρα το 7a οπότε είμαι καλυμμένος. 😛 2
vargas77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 43 λεπτά πριν, nek4d είπε Gaming?! Ποιος παει να παρει pixel για gaming, δεν διαβαζω πιο πισω, ελπιζω να μην υπαρχει εδω. Αν ρωτάς εμένα δεν παίζω ποτέ παιχνίδια στο κινητό έτσι κ αλλιώς ας είναι κ το black shark 4 . Δεν θα μου βγουν τα μάτια thanx but no thanx 😝😝
badounask Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 5 ώρες πριν, intruder99 είπε Κάνεις λάθος, η τιμή εξαρχής δεν ήταν για μεταχειρισμένο. Και τώρα βγαίνει καινούριο στα 429€ που και πάλι αξίζει για μένα. Επειδή ενδιαφέρομαι άμεσα μπορείς να βάλεις το λινκ με την τελική τιμή στα 430 ευρώ πατώντας στο αρχικό λινκ του ποστ μου εμφανίζει 460 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά, αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει θα το εκτιμούσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα