Προς το περιεχόμενο

Google Pixel 7 (8GB/128GB) με 399€ @ Amazon UK

intruder99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έτσι για τη συζήτηση και για να μην κάνω ένα ένα quote, έχει καταντήσει meme αυτό με το Miui. 

Το Xiaomi 13T είναι αντικειμενικά καλύτερη συσκευή, συν η επίσημη υποστήριξη (το οποίο μπήκε στη σύγκριση γιατί τυχαίνει να είναι κι αυτό σε προσφορά με +50 ευρώ). 

Όχι το Miui δεν είναι το χειρότερο πράγμα στο σύμπαν, αν για κάποιο λόγο αισθάνεσαι σα να σου σκότωσε τη μάνα, δικαίωμά σου, αυτό όμως είναι υποκειμενικό. 

Είχα καθαρό android μετά από Miui και τώρα που ξαναγύρισα σε Miui βολεύομαι πολύ καλύτερα. Επιτρέπεται; Χώρια ότι είναι πιο φροντισμένο στις πιο high end ας πούμε συσκευές. 

Καλή τιμή είναι τα 400 για το Pixel αλλά κι εγώ θεωρώ ότι το 13Τ στα 450 από εδώ είναι καλύτερη πρόταση. Από κει και πέρα ο καθένας κάνει όπως καταλαβαίνει. 

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε

Το Xiaomi 13T είναι αντικειμενικά καλύτερη συσκευή

Γνώμες είναι αυτές και ξέρεις τι λένε ;)

6 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε

συν η επίσημη υποστήριξη

Ναι, τι; Εδώ έχεις υποστήριξη, στην άλλη έχεις επιστροφή χρημάτων από Αμαζον. Δε βλέπω διαφορές.

Βασικά βλέπω. Αν αγοράσεις από εδώ το Xiaomi 13T (ή οποιοδήποτε άλλο) καλή τύχη να το επιστρέψεις με υπαναχώρηση αν δε σε ικανοποιεί.

Στο Amazon δε χρειάζεται καν να ρωτήσεις.

Πάρακατω.

7 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε

Όχι το Miui δεν είναι το χειρότερο πράγμα στο σύμπαν, αν για κάποιο λόγο αισθάνεσαι σα να σου σκότωσε τη μάνα, δικαίωμά σου, αυτό όμως είναι υποκειμενικό. 

Είχα καθαρό android μετά από Miui και τώρα που ξαναγύρισα σε Miui βολεύομαι πολύ καλύτερα. Επιτρέπεται; Χώρια ότι είναι πιο φροντισμένο στις πιο high end ας πούμε συσκευές. 

Εννοείται επιτρέπεται. Μπορεί να τη βρίσκεις με τις διαφημίσεις στα μενού, δικαίωμα σου ;)

Τα τελευταία χρόνια έχω δοκιμάσει από όλα εκτός Realme.

Αν επιτρέπεται με ποια σειρά κατατάσσεις τα UI shells των διαφόρων εταιριών;

31 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Αλλά αυτόν τον ρημαδι τον fingerprint sensor τον φτιάξανε? Γιατί με το pixel6 έχω φτύσει το γάλα της μάνας μου 2 χρόνια

Σε Pixel 6 Pro υπήρχε θεματάκι. Αλλά ήταν περισσότερο θέμα καθυστέρησης αναγνώρισης του αποτυπώματος. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντα.

Στα 7άρια από ότι διάβαζα έχουν βάλει ταχύτερο αισθητήρα αλλά ας μιλήσει κάποιος που το έχει καλύτερα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Ναι, δέχομαι ότι λύνεται κατά ένα ποσοστό με beta version... αλλά δεν θέλω είμαι beta-tester (συνήθως οι beta φτιάχνουν/δοκιμάζουν κάτι μετά διαπιστώνεις ότι κάτι δεν λειτουργεί/ λειτούργησε σωστά).

Κάθε χρόνο βλέπω παράπονα κόσμου με τα pixel είτε στο εδώ forum όπως έβαλα πιο πάνω, είτε στο γειτονικό myphone, είτε σε κριτικές στο skroutz.

Οχι ότι και με Samsung/Xiaomi δεν υπάρχουν θέματα(ή και με Apple),αλλά στις υπόλοιπες εταιρείες έχεις τα εδώ service και μιλάς με αυτά(άσε που στην Ελλάδα όλα τα service με Samsung/Xiaomi/Apple ασχολούνται).

Το παραβλέπουν πολλοί αυτό, γιατί πάνε με νοοτροπία ''σιγά μην μου βγάλει θέμα/δεν θα το κρατήσω πολύ καιρό το κινητο'', όπως λένε και όσοι αγοράζουν ακριβά κινητά από Κίνα, μέχρι να γίνει η στραβή.

10 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Ναι, τι; Εδώ έχεις υποστήριξη, στην άλλη έχεις επιστροφή χρημάτων από Αμαζον. Δε βλέπω διαφορές.

Βασικά βλέπω. Αν αγοράσεις από εδώ το Xiaomi 13T (ή οποιοδήποτε άλλο) καλή τύχη να το επιστρέψεις με υπαναχώρηση αν δε σε ικανοποιεί.

Στο Amazon δε χρειάζεται καν να ρωτήσεις.

Συμφορουμίτη, υποστήριξη δεν είναι μόνο τι συμβαίνει όταν η συσκευή είναι εντός εγγύησης. 

Εαν αγοράσεις το Pixel 7 και σου σπάσει η οθόνη ή θέλεις αλλαγή μπαταρίας, τι θα σου κάνει το amazon σε αυτή την περίπτωση? Τρέχα γύρευε service στην Ελλάδα για Pixel, μιας και όλοι κυρίως Samsung,Apple,Xiaomi έχουν/ασχολούνται.

Και σε 5G/Volte/wifi calling μεριά δεν ειναι τόσο απλά τα πράγματα.

Από το γειτονικό myphone

image.png.1d5a894ea275ea81911b59b7226fcbfb.png

Αυτά με Xiaomi απο μεγάλη αλυσίδα επειδή εισάγεται επίσημα(Infoquest)δεν θα τα έχεις.

Επεξ/σία από Fulgore

1 λεπτό πριν, kkatzos είπε

Γνώμες είναι αυτές και ξέρεις τι λένε ;)

Εκτός του ότι αυτό ισχύει για όλους, δηλαδή και για σένα, το ότι 2>1 δεν είναι άποψη. 

Κατά τα άλλα έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να χάνω χρόνο σε ατελείωτα arguments με αγνώστους στο ίντερνετ (κι ας με τρώει λίγο κατά βάθος) . Ψάξε πάντως τις έννοιες hivemind, echo chamber, κλασσικό φαινόμενο στα ιντερνετς, αυτό συμβαίνει κι εδώ. 

Εγώ απλά ήθελα να πω την άποψή μου επί του θέματος, δε με νοιάζει να πείσω κανέναν άγνωστης αντιληπτικής ικανότητας ξένο σε εμένα. 

Με απλά λόγια όπως είπα και πριν, ας κάνει ο καθένας όπως καταλαβαίνει. Bye. 

9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εαν αγοράσεις το Pixel 7 και σου σπάσει η οθόνη ή θέλεις αλλαγή μπαταρίας, τι θα σου κάνει το amazon σε αυτή την περίπτωση?

Για οθόνη δε συζητάμε. Αν σπάσει, είναι τέτοιο το κόστος και οι επιπτώσεις (χάνεται το IP68;) που μάλλον πας για άλλο κινητό.

Αν μιλάς για μπαταρία εκτός εγγύησης ναι. Εκεί θα βολέψει καλύτερα το Xiaomi. Εντός εγγύησης βολεύει το Αμαζον. Το επιστρέφεις και παίρνεις άλλο κινητό.

2 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε

Κατά τα άλλα έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να χάνω χρόνο σε ατελείωτα arguments με αγνώστους στο ίντερνετ (κι ας με τρώει λίγο κατά βάθος) . Ψάξε πάντως τις έννοιες hivemind, echo chamber, κλασσικό φαινόμενο στα ιντερνετς, αυτό συμβαίνει κι εδώ. 

Ναι ναι, θα ψάξω για "ψαγμένες" έννοιες 🤣 γιατί μας βγήκες παρεξηγησιάρης.

Κουβέντα κάνουμε χωρίς αν προσβάλουμε κανένα. Ρώτησα για σειρά κατάταξης γιατί, όπως καταλαβαίνεις, για να εκφέρει άποψη ο οποιοσδήποτε πρέπει να έχει δοκιμάσει αυτά για τα οποία πρόκειται να εκφέρει άποψη.

Οταν παω να το παρω με business amazon μου λεει αυτο "We are unable to dispatch non-digital items internationally to customers identified as businesses. Please choose a domestic delivery address to proceed. You can visit your domestic Amazon store to access millions of products for delivery to your domestic address."

Ξερει κανεις τι ειναι; εχω κανει παραγγελιες κανονικα απο αμαζον ιταλιας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Για οθόνη δε συζητάμε. Αν σπάσει, είναι τέτοιο το κόστος και οι επιπτώσεις (χάνεται το IP68;) που μάλλον πας για άλλο κινητό.

Εαν υπάρχει επίσημο service/αντιπροσωπεία, προφανώς μέσα στο κόστος περιλαμβάνονται και τα παραπάνω περι Ip68(οπως και στα ρολόγια με την στεγανοποίηση).

Προφανώς το κόστος αλλαγής οθόνης δεν ειναι χαμηλό.

Στην περίπτωση της Google όμως, αφού δεν εισάγεται επίσημα και ειναι ελάχιστοι οι κάτοχοι, ελάχιστα 3α service ασχολούνται με αυτά(νομιζω πχ Fixers). Αστα να πάνε όπως έγραψα και πιο πίσω.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε pixel 2 XL μου παντως που μου ειχε σπασει η οθονη,αγορασα απο ebay και ανελαβε την δουλεια ενα μαγαζι στο περιστερι 20-30 ευρω δεν ειναι πολυ δουλεια κλαιν ,βεβαια μετα δεν ρισκαρα να δω αν δουλευει ακομα η αδιαβροχοποιηση προφανως

Επεξ/σία από geomrk

Ορίστε και η οθόνη σε περίπτωση που σπάσει.

Όχι και τόσο απαγορευτικό το κόστος, ειδικά εάν το συγκρίνουμε με άλλες παρόμοιες συσκευές (π.χ samsung).

Βρίσκετε και ένα σοβαρό μαγαζί επισκευών και όλα οκ (πλην τυχόν αδιαβροχοποίηση).

https://eustore.ifixit.com/products/google-pixel-7-screen-genuine

Εγώ χωρίς διάθεση για vs να πω ότι στην τελευταία beta ( και από Δεκέμβρη λογικά και σε Stable, στο επόμενο feature drop) σε Vodafone και Cosmote δουλεύουν 5G και Volte κανονικά, και με Shizuku (διαδικασία 3' αν είσαι άσχετος και το κάνεις πρώτη φορά, χωρίς ανάγκη για ρουτ η ξεκλείδωμα) ανοίγει και το Vowifi.

Σε αντίθεση με το 6 που ήταν ένα ναυάγιο σε θέματα σήματος για εμένα, το 7 είναι άψογο σε αυτόν τον τομέα.

Επίσης το A14 διόρθωσε ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΆ την αυτονομία της συσκευής.

Δε σας λέω πάρτε το η όχι, απλά λέω πως είναι στην δική μου χρήση.

44 λεπτά πριν, marklar είπε

Οταν παω να το παρω με business amazon μου λεει αυτο "We are unable to dispatch non-digital items internationally to customers identified as businesses. Please choose a domestic delivery address to proceed. You can visit your domestic Amazon store to access millions of products for delivery to your domestic address."

Από το Αγγλικό δεν μπορείς να κόψεις τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ, γιατί είναι εκτός Ε.Ε.

• Like 2

5 hours ago, marklar said:

H δυναμη της συνηθειας..., πολλοι ξεχνατε το Brexit.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, dorinpro είπε

Να μου διαβάσει ο Κινέζος ποια μηνύματα στέλνω και να μου αντιγράφει όλες τις κινήσεις μου!

Tι είναι αυτά που λες?

Έχεις δει κάποια έρευνα που να το υποστηρίζει?

Επεξ/σία από drexxx

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, dorinpro είπε

Εγώ να πάρω xiaomi τηλέφωνο;

Μόνο που το σκέφτομαι μου έρχεται μία μυρωδιά των κινεζικών προϊόντων...

Να μου διαβάσει ο Κινέζος ποια μηνύματα στέλνω και να μου αντιγράφει όλες τις κινήσεις μου!

Και 10 ευρώ να κάνε,ι δεν τον παίρνω, γεια σας!

Και να ίσχυε κάτι τέτοιο, που δεν ισχύει, πιστεύεις ότι έχει ανάγκη ο Κινέζος να ξέρει τις κινήσεις σου? Πίστεψέ με όχι!

Επεξ/σία από laxanoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...