kefalonitis2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 On 12/11/2023 at 20:09, Fulgore said: Γιατί δεν έχει heatsink οπως ο Corsair,κοινώς επιπλέον κόστος. Κοινώς ο Corsair ειναι πιο vfm για όσους τον θέλουν για μητρική χωρίς heatsink ή για κυρίως για Ps5. Ειδικά στο τελευταίο ειναι λουκούμι. Τέλος, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά πολλοί παλιότερα διαλέγανε Corsair για το after sales support, παρόλο που και η Kingston μια χαρά είχε. Προσωπικά περιμένω να πέσουν κάτω από τα 100ευρώ τα 2tb για να αγοράσω. Ισχύει αυτό με το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά δυστηχώς στην κατηγορία των προσφορών υπάρχει σημείωση ότι για να θεωρείται κάτι προσφορά, πρέπει να έχει τουλάχιστον 10% από το επόμενο κατάστημα, χωρις να υπάρχουν εξαιρέσεις ανάλογα το κατάστημα/χρόνο παράδοσης. Μόνη διαφορά σε προιόντα που έχουν κάποιους περιορισμούς/ιδιαιτεροτητες πχ Xiaomi προιοντα και εγγύηση κλπ. Και εγώ συμφωνώ ότι το συγκεκριμένο κατάστημα πρέπει να φάει μαύρο από την εδώ ενότητα με τόσα παράπονα προς αυτό. Συμφωνώ, αλλά με τους εδώ όρους, ίσως χάνουμε πραγματικές προσφορές που ακυρώνονται από αντίστοιχα καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Πραγματικές προσφορές συμφορουμίτη, πίστεψε με δεν τις χάνουμε γιατί βγάζουν μάτι, και ξεχωρίζουν με τεράστια διαφορά από τις υπόλοιπες, κάτι που φαίνεται και από την αυξημένη συμμετοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Στις 12/11/2023 στις 8:09 ΜΜ, Fulgore είπε Γιατί δεν έχει heatsink οπως ο Corsair,κοινώς επιπλέον κόστος. Κοινώς ο Corsair ειναι πιο vfm για όσους τον θέλουν για μητρική χωρίς heatsink ή για κυρίως για Ps5. Ειδικά στο τελευταίο ειναι λουκούμι. Τέλος, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά πολλοί παλιότερα διαλέγανε Corsair για το after sales support, παρόλο που και η Kingston μια χαρά είχε. Προσωπικά περιμένω να πέσουν κάτω από τα 100ευρώ τα 2tb για να αγοράσω. Ισχύει αυτό με το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά δυστηχώς στην κατηγορία των προσφορών υπάρχει σημείωση ότι για να θεωρείται κάτι προσφορά, πρέπει να έχει τουλάχιστον 10% από το επόμενο κατάστημα, χωρις να υπάρχουν εξαιρέσεις ανάλογα το κατάστημα/χρόνο παράδοσης. Μόνη διαφορά σε προιόντα που έχουν κάποιους περιορισμούς/ιδιαιτεροτητες πχ Xiaomi προιοντα και εγγύηση κλπ. Και εγώ συμφωνώ ότι το συγκεκριμένο κατάστημα πρέπει να φάει μαύρο από την εδώ ενότητα με τόσα παράπονα προς αυτό. Κάπου διάβασα ότι οι εταιρείες συμφώνησαν σε μείωση της παραγωγής για να κρατήσουν τις τιμές σε ένα επίπεδο γιατί έχουν φτάσει ήδη πολύ χαμηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GSpiraras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, music_lover είπε Κάπου διάβασα ότι οι εταιρείες συμφώνησαν σε μείωση της παραγωγής για να κρατήσουν τις τιμές σε ένα επίπεδο γιατί έχουν φτάσει ήδη πολύ χαμηλά. Σωστά. Ηδη οι τιμές bulk σε NAND έχουν αυξηθεί κατά 10% το οποίο φαίνεται και στο ιστορικό πχ σε skroutz όπου φαίνεται ότι σχεδόν όλοι οι SSD έχουν τσιμπήσει από τον Ιούνιο και μετά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και πέρσι το ίδιο αυτή την περίοδο ,μετά σταθερές οι τιμές το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους ,μετά πτώση ,και πάλι τα ίδια.. Μόνο αν παλιώνει κάτι αρχίζουν να παίζουν προσφορές .. Οσο αφορά το κίνητρο για αγορά του δίσκου λόγω και της ψύκτρας ,στο συγκεκριμένο δίσκο φαίνεται βγαίνει εύκολα ,σλλα σε οποιδήποτε δίσκο μπορείς να βάλεις ψύκτρα , για να είναι αυτό κίνητρο αγοράς Πολλές εργοστασιακές ψύκτρες δεν είναι τόσο αποτελεσματικές για να αξίζουν την διαφορά τιμής,απλά βολεύει σε κάποιες περιπτώσεις γιατί είναι και το πάχος να ταιριάζει . Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από Fotia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Εγω εχω βαλει και τους 2 που λετε σε ps5 και δεν εχω δει διαφορα . Πιο κρυος ο adata + ψυκτρα απο το κιτρινομαγαζο αλλα τιποτα φοβερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Btw ανοιξα ενα τοπικ σχετικα με κλωνο nvme γιατι στην προσφορα του e-shop βγηκε οφφτοπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Τελος για τον 2tb. Το βγαζει στο καλαθι. Βασικα παρηγγειλε κανεις? μηπως εμφανιζοταν ετσι εξαρχης Στις 12/11/2023 στις 4:08 ΜΜ, turbat0s είπε Γιατί όχι τον kc3000 σε 1tb και 2tb? Βασικα θα μπορουσα να παω και σε αυτον τον 2αρη. Ετσι και αλλιως εχει ψυκτρα η μητρικη (x570 aorus ultra). Οποτε να προχωρησω εδω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Τελος για τον 2tb. Το βγαζει στο καλαθι. Βασικα παρηγγειλε κανεις? μηπως εμφανιζοταν ετσι εξαρχης Βασικα θα μπορουσα να παω και σε αυτον τον 2αρη. Ετσι και αλλιως εχει ψυκτρα η μητρικη (x570 aorus ultra). Οποτε να προχωρησω εδω? Μικρό το κακό, πάρε τον KC3000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 πηγα πηρα τον μικρο στα 39,90 ( ειχα δωρο-επιταγη) . Ηθελαν 25+ΦΠΑ για να τον περασουν χαχα ! Σε καποια φαση θα τον βαλω να δουμε τι παιζει με τις ταχυτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τον έβαλα... 6545 μου έβγαλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spilios6 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Παιδια εγω τον πηρα κανονικα αλλα απο το Ψυχικο. Πηγα Βουλιαγμενης και μου ειπε ξεπουλησε και ειχε μονο 4-5 σε Αττικη και πηγα Ψυχικο και τον αρπαξε ηταν μονος του ενας τελευταιος. και μιλαω για προχθες !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν έχουν πολλά κομμάτια για προσφορές ,έτσι γίνεται πάντα,αλλά ούτε και όλοι παίρνουν αυτό το δίσκο. Κανένας που τον πήρε ,το δοκίμασε σαν boot δίσκο ,σε πόσα δευτερόλεπτα ανοίγουν τα windows ; Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από Fotia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jackchuck Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Crazy Sundays προσφορά : SSD KINGSTON SKC3000S/1024G KC3000 1TB : 58.99 https://www.e-shop.gr/ssd-kingston-skc3000s-1024g-kc3000-1tb-m2-2280-nvme-pcie-gen4-x4-p-PER.346318 SSD KINGSTON SKC3000D/2048G KC3000 2TB : 104.90 € https://www.e-shop.gr/ssd-kingston-skc3000d-2048g-kc3000-2tb-m2-2280-nvme-pcie-gen4-x4-p-PER.346319 πιστεύετε αξιζεί περισσότερο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Εχει αναφερθεί σε προηγούμενα αν αξίζει .Για την τιμή αποφασίζεις αν σε συμφέρει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα