Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, vadergr είπε Κάνει ως έχει για το PS5? Η θέλει να βάλεις η να βγάλεις ψήκτρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, @ngelos είπε Παιδιά τι είναι το "Hardware encryption"; Σε τι έχει διαφορά αν κάποιος σκληρός έχει; Έχω έναν kc3000 για βασικό δίσκο και με βάλατε σε σκέψεις. 😐 Κρυπτογράφηση υλικού (hardware encryption) σημαίνει ότι η κρυπτογράφηση λειτουργεί σε επίπεδο συσκευής. Δηλαδή ένας ενσωματωμένος επεξεργαστής (που βρίσκεται φυσικά στη μονάδα δίσκου) χρησιμοποιείται για την κρυπτογράφηση των δεδομένων. Οι μόνες εργασίες που πρέπει να εκτελέσει αυτός ο επεξεργαστής είναι η κρυπτογράφηση και ο έλεγχος ταυτότητας. Συνήθως, χρησιμοποιεί μια γεννήτρια τυχαίων αριθμών για τη δημιουργία κλειδιού κρυπτογράφησης. Οι κρυπτογραφημένοι SSD, οι μονάδες αυτοκρυπτογράφησης (self-encrypting drives / SED) και το TouchID των συσκευών Apple είναι μερικά καλά παραδείγματα κρυπτογράφησης υλικού (όπου χρησιμοποιείται ένα ενσωματωμένο chip κρυπτογράφησης με τον αλγόριθμο AES). Όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε τέτοιες συσκευές προστατεύονται πλήρως. Τώρα εάν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει το Bitlocker των Windows για κρυπτογράφηση πλήρους δίσκου SSD, είναι σημαντικό να γνωρίζει ότι ο SSD πρέπει να υποστηρίζει το TCG Opal και το πρότυπο eDrive (IEEE-1667). Επίσης δες εδώ που περιγράφεται πως επηρεάζεται η ταχύτητα των SSDs με το Bitlocker. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τον 2Τ τον πήρα 109.90 αρχές Αυγούστου απο το πλαίσιο για PS5. Απροβληματιστος ως τώρα. Απλή τοποθέτηση χωρίς εξτρά. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από Eddy_Gordo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Aν δουλευει μεσα στα όρια θερμοκρασίας που δίνει ο κατασκευαστής ,δεν έχει θέμα ο δίσκος με ή χωρίς ψύκτρα. Πάντως χωρίς την προσφορά στα χρήματα που έχει κανονικά ,καλύτερος για PS5 (και όχι μόνο) είναι o παρακάτω ...Μόνο που σπάνια (μαζί με τους WD ) παίζουν προσφορές https://www.skroutz.gr/s/31270071/Seagate-FireCuda-530-Heatsink-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-ZP1000GM3A023.html Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από Fotia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kefalonitis2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 13 hours ago, turbat0s said: Σιγά μην τους χάσει από πελάτες. Τους "κρύβουμε" εμείς στα φίλτρα. εχεις δίκιο, απλά καποιοι δεν θεωρούν προσοφορά αν δεν ειναι κατι φτηνότερο, από τον φτηνότερο, έστω και αν το ανέβασε για 1 μέρα χωρίς να έχει απόθεμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Παιδιά σε σχέση με αυτόν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GSpiraras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, pcbill είπε Παιδιά σε σχέση με αυτόν ? O Adata είναι με τον Innogrit controller που είναι λίγο γρηγορότερος από τον Ε18 του Corsair. Για PS5 ο Corsair είναι καλύτερος λόγω καλύτερης ποιότητας ψύκτρας - ο Adata έχει ένα απλά ένα πιο χοντρό φύλο αλουμινίου για ψύκτρα. Οπότε για PS5 Corsair, για PC και οι δύο πρακτικά είναι ισοδύναμοι και πρέπει να ψάξεις πολύ να βρεις διαφορές αν και πάλι η Corsair έχει καλύτερο brand name. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 11 minutes ago, GSpiraras said: O Adata είναι με τον Innogrit controller που είναι λίγο γρηγορότερος από τον Ε18 του Corsair. Για PS5 ο Corsair είναι καλύτερος λόγω καλύτερης ποιότητας ψύκτρας - ο Adata έχει ένα απλά ένα πιο χοντρό φύλο αλουμινίου για ψύκτρα. Οπότε για PS5 Corsair, για PC και οι δύο πρακτικά είναι ισοδύναμοι και πρέπει να ψάξεις πολύ να βρεις διαφορές αν και πάλι η Corsair έχει καλύτερο brand name. Για αποθήκευση τραγουδιών σε έναν media player τον θέλω! Κι αν κάνω και την δουλειά μου και με ποιο φθηνό (και αξιόπιστο), ακόμα καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GSpiraras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, pcbill είπε Για αποθήκευση τραγουδιών σε έναν media player τον θέλω! Κι αν κάνω και την δουλειά μου και με ποιο φθηνό (και αξιόπιστο), ακόμα καλύτερα! Tότε πάρε τον πιό φτηνό που θα βρεις με μεγαλύτερο TBW rating... Πχ ο Κioxia Exceria G2 παίζει στα 75€ και έχει και DRAM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, pcbill είπε Για αποθήκευση τραγουδιών σε έναν media player τον θέλω! Κι αν κάνω και την δουλειά μου και με ποιο φθηνό (και αξιόπιστο), ακόμα καλύτερα! Και ένας φθηνός sata θα σου κάνει τι δουλειά σου ακόμα φθηνότερα. Μην σου πω και hdd. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 19 minutes ago, Nik1239 said: Και ένας φθηνός sata θα σου κάνει τι δουλειά σου ακόμα φθηνότερα. Μην σου πω και hdd. έχει υποδοχή για εσωτερικό m2. Αυτό εδώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, pcbill είπε έχει υποδοχή για εσωτερικό m2. Αυτό εδώ.. [Offtopic] μαγικό! πολλά τα λεφτά, αλλά νομίζω τα αξίζει [/Offtopic] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, Tlykog είπε Ο Kingston είναι καλύτερος συνολικά, αλλά δεν υποστηρίζει hardware encryption , άρα δεν είναι και ο ιδανικός για κύριος δίσκος. Ο Corsair έχει χαμηλο tbw. Προσωπικά δε θα έπαιρνα κανένα από τους 2 για κύριο σε pc. ποιον θα επαιρνες για κυρια χρηση σε pc οικιακο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, pcbill said: Για αποθήκευση τραγουδιών σε έναν media player τον θέλω! Κι αν κάνω και την δουλειά μου και με ποιο φθηνό (και αξιόπιστο), ακόμα καλύτερα! Η διασύνδεση του είναι pci-e 3.0 και κρατάω επιφυλάξεις εάν είναι και x4. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από @topos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Σε pci-e 3.0 θα λειτουργει με μειωμένη ταχυτητα , αλλα θεωρητικά θα ζεστένεται και λιγότερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα