Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχω ένα περίεργο πρόβλημα που άρχισε να παρουσιάζεται πριν 2 βδομάδες στο κινητό μου (Realme 7 Pro).

Συγκεκριμένα, το κινητό ΔΕΝ ξανασυνδέεται αυτόματα στο δίκτυο κινητής αν έχει χάσει τη σύνδεση (π.χ. όταν είμαι στο γκαράζ ή σε χώρο που δεν πιάνει). Ως αποτέλεσμα, το κινητό φαίνεται εκτός δικτύου στους άλλους και πρέπει να το επαναφέρω χεράτα (ενεργοποιώ Flight mode, το αφήνω 2-3 δευτ. και απανεργοποιώ flight mode). Τότε μόνο παίρνει μπρος.

Δοκίμασα μια επιλογή "reset network settings" αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έχει τύχει σε κανέναν; Να υποψιάζομαι πρόβλημα που απαιτεί service;

Δημοσ.
2 minutes ago, tasanton said:

Γεια σας, έχω ένα περίεργο πρόβλημα που άρχισε να παρουσιάζεται πριν 2 βδομάδες στο κινητό μου (Realme 7 Pro).

Συγκεκριμένα, το κινητό ΔΕΝ ξανασυνδέεται αυτόματα στο δίκτυο κινητής αν έχει χάσει τη σύνδεση (π.χ. όταν είμαι στο γκαράζ ή σε χώρο που δεν πιάνει). Ως αποτέλεσμα, το κινητό φαίνεται εκτός δικτύου στους άλλους και πρέπει να το επαναφέρω χεράτα (ενεργοποιώ Flight mode, το αφήνω 2-3 δευτ. και απανεργοποιώ flight mode). Τότε μόνο παίρνει μπρος.

Δοκίμασα μια επιλογή "reset network settings" αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έχει τύχει σε κανέναν; Να υποψιάζομαι πρόβλημα που απαιτεί service;

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 minutes ago, koutsis said:

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Έλεγα να το αποφύγω για να μην ξαναστήνω τα πάντα...

Δημοσ.
Just now, tasanton said:

Έλεγα να το αποφύγω για να μην ξαναστήνω τα πάντα...

Δεν έχεις backup? Επίσης δοκίμασε με άλλη sim οπως ειπαν πιο πανω αν κάνει το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...