tasanton Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Γεια σας, έχω ένα περίεργο πρόβλημα που άρχισε να παρουσιάζεται πριν 2 βδομάδες στο κινητό μου (Realme 7 Pro). Συγκεκριμένα, το κινητό ΔΕΝ ξανασυνδέεται αυτόματα στο δίκτυο κινητής αν έχει χάσει τη σύνδεση (π.χ. όταν είμαι στο γκαράζ ή σε χώρο που δεν πιάνει). Ως αποτέλεσμα, το κινητό φαίνεται εκτός δικτύου στους άλλους και πρέπει να το επαναφέρω χεράτα (ενεργοποιώ Flight mode, το αφήνω 2-3 δευτ. και απανεργοποιώ flight mode). Τότε μόνο παίρνει μπρος. Δοκίμασα μια επιλογή "reset network settings" αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έχει τύχει σε κανέναν; Να υποψιάζομαι πρόβλημα που απαιτεί service;
koutsis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 2 minutes ago, tasanton said: Γεια σας, έχω ένα περίεργο πρόβλημα που άρχισε να παρουσιάζεται πριν 2 βδομάδες στο κινητό μου (Realme 7 Pro). Συγκεκριμένα, το κινητό ΔΕΝ ξανασυνδέεται αυτόματα στο δίκτυο κινητής αν έχει χάσει τη σύνδεση (π.χ. όταν είμαι στο γκαράζ ή σε χώρο που δεν πιάνει). Ως αποτέλεσμα, το κινητό φαίνεται εκτός δικτύου στους άλλους και πρέπει να το επαναφέρω χεράτα (ενεργοποιώ Flight mode, το αφήνω 2-3 δευτ. και απανεργοποιώ flight mode). Τότε μόνο παίρνει μπρος. Δοκίμασα μια επιλογή "reset network settings" αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έχει τύχει σε κανέναν; Να υποψιάζομαι πρόβλημα που απαιτεί service; Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δοκίμασε και με άλλη σιμ να δεις τι φταίει,το κινητό ή η σιμ. 1 1
tasanton Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, koutsis said: Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έλεγα να το αποφύγω για να μην ξαναστήνω τα πάντα...
koutsis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Just now, tasanton said: Έλεγα να το αποφύγω για να μην ξαναστήνω τα πάντα... Δεν έχεις backup? Επίσης δοκίμασε με άλλη sim οπως ειπαν πιο πανω αν κάνει το ίδιο.
tasanton Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Πρέπει να ξαναστήσω apps κλπ. Θα δοκιμάσω πρώτα με SIM και βλέπουμε...
tasanton Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Άλλαξα τη θέση της SIM (ειναι dual sim το κινητό) και μάλλον συνήλθε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα