Προς το περιεχόμενο

Help!!!!! Visual C++ compiler πρόβλημα! :(((

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά!

Χθες ξεκίνησα να ασχολούμαι πρώτη μέρα με τη Visual C++ 6, έχω αγοράσει και ένα ωραίο βλιβλιαράκι, και μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα! Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Πριν πέσω για ύπνο και επειδή σκυλοβαριομουνα, εκλεισα τον υπολογιστή από το κουμπάκι :oops: με την VC++ ανοιχτή, χωρίς κανένα πρόγραμμα στο Workspace. Σήμερα άνοιξα την γλώσσα, και πήγα να φτιάξω ενα προγραμματάκι. (Να πω οτι στα recent projects δεν είχε τίποτα από αυτά που εφτιαξα χθές.) Ολα ωραία και καλά, πάω να το κάνω compile και μου βγάζει:

--------------------Configuration: dffd - Win32 Debug--------------------

Compiling...

dffdDlg.cpp

f:\my documents\visual c++\dffd\dffddlg.cpp(4) : fatal error C1083: Cannot open precompiled header file: 'Debug/dffd.pch': No such file or directory

Error executing cl.exe.

dffdDlg.obj - 1 error(s), 0 warning(s)

Οταν πάω να κάνω κατευθείαν build και execute το πρόγραμμα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα!

Επίσης και με το debug γίνεται μια χαρά compile.

Να πω οτι δοκίμασα να κλεισω και να ξαναανοίξω τη γλώσσα/τον υπολογιστή αλλά τίποτα....

Tι να φταίει; (Πέρα από το οτι έκλεισα τον υπολογιστή από το κουμπάκι!) :?:

Θα μπορούσε να μου στείλει κάποιος το cl.exe στο [email protected]? Aν και δεν νομίζω να φταίει αυτό...

Δημοσ.

Xμ... Διάβασα σε κάποιο ξένo φόρουμ την εξής απάντηση σε κάποιον που είχε αντίστοιχο πρόβλημα...

In project Settings->C++->Precompiled headers, you probably have it set to

the last radio button,

"Use precompiled header _______". Set it to the second one, "Automatic use

of precompiled headers. Through header wx/wxprec.h"

I had the same problem and that's what fixed it. I followed the same

instructions (I think) and got the same problem.

Το δοκίμασα, οντως δουλεύει κανονικά αν και έχω την εντύπωση οτι αργεί λίγο να κάνει το compiling. <<edit:Το ίδιο και με Not use precompiled headers...>> Kαλά έκανα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...