VasKag Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Φιλος εχει ενα vero w10e το οποιο ειναι ενας συνδυασμος λαπτοπ-ταμπλετ. Δεν ξερω τι εκανε αλλα οταν ξεκιναει τον πεταει κατευθειαν σε shell περιβαλλον με το εξης μηνυμα. Αναφορά σε κείμενο Fs0:\EFI\Microsoft\boot\bootmgfw.efi is not recognized as a internal or external command operable program or batch file Με "exit" sto shell μας βγαζει στο μενου της φωτογραφιας, απο οπου μπορουμε να μπουμε στο bios. Υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε για recovery ή κλασικα παει για φορματ? Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από VasKag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με την Oktabit μίλησες; Ελληνική εταιρία είναι και τα vero είναι δικιά τους brand. Έχουν γραφεία Αθήνα και Θεσσαλονίκη. https://www.oktabit.gr/contact.html Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δεν ειναι κατι που λυνεται απο το τηλεφωνο. Θα μου πουν φερτο εδω. κτλπ κτλπ. Δεν το εχω κανει ποτε αυτο. Σχεδον παντα βρισκω λυση. Στη χειροτερη κανω φορματ. Εχω ξεκινησει να κανω καποιες αποπειρες με βαση αυτα που βρηκα στο google αλλα προς το παρον τιποτα. Επιπλεον πιστευω οτι το συγκεκριμενο μπορει να τυχει και σε windows εγκατεστημενα και σε desktop. Οποτε δεν εχει τοσο σχεση η oktabit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Dualboot Ubuntu/Windows: "Error: file '/EFI/Microsoft/Boot/bootmgfw.efi' not found" - Ask Ubuntu δες εδω αν μπορεις να κανεις την διορθωση του uefi win boot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δεν ξερω αν με βοηθαει. Δεν εχω dual boot με linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα