SeNNinhA Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, JPaxilleas είπε Χα... βαλτός είσαι🤣 Έχω εδώ και καιρό τον ίδιο δίσκο αλλά στα 4 ΤΒ και είναι VFM και γρήγορος και από όλα. Απλά έδωσα απαντήσεις στον φίλο kavadias μόνο επειδή ρώτησε για SATA III SSD δίσκους. Εάν είναι για NVME M.2 όπως το είπες κλοπή 😅 Δεν βλέπω τον λόγο για αγορά ενός gen3 πιο μικρού ή και πιο ακριβού ενώ μπορείς να έχεις ένα καλό gen4 ακόμη και σε θέση Gen3. Θα σου μείνει και για το μέλλον Εγω τσίμπησα έναν 2ΤΒ μέχρι να φθηνηνουν λίγο οι 5gen αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να τσιμπήσω άλλον έναν 2ΤΒ άμεσα για καβαντζα Εχει η νέα mobo θέσεις οπότε προτιμώ 2Χ2ΤΒ για πιο ασφάλεια παρα 1Χ4ΤΒ. Αν και την σκεφτόμουν και αυτή την επιλογή αλλά μόνο ως ελάχιστη αύξηση στην ταχύτητα και μακροζωία Δεν το συζητώ ότι η τιμή Skroutz είναι κλοπή για αυτό τον δισκο. Δεν την βρίσκεις πούθενα αλλού τόσο χαμηλή. Έχω 2-3 αχρησιμοποιητουσ Samsung Gen3 αλλά λέω να τους κάνω εξωτερικούς με θήκη. Καμία θήκη με καλό driver έχετε να προτείνετε? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από SeNNinhA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Εγω τσίμπησα έναν 2ΤΒ μέχρι να φθηνηνουν λίγο οι 5gen αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να τσιμπήσω άλλον έναν 2ΤΒ άμεσα για καβαντζα Εχει η νέα mobo θέσεις οπότε προτιμώ 2Χ2ΤΒ για πιο ασφάλεια πάτα 1Χ4ΤΒ. Αν και την σκεφτόμουν και αυτή την επιλογή αλλά μόνο ως ελάχιστη αύξηση στην ταχύτητα και μακροζωία Σωστά. Εάν έχεις μόνο έναν είναι καλύτερα το 2Χ2ΤΒ από το 1Χ4ΤΒ. Εάν έχεις δυο (π.χ. έναν παλιό) αλλάζει το πράγμα το βάζεις δεύτερο και με τις ταχύτητες παίρνεις αντίγραφα και ότι θέλεις σε ελάχιστο χρόνο. 21 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Εγω τσίμπησα έναν 2ΤΒ μέχρι να φθηνηνουν λίγο οι 5gen αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να τσιμπήσω άλλον έναν 2ΤΒ άμεσα για καβαντζα Εχει η νέα mobo θέσεις οπότε προτιμώ 2Χ2ΤΒ για πιο ασφάλεια πάτα 1Χ4ΤΒ. Αν και την σκεφτόμουν και αυτή την επιλογή αλλά μόνο ως ελάχιστη αύξηση στην ταχύτητα και μακροζωία Δεν το συζητώ ότι η τιμή Skroutz είναι κλοπή για αυτό τον δισκο. Δεν την βρίσκεις πούθενα αλλού τόσο χαμηλή. Έχω 2-3 αχρησιμοποιητουσ Samsung Gen3 αλλά λέω να τους κάνω εξωτερικούς με θήκη. Καμία θήκη με καλό driver έχετε να προτείνετε? Orico Θήκη για Σκληρό Δίσκο M.2 PCI Express / SATA III NVME με σύνδεση Type-C (εδώ) (21 €). Μια χαρά έχει και μεταλική ψύκτρα, συνδέεται εύκολα, USB-C. Δες φωτογραφία. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από JPaxilleas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα