skepasti21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Χαίρετε κύριοι και.... Κυρίες, Έχω ένα Peugeot 2008 μοντέλο του 18'. Είπα να κάνω αναβάθμιση του λογισμικού, χαρτών. Αφού ακολούθησα όλη την διαδικασία πίστα όπως λέει η Peugeot, κατά την διάρκεια της εγκατάστασης μου έβγαλε σφάλμα όπως στην φωτογραφία. Πριν επισκεφθώ αντιπροσωπεία, σκέφτηκα να σας ρωτήσω.... Για πείτε.... Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amdam Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Κάτοχος 2008 και επειδή έχω κάνει αυτές τις αναβαθμίσεις χωρίς προβλήματα, θα πρότεινα να ξαναδοκιμάσεις αλλά με άλλο στικάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skepasti21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε 11 ώρες πριν, amdam είπε Κάτοχος 2008 και επειδή έχω κάνει αυτές τις αναβαθμίσεις χωρίς προβλήματα, θα πρότεινα να ξαναδοκιμάσεις αλλά με άλλο στικάκι. Το έσωσα! Αυτό που έκανα διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες ήταν να κάνω deep clean (όχι γρήγορο format) το στικάκι, να περάσω ΜΟΝΟ το λογισμικό και όχι τους χάρτες (firmware 2,5GB , χάρτες 9,5GB) και οπότε πήρε λιγότερο χρόνο. Μπορεί να μην έχω ενημερωμένους χάρτες αλλά τουλάχιστον έχω σύστημα, θα δω για τους χάρτες αργότερα, γιατί είμαι και γω παράξενος και τρωγομαι... Αν πάει πάλι κάτι στραβά , εδώ θα με δείτε και θα σας κλαιγομαι! Ελπίζω αυτή η λύση κάποτε να μπορέσει να βοηθήσει κάποιον που θα βρεθεί σε αυτή την δύσκολη θεση...Cheers 👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amdam Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Όλα καλά 👌 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smaro777 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα μόλις απέκτησα ένα Peugeot 2008 μοντέλο του 2017 βενζίνη επειδή τα τελευταία 20 χρόνια κυκλοφορούσα με Peugeot 307 δεν έχω ιδέα με τη τεχνολογία που απέκτησα. Ψάχνοντας λοιπόν βρήκα πως χρειάζεται αναβάθμιση λογισμικού κ χαρτών κατάλαβα ότι τα κατεβάζεις σε ένα στικάκι και μετα κουμπώνεις το στικάκι στο αυτοκίνητο κ εκτελεί. Δε μπορώ να βρω από που μπορώ να κατεβάσω το λειτουργικό κ από πού τους χάρτες παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου γράψει με λεπτομέρειες τη διαδικασία κ φυσικά κάθε συμβουλή δεκτή! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 φιλε αν εχεις φουμπου, μπες σε καποια απο τις ομαδες για το αμαξι σου, εχει αρκετες πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smaro777 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Έχω ψάξει αλλά δε βρήκα κάτι για αυτό έγραψα εδώ ίσως κάποιος κάτοχος που το κάνει μόνος να μπορεί να με καθοδηγήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δεν είχαμε και εδώ θέμα για την αναβάθμιση των χαρτών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smaro777 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δε ξέρω δε βρήκα κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, smaro777 είπε Δε ξέρω δε βρήκα κάτι... ειναι για ρενό ,έκανα λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amdam Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Βάλε την εφαρμογή της Πεζώ. Όταν συνδεθεί με το αυτοκίνητο θα ελέγξει την έκδοση του λογισμικού και θασου προσφέρει την αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smaro777 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Την έχω κατεβάσει την εφαρμογή μου γράφει ότι υπάρχει 1 αναβάθμιση λογισμικού και 1 αναβάθμιση χαρτών μου γράφει το όνομά τους δηλαδή κάτι αριθμούς όμως δεν μου λέει ούτε μου δείχνει από πού μπορώ να τα κατεβάσω δεν έχει κάποια κουμπιά ούτε μπορείς να πατήσεις πάνω δεν σε καθοδηγεί κάπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα