Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε firmware update PEUGEOT 2008

skepasti21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε κύριοι και.... Κυρίες,

Έχω ένα Peugeot 2008 μοντέλο του 18'. Είπα να κάνω αναβάθμιση του λογισμικού, χαρτών. Αφού ακολούθησα όλη την διαδικασία πίστα όπως λέει η Peugeot, κατά την διάρκεια της εγκατάστασης μου έβγαλε σφάλμα όπως στην φωτογραφία. Πριν επισκεφθώ αντιπροσωπεία, σκέφτηκα να σας ρωτήσω.... Για πείτε.... Σας ευχαριστώ.

20231112_002546.jpg

20231112_002615.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

11 ώρες πριν, amdam είπε

Κάτοχος 2008 και επειδή έχω κάνει αυτές τις αναβαθμίσεις χωρίς προβλήματα, θα πρότεινα να ξαναδοκιμάσεις αλλά με άλλο στικάκι.

Το έσωσα!
Αυτό που έκανα διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες ήταν να κάνω deep clean (όχι γρήγορο format) το στικάκι, να περάσω ΜΟΝΟ το λογισμικό και όχι τους χάρτες (firmware 2,5GB , χάρτες 9,5GB) και οπότε πήρε λιγότερο χρόνο. Μπορεί να μην έχω ενημερωμένους χάρτες αλλά τουλάχιστον έχω σύστημα, θα δω για τους χάρτες αργότερα, γιατί είμαι και γω παράξενος και τρωγομαι... Αν πάει πάλι κάτι στραβά , εδώ θα με δείτε και θα σας κλαιγομαι! Ελπίζω αυτή η λύση κάποτε να μπορέσει να βοηθήσει κάποιον που θα βρεθεί σε αυτή την δύσκολη θεση...Cheers 👍

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

Καλημέρα μόλις απέκτησα ένα Peugeot 2008 μοντέλο του 2017 βενζίνη επειδή τα τελευταία 20 χρόνια κυκλοφορούσα με Peugeot 307 δεν έχω ιδέα με τη τεχνολογία που απέκτησα. Ψάχνοντας λοιπόν βρήκα πως χρειάζεται αναβάθμιση λογισμικού κ χαρτών κατάλαβα ότι τα κατεβάζεις σε ένα στικάκι και μετα κουμπώνεις το στικάκι στο αυτοκίνητο κ εκτελεί. Δε μπορώ να βρω από που μπορώ να κατεβάσω το λειτουργικό κ από πού τους χάρτες παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου γράψει με λεπτομέρειες τη διαδικασία κ φυσικά κάθε συμβουλή δεκτή! Ευχαριστώ!

Την έχω κατεβάσει την εφαρμογή μου γράφει ότι υπάρχει 1 αναβάθμιση λογισμικού και 1 αναβάθμιση χαρτών μου γράφει το όνομά τους δηλαδή κάτι αριθμούς όμως δεν μου λέει ούτε μου δείχνει από πού μπορώ να τα κατεβάσω δεν έχει κάποια κουμπιά ούτε μπορείς να πατήσεις πάνω δεν σε καθοδηγεί κάπου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...