Nikosxrysos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Καλησπερα έφτιαξα ενα νέο pc τάξεως των 1600 ευρώ όλα πήγαιναν ρολόι και ξαφνικά εδώ και 1 εβδομάδα στα καλά του καθουμενου η οθόνη γινεται μαύρη χάνεται το ρεύμα από το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Δεν κλείνει από το κουμπί παρατεταμένα και αναγκάζομαι να το κάνω από διακόπτη. Πλέον έχει γίνει αρκετά συχνά φαινόμενο. Μέσα το pc είναι κανονικά αναμένο. Πχ αν είμαι στο lobby του League of legends δεν με πετάει και όταν το ανοίγω πάλι από τον διακόπτη μπαίνω κανονικά στο παιχνίδι. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ; Πραγματικά δεν έχω την παραμικρή ιδέα
Nikosxrysos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Nikosxrysos είπε Καλησπερα έφτιαξα ενα νέο pc τάξεως των 1600 ευρώ όλα πήγαιναν ρολόι και ξαφνικά εδώ και 1 εβδομάδα στα καλά του καθουμενου η οθόνη γινεται μαύρη χάνεται το ρεύμα από το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Δεν κλείνει από το κουμπί παρατεταμένα και αναγκάζομαι να το κάνω από διακόπτη. Πλέον έχει γίνει αρκετά συχνά φαινόμενο. Μέσα το pc είναι κανονικά αναμένο. Πχ αν είμαι στο lobby του League of legends δεν με πετάει και όταν το ανοίγω πάλι από τον διακόπτη μπαίνω κανονικά στο παιχνίδι. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ; Πραγματικά δεν έχω την παραμικρή ιδέα To pc foraei Ryzen 5 7800x// Rx 7800xt Nitro// Gigabyte B650M Gaming X AX (Mitriki) / Samsung 980 Pro SSD 1TB / Be quit pure Power 750 W/ Corsair Vengeance RGB 32GB DDR5 5600
Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, Nikosxrysos είπε To pc foraei Ryzen 5 7800x// Rx 7800xt Nitro// Gigabyte B650M Gaming X AX (Mitriki) / Samsung 980 Pro SSD 1TB / Be quit pure Power 750 W/ Corsair Vengeance RGB 32GB DDR5 5600 Κάνε bios update για αρχή (να τσεκάρεις το revision της μητρικής πρώτα , να είναι το σωστό) , και να βάλεις όλα defaults στο bios για δοκιμή.
mastrokwstas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Ρίξε μια ματια στις μπρίζες/καλώδια και πολύμπριζο μήπως κάποιο δε πατάει καλά και προκαλεί βραχυκύκλωμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα