Προς το περιεχόμενο

Plaisio - MacΒook Pro 16'' ( M1 Pro 10-core/16 GB/512 GB/M1 Pro 16-core) - 1799 EUR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι βλέπω έχει και 14 άρα οθόνη με 1tb σκληρό στα ίδια χρήματα πάλι 1799€.

πιστευετε ότι αξίζει η προσφορά(μπορώ να πάω σε απαλλαγή κιόλας ΦΠΑ όποτε θα βγει ακόμη πιο φθηνό) και εάν ναι τι προτείνετε καλύτερα 14 άρα με 1tb η 16 με 512? Γιατί σκεφτόμουν καιρό τώρα την αγορά MacBook αλλα περίμενα για προσφορά όταν έβγαινε.

Δεν με ενδιαφέρει για κάποια συγκεκριμένη χρηση επίσης να τονίσω.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, sivitana είπε

Από ότι βλέπω έχει και 14 άρα οθόνη με 1tb σκληρό στα ίδια χρήματα πάλι 1799€.

πιστευετε ότι αξίζει η προσφορά(μπορώ να πάω σε απαλλαγή κιόλας ΦΠΑ όποτε θα βγει ακόμη πιο φθηνό) και εάν ναι τι προτείνετε καλύτερα 14 άρα με 1tb η 16 με 512? Γιατί σκεφτόμουν καιρό τώρα την αγορά MacBook αλλα περίμενα για προσφορά όταν έβγαινε.

Δεν με ενδιαφέρει για κάποια συγκεκριμένη χρηση επίσης να τονίσω.

Εγω εχω παρει το 14αρι και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Για την ακριβεια ειναι 14.2..Προερχομενος απο 15αρι macbook pro,το 14.2 καθησε αψογα στα ματια μου.Το 16αρι μου φαινοταν γκουμουτσα.

Δημοσ.

Να σαι καλά για την άμεση απάντηση.

Για αυτό και εγώ τείνω στο 14αρι ώστε να είναι και εύκολο στην μεταφορά διότι ταξιδεύω συχνά 

Δημοσ.

Αν δεν ειχα ηδη μ2 14 προ θα το επαιρνα χθες αυτο σε αυτα τα λεφτα. ευχαριστουμε για την αναρτηση 

Δημοσ.

14 αρι τουμπανο με 1 tb. Το χτύπησα από price match Κωτσόβολου. Καλύτερη φορητότητα. Περισσότερος ssd. ίδιες επιδόσεις με 16 αρι. Πολύ καλή τιμή για Ελλάδα και σύστημα με καλές επιδόσεις σίγουρα για βάθος 5 ετιας. 

Δημοσ.

εγώ πάλι έχω το μ1 alla to air 13''.

με βολευει αφανταστα και ακομα τα κανει ολα απροβληματιστα.ολα μα ολα!αξιζει να μπω στη διαδιακασια τωρα να αλλαξω?

Δημοσ.

Καλησπέρα, εγώ είμαι σε δίλημμα να πάω για το 14αρι m1 pro ή να κάνω λίγο υπομονή για το 14αρι m3 pro? 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, _wise_ είπε

Καλησπέρα, εγώ είμαι σε δίλημμα να πάω για το 14αρι m1 pro ή να κάνω λίγο υπομονή για το 14αρι m3 pro? 

Μεγάλη διαφορά στα χρήματα, δε νομίζω να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις.

Το βάρος η Apple το έριξε στη max σειρά φέτος.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, _wise_ είπε

νομίζω θα έχουν τουλάχιστον 800 ευρώ διαφορά αυτά που λες

Δημοσ.
27 minutes ago, puntakias22 said:

νομίζω θα έχουν τουλάχιστον 800 ευρώ διαφορά αυτά που λες

Εχουν 670€ διαφορά. Αλλά το m1 είναι με 1 τερα σκληρό. Δε ξέρω αν αυτά τα χρήματα αξίζουν για τις όποιες παραπάνω επιδόσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...