Bigi444444 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Εμενα πάλι σε ταινία στο disney+ με Dolby vision δεν με αφήνει να βάλω άλλο picture mode ούτε να ρίξω την φωτεινότητα από το 100%. Και το dark που μου βγάζει, κολοκύθια κάνει. Μολις μπουν και τα led επάνω όχι ταινία να δεις, σφραγισμα θα κάνεις με τόσο φως πια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Χμμ περίεργο που δε σε αφήνει, εμένα στο Netflix με αφήνει. Πάντως ένα χάος με τις ρυθμίσεις, αναρωτιέμαι πόσο εύκολο είναι να γίνει επαγγελματικό καλιμπράρισμα με τόσα modes για να έχεις σωστή εικόνα σε SDR, σε HDR κ.λπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dentnick Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Στις 2/12/2023 στις 1:30 ΠΜ, michael150583 είπε Δυστιχως δεν ειχε αλλη TCL 75C745 να μου την αντικαταστησει ο Κωτσοβολος και οποια αλλη τηλεοραση κοντα σε αυτα τα χαρακτηριστικα ξεφευγε στα λεφτα η δεν υπηρχε διαθεσιμη.Με επιασε μια φοβια και Θα παω σε samsung και θα βαλω εγγυηση ξανα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. το καφε κυκλακι είναι της διαφημισης. Πανω αριστερα έχει κάτι διακεκομμενες ασπρομαυρες γραμμες στα αναλογικά καναλια και φαίνονται οταν εκανα zoom out. Σε μονοχρωμες εικονες φαινεται η σκίαση και ευτυχώς που την είδα. Και σε μένα βγάζει τις ασπρόμαυρες γραμμές στα κανάλια όμως που δεν είναι HD. Είναι πρόβλημα της τηλεόρασης αυτό; Νομίζω ότι έτσι είναι οι ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Αναλογικά κανάλια δεν υπάρχουν πλέον. Προφανώς εννοεί τα SD (όχι τα HD δηλαδή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Ποια έκδοση Android TV έχει η δική σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VPoint Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Στις 2/12/2023 στις 1:30 ΠΜ, michael150583 είπε Δυστιχως δεν ειχε αλλη TCL 75C745 να μου την αντικαταστησει ο Κωτσοβολος και οποια αλλη τηλεοραση κοντα σε αυτα τα χαρακτηριστικα ξεφευγε στα λεφτα η δεν υπηρχε διαθεσιμη.Με επιασε μια φοβια και Θα παω σε samsung και θα βαλω εγγυηση ξανα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. το καφε κυκλακι είναι της διαφημισης. Πανω αριστερα έχει κάτι διακεκομμενες ασπρομαυρες γραμμες στα αναλογικά καναλια και φαίνονται οταν εκανα zoom out. Σε μονοχρωμες εικονες φαινεται η σκίαση και ευτυχώς που την είδα. Φίλε την άλλαξες την τηλεόραση; Δεν είμαι κάτοχος αλλά αυτές οι γραμμές εμφανίζονται καμιά φορά στα κανάλια όταν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή "just scan" που λέει στην τηλεόραση να προβάλλει το σήμα ακριβώς όπως το δέχεται. Το σωστό είναι αυτή η επιλογή να είναι ενεργοποιημένη (ειδικά σε εξωτερικές πηγές πχ bluray players) αλλά εάν στα κανάλια σου κάνει θέμα μπορείς να την απενεργοποιήσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael150583 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 75c745 Λοιπόν θα μοιραστώ την εμπειρία μου με την εταιρεία Κωτσόβολος. Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο είχα πληρώσει εξτρα 130 ευρώ για total support. -έστειλα φωτογραφίες σε ένα συγκεκριμένο email και basic troubleshooting στο τηλέφωνο με εναν τεχνικό. -εγκρίθηκε η επίσκεψη τεχνικού για επιβεβαίωση της βλάβης. -τεχνικός της astra service ήρθε σπίτι μου μετά από τρεις μέρες και του ανέφερα πως τη ζημιά την εντόπισα την 9η μέρα. Ο τεχνικός διόρθωσε ημερομηνιακα πότε συνέβη η βλάβη και επιβεβαίωσε τον μικρό "λεκέ" 2 εκατοστών στο κέντρο της οθόνης. Όσο για την ασπρόμαυρη διακεκομμένη γραμμή πιθανόν να έχει να κάνει με το αναλογικό σήμα. -τη συσκευασία την είχα πετάξει. -επικοινώνησα με τον τεχνικό του Κωτσο και μου είπε πιο κοντινό κατάστημα με εξυπηρετεί για υπογραφές. The Mall Athens. -Αρχικά με εμμέσo τρόπο με πίεσαν για αντικατάσταση με άλλη τηλεόραση και πληρωμή της διαφοράς. -Όσες ταίριαζαν στα χαρακτηριστικά που ήθελα δεν υπήρχε απόθεμα. -Η ταμίας ευγενέστατη μου είπε μόνο για πιστωτικό και αμέσως ζήτησα προϊστάμενο. -Ανέφερα τα δικαιώματά μου ήρεμα. DOA και επιχειρήματα ότι δεν υπάρχει απόθεμα. Ότι έχει απομείνει πρέπει να δώσω τουλάχιστον 300 ευρώ που δεν μου περισσεύουν. -Ο προϊστάμενος ενέκρινε την επιστροφή και την τάδε μέρα θα περνούσε το φορτηγό να την παραλάβει. -Το φορτηγό δεν πέρασε ποτέ και άντε να βγάλεις άκρη με τα παιδιά στο τηλεφωνικό κέντρο για να κλείσεις ραντεβού για το φορτηγό. Ευτυχώς ο δεύτερος agent ήταν άψογος γιατί η πρώτη με κορόιδευε. -Ήρθε μύνημα στο κινητό και την επόμενη μέρα ήρθε το φορτηγό, την πήραν. -Την ερχόμενη Τρίτη πρέπει να ξαναπάω για να πάρω τα χρήματα μου πίσω για να καταγραφεί στην αποθήκη τους. Έβαλα πίσω την 55αρα JVC που είχα πριν με απαλό clouding effect και με την καινούρια χρονιά ίσως κάνω απόπειρα αγοράς αλλά μόνο κάποια επώνυμη και σίγουρα με έξτρα εγγύηση. Αν δεν είχα total support πιστεύω πως θα είχα άλλη αντιμετώπιση. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από michael150583 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Εν τω μεταξύ, εμένα ο πωλητής μου πούλησε Total Support Premium στα 155€, το οποίο περιλαμβάνει και «Παροχή δανειστικής τηλεόρασης σε επισκευές με διάρκεια > 5 ημερών». Στο site αναφέρουν: Αναφορά σε κείμενο Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Generali. Ισχύουν Όροι και Εξαιρέσεις της κάλυψης με βάση τους όρους του πιστοποιητικού ασφάλισης. Πού μπορούμε να δούμε αυτούς τους όρους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Στις 9/12/2023 στις 8:27 ΠΜ, phanispal είπε Ποια έκδοση Android TV έχει η δική σας; 12 εμένα. Στις 9/12/2023 στις 9:45 ΜΜ, phanispal είπε Εν τω μεταξύ, εμένα ο πωλητής μου πούλησε Total Support Premium στα 155€, το οποίο περιλαμβάνει και «Παροχή δανειστικής τηλεόρασης σε επισκευές με διάρκεια > 5 ημερών». Στο site αναφέρουν: Πού μπορούμε να δούμε αυτούς τους όρους; Στην απλή 5ετή εγγύηση που έκανα, τους όρους της μου τους έστειλαν σε pdf μαζί με το μέιλ της επιβεβαίωσης της παραγγελίας (αν θυμάμαι καλά σε αυτό το στάδιο ήταν, αλλά τέλος πάντων μου τους έστειλαν ηλεκτρονικά). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου Έσκασε αναβάθμιση λογισμικού αλλά δεν την έκανα ακόμα. Γνωρίζει κάποιος, έχει διαβάσει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 5 ώρες πριν, phanispal είπε Έσκασε αναβάθμιση λογισμικού αλλά δεν την έκανα ακόμα. Γνωρίζει κάποιος, έχει διαβάσει κάτι; Την έκανα σε 845, δεν κατάλαβα κάποια διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου Την έκανα κι εγώ. Όπως μου πέταξε ειδοποίηση, μπαμ μπαμ την πάτησα κι εγώ, ούτε που το κατάλαβα. Διαφορά δεν βλέπω ούτε στο ui ούτε σε τίποτα. Δεν θα έπρεπε πάντως να είχαν ένα υποτιπώδες changelog να δείχνουν πριν την αναβάθμιση; Έστω και μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου 9 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Την έκανα κι εγώ. Όπως μου πέταξε ειδοποίηση, μπαμ μπαμ την πάτησα κι εγώ, ούτε που το κατάλαβα. Διαφορά δεν βλέπω ούτε στο ui ούτε σε τίποτα. Δεν θα έπρεπε πάντως να είχαν ένα υποτιπώδες changelog να δείχνουν πριν την αναβάθμιση; Έστω και μετά; Δεν ξέρω τι γίνεται στις android, στις απλές smart είναι τόσο δευτερεύουσες οι αλλαγές που δεν καταλαβαίνεις κάτι. Δεν έχει νόημα να ασχολείσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις