phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Η 645 τι διαφορές έχει με την 745; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 745 vs 645 805 vs 645 Το βασικό μειονέκτημα της 645 είναι πως είναι Direct Led και 60Hz. Έχει μάλλον χειρότερο επεξεργαστή και λιγότερη ram. Δεν τα λες και λίγα όλα αυτά, αλλά και τα 200€ διαφορά δεν τα λες λίγα επίσης. Έχω μπερδευτεί αρκετά, μπορώ να συμβιβαστώ μάλλον με την χασούρα στα μαύρα της direct led και κάποια πιθανή καθυστέρηση στο μενού. Παιχνίδια δεν παίζω στην TV, έχω ένα ps4 αλλά το δουλεύω σπάνια. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι αν θα φαίνεται κάποια καθυστέρηση με 60Hz σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα π.χ ή σε γρήγορες σκηνές κάποιας ταινίας. Το τελευταίο είναι deal breaker αν συμβαίνει, δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο. 27 minutes ago, phanispal said: Η 645 τι διαφορές έχει με την 745; Σε αυτές τις 2 δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές, η 745 υπόσχεται παραπάνω brightness, που προσωπικά δεν με απασχολεί μάλλον γιατί έχω σχετικά σκοτεινό χώρο, κάτι AI μπλιμπλίκια και voice control, καθώς και VRR 120Hz αλλά σε 1440p ανάλυση. Εγώ δεν θα έδινα 100€ + για τα παραπάνω. Τα 200€ για την 805 όμως ίσως αξίζουν. (τα παραπάνω αφορούν τις 55ρες) Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από liopyr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoithaki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Η 75άρα δείχνει διαθέσιμη online, αν δει κάποιος την 65άρα ας μου στείλει ένα pm να μπω να την τσιμπήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, phanispal είπε Την 55C745 πήρες; Κατά τ' άλλα πώς σου φαίνεται; Ναι. Μια χαρά μου φαίνεται, εξαιρετική για 600€. Τώρα από εκεί και πέρα το χάος τι ψάχνει και τι θέλει ο καθένας. Εμένα από το όσο λίγο έχω δει μέχρι στιγμής με καλύπτει απόλυτα για νορμάλ χρήση σε σαλόνι και σύνδεση με το pc. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω vrr σε παιχνίδια, βέβαια δεν έχω και καλώδιο 2.1 για την ώρα. Αλλά και χωρίς αυτό δεν με πειράζει. Σαν το μόνιτορ που έχω σε απόκριση δεν είναι, δεν μπορώ να παίξω πχ apex legends σε αυτήν, κερδίζει όμως σε οτιδήποτε πιο αργό. Γενικά δεν έχω κάποιο παράπονο, το βασικότερο είναι ότι τα μαύρα της είναι μαύρα για εμένα, από εκεί και πέρα δίνει περισσότερα απ ότι θα περίμενε κάποιος από μια φθηνή τηλεόραση. Δηλαδη το φθηνό που έχει ο άλλος στο μυαλό του, συγκρίνοντας με μια φθηνή 5ετιας, απλά δεν μπορείς να το συγκρίνεις. Το μόνο που μου κακοφαινεται πραγματικά είναι η έλλειψη οπίσθιου φωτισμού που είχα συνηθίσει 5 χρόνια με την philips, αλλά έρχονται ήδη φώτα της govee γι αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Πήγα κότσο ειχε την 745 ανοικτη αλλά δεν είχε την 805. Στην 745 οι γωνίες μου φάνηκαν μέτριες αλλα διπλα ειχε oled που ήταν άλλο πράγμα. Τελικά παρήγγειλα την 805 από τον Γερμανό και οτι γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Κώτσο Ηλιούπολη πρέπει να πήγες λογικά, και είδες την 75άρα. Την είδα κι εγώ το Σάββατο. Εμένα καλή μου φάνηκε να σου πω την αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέχρι να πάω να βάλω λεφτά στην eurobank εξαφανίστηκαν οι TCL από γερμανό. 😑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x69pr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, liopyr είπε 745 vs 645 805 vs 645 Το βασικό μειονέκτημα της 645 είναι πως είναι Direct Led και 60Hz. Έχει μάλλον χειρότερο επεξεργαστή και λιγότερη ram. Δεν τα λες και λίγα όλα αυτά, αλλά και τα 200€ διαφορά δεν τα λες λίγα επίσης. Έχω μπερδευτεί αρκετά, μπορώ να συμβιβαστώ μάλλον με την χασούρα στα μαύρα της direct led και κάποια πιθανή καθυστέρηση στο μενού. Παιχνίδια δεν παίζω στην TV, έχω ένα ps4 αλλά το δουλεύω σπάνια. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι αν θα φαίνεται κάποια καθυστέρηση με 60Hz σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα π.χ ή σε γρήγορες σκηνές κάποιας ταινίας. Το τελευταίο είναι deal breaker αν συμβαίνει, δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο. Σε αυτές τις 2 δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές, η 745 υπόσχεται παραπάνω brightness, που προσωπικά δεν με απασχολεί μάλλον γιατί έχω σχετικά σκοτεινό χώρο, κάτι AI μπλιμπλίκια και voice control, καθώς και VRR 120Hz αλλά σε 1440p ανάλυση. Εγώ δεν θα έδινα 100€ + για τα παραπάνω. Τα 200€ για την 805 όμως ίσως αξίζουν. (τα παραπάνω αφορούν τις 55ρες) Εριξα μια παραγγελια για την 645. Ελπιζω μην πεσει και αλλο η τιμη μεχρι την αλλη βδομαδα... Μηπως να αφησω ακομα μεχρι την παρασκευη να δω μηπως τη ριξουν κι'αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, phanispal είπε Κώτσο Ηλιούπολη πρέπει να πήγες λογικά, και είδες την 75άρα. Την είδα κι εγώ το Σάββατο. Εμένα καλή μου φάνηκε να σου πω την αλήθεια. οχι στη Γλυφαδα ειδα την 55 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Τελικά κατέληξα στην HISENSE 55U7KQ 55'' αφού δεν πρόλαβα την TCL στον Γερμανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael150583 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Παιδιά εμένα μου έβγαλε ή τώρα το παρατήρησα μετά από 10 μέρες από την ημερομηνία αγοράς μια σκούρα κουκίδα διαμέτρου ενός εκατοστού περίπου στο κέντρο της τηλεόρασης (dark spot). Θα πάρω τηλέφωνο Κωτσοβολο να δω αν θα με καλύψει. TCL75C745 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Αν εντοπίσει κανείς την 75C745 ξανά διαθέσιμη ας ενημερώσει. Εκτός κι αν προκύψει άλλη ισάξια στο χιλιάρικο και κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Πώς επιλέγω movie mode, ξέρει κανείς; Out of the box η εικόνα είναι oversaturated. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 19 minutes ago, phanispal said: Πώς επιλέγω movie mode, ξέρει κανείς; Out of the box η εικόνα είναι oversaturated. απο τις ρυθμησεις εικονας της συσκευης, οχι της εφαρμογης. Δειχνει οτι ειναι κανονικα αλλα πρεπει να το αλλαξεις 1 φορα και να το ξανα επαναφερεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Ωραία, πού να πάω; Βρίσκω Picture Mode στο General Settings αλλά δεν έχει ούτε Movie ούτε άλλα που βλέπω σε βίντεο στο YouTube. Εν τω μεταξύ παρατηρώ ότι στα 3 μέτρα η εικόνα είναι χάλι, πιο πίσω βελτιώνεται κάπως. Αναφέρομαι σε Cosmote TV μέσω της εφαρμογής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις