PaNtErAz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, macovet είπε Υπάρχει τρόπος να φορέσει miui dialer το 13T; Χρειάζομαι το miui dialer λόγω της δυνατότητας ηχογράφησης κλήσης που προσφέρει.. όχι απαγορευεται από ΕΕ. Μόνο αν πάρεις απευθείας από Κίνα κινητό με κινέζικη ΡΟΜ αλλά εκεί έχεις άλλα θέματα.
x69pr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε όχι απαγορευεται από ΕΕ. Μόνο αν πάρεις απευθείας από Κίνα κινητό με κινέζικη ΡΟΜ αλλά εκεί έχεις άλλα θέματα. Γι'αυτό τον βγάλανε το dialer; δεν το ήξερα. Ποια διάταξη παραβιάζει ο συγκεκριμένος dialer;
PaNtErAz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, x69pr είπε Γι'αυτό τον βγάλανε το dialer; δεν το ήξερα. Ποια διάταξη παραβιάζει ο συγκεκριμένος dialer; gdpr προσωπικα δεδομενα
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μεγάλη ξενέρα πάντως όσοι αγόρασαν το συγκεκριμένο κινητό τον προηγούμενο μήνα που κυκλοφόρησε επίσημα. 700ευρώ αρχική τιμή και 1.5 μήνα μετά να το βρίσκεις στα μισά.
PaNtErAz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μεγάλη ξενέρα πάντως όσοι αγόρασαν το συγκεκριμένο κινητό τον προηγούμενο μήνα που κυκλοφόρησε επίσημα. 700ευρώ αρχική τιμή και 1.5 μήνα μετά να το βρίσκεις στα μισά. Αν θυμάμαι καλά έδινε δώρο Tabler Redmi Pad SE που κάνει περίπου 200 άρα γιατί ξενέρα;
bad_freddy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Επειδή το πήρα και εγω χτές, κάτι περίεργο που παρατήρησα και αυτό με έψησε εν τέλει, είναι οτι για κάποιο άγνωστο λόγο (ούτε οι πωλητές γνώριζαν γιατί) μόνο το Πλαίσιο και μόνο γι αυτό το μοντέλο (οχι το pro) δίνει 3 χρόνια εγγύηση προμηθευτή ενώ όλοι οι υπόλοιποι ανταγωνιστές (ακόμα και το mi store greece) δίνουν τα κλασσικά 2 χρόνια. Αρχικά θεώρησα οτι ήταν τυπογραφικό στο ταμπελάκι του στάντ, όμως το αναφέρει ξεκάθαρα και στο site όπως και η απόδειξη αγοράς που μου έδωσαν.
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, PaNtErAz είπε Αν θυμάμαι καλά έδινε δώρο Tabler Redmi Pad SE που κάνει περίπου 200 άρα γιατί ξενέρα; Ναι έδινε δώρο και tablet κυρίως όμως στις προπαραγγελίες/πρώτες ημέρες κυκλοφορίας. Ξενέρα γιατί έπεσε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα η τιμή του στα μισά στην ουσία, κοινώς παραπάνω χασούρα για όσους το πήραν ακριβότερα τον προηγούμενο μήνα. 4 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Επειδή το πήρα και εγω χτές, κάτι περίεργο που παρατήρησα και αυτό με έψησε εν τέλει, είναι οτι για κάποιο άγνωστο λόγο (ούτε οι πωλητές γνώριζαν γιατί) μόνο το Πλαίσιο και μόνο γι αυτό το μοντέλο (οχι το pro) δίνει 3 χρόνια εγγύηση προμηθευτή ενώ όλοι οι υπόλοιποι ανταγωνιστές (ακόμα και το mi store greece) δίνουν τα κλασσικά 2 χρόνια. Ειναι προωθητική ενέργεια του Πλαισιου, μιας και δίνει 3χρόνια εγγύηση και σε άλλα xiaomi μοντέλα. Για παράδειγμα ο Γερμανός δίνει 3χρόνια εγγύηση στα νέα iphone σε σχέση με τις άλλες εταιρείες.
bad_freddy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ειναι προωθητική ενέργεια του Πλαισιου, μιας και δίνει 3χρόνια εγγύηση και σε άλλα xiaomi μοντέλα. Για παράδειγμα ο Γερμανός δίνει 3χρόνια εγγύηση στα νέα iphone σε σχέση με τις άλλες εταιρείες. Μάλιστα, δεν είχα κοιτάξει άλλα μοντέλα για να το προσέξω. Πάντως ο συνδυασμός με τα 4 χρόνια αναβαθμίσεις + τα 3 χρόνια εγγύηση νομίζω οτι το κάνει ακόμα καλύτερο deal. O πώλητης απο την άλλη δεν είχε ιδέα μου είπε οτι ίσως είναι λόγω BF!
Amaretos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Μεγάλη ξενέρα πάντως όσοι αγόρασαν το συγκεκριμένο κινητό τον προηγούμενο μήνα που κυκλοφόρησε επίσημα. 700ευρώ αρχική τιμή και 1.5 μήνα μετά να το βρίσκεις στα μισά. Ναι όντως αλλά αν κάποιος είχε πάρει απόφαση να πάρει κινητό μπορούσε να περιμένει 1 μήνα να δει το BF και μετά να αγοράσει όπως έκανα εγώ και το 95,% ακόμα που ήθελαν να κάνουν μια αγορά
samsunglife Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Amaretos είπε Ναι όντως αλλά αν κάποιος είχε πάρει απόφαση να πάρει κινητό μπορούσε να περιμένει 1 μήνα να δει το BF και μετά να αγοράσει όπως έκανα εγώ και το 95,% ακόμα που ήθελαν να κάνουν μια αγορά Ναι, αρκεί να είχε βάλει στο μάτι ακριβώς αυτό το κινητό (13t). Δυστυχώς δεν βλέπω καμία προσφορά σε άλλα μοντέλα
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Μάλιστα, δεν είχα κοιτάξει άλλα μοντέλα για να το προσέξω. Πάντως ο συνδυασμός με τα 4 χρόνια αναβαθμίσεις + τα 3 χρόνια εγγύηση νομίζω οτι το κάνει ακόμα καλύτερο deal. Στην ουσία βγαίνει μια η άλλη με την προσφορά απο Γερμανό/15% επιστροφή. Κάποιος πχ μπορει να προτιμήσει απο Γερμανό λόγω επιστροφής, άλλος απο Πλαισιο για τα 3χρόνια εγγύηση 2 λεπτά πριν, samsunglife είπε Ναι, αρκεί να είχε βάλει στο μάτι ακριβώς αυτό το κινητό (13t). Δυστυχώς δεν βλέπω καμία προσφορά σε άλλα μοντέλα Το Xiaomi 13 μαζί με την επιστροφή είναι και αυτό πολύ καλή προσφορά ανάλογη του Oneplus 11 του δίπλα θέματος. Ναι μεν πάμε στα 600ευρώ με την επιστροφή, αλλά μιλάμε για κανονική ναυαρχίδα με Snap 8 gen2, ασύρματη φόρτιση,IP68, 3x telephoto κάμερα και φυσικά εγγύηση Infoquest. 1
vagmouk Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, Fulgore είπε Στην ουσία βγαίνει μια η άλλη με την προσφορά απο Γερμανό/15% επιστροφή. Κάποιος πχ μπορει να προτιμήσει απο Γερμανό λόγω επιστροφής, άλλος απο Πλαισιο για τα 3χρόνια εγγύηση Το Xiaomi 13 μαζί με την επιστροφή είναι και αυτό πολύ καλή προσφορά ανάλογη του Oneplus 11 του δίπλα θέματος. Ναι μεν πάμε στα 600ευρώ με την επιστροφή, αλλά μιλάμε για κανονική ναυαρχίδα με Snap 8 gen2, ασύρματη φόρτιση,IP68, 3x telephoto κάμερα και φυσικά εγγύηση Infoquest. Εγώ θα έβαζα και το Galaxy S23 δίπλα σε αυτά που βγαίνει με την επιστροφή κάτω από 600.Για κάποιον που προτιμάει τις πιο μαζεμένες διαστάσεις είναι ιδανικό νομίζω. 1
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σωστός, απλά ανέφερα το Xiaomi 13(όπως και το poco πιο πίσω), μιας και η κουβέντα έγινε πάνω σε xiaomi συσκευές/προσφορές. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από Fulgore
PaNtErAz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Στην ουσία βγαίνει μια η άλλη με την προσφορά απο Γερμανό/15% επιστροφή. Κάποιος πχ μπορει να προτιμήσει απο Γερμανό λόγω επιστροφής, άλλος απο Πλαισιο για τα 3χρόνια εγγύηση Το Xiaomi 13 μαζί με την επιστροφή είναι και αυτό πολύ καλή προσφορά ανάλογη του Oneplus 11 του δίπλα θέματος. Ναι μεν πάμε στα 600ευρώ με την επιστροφή, αλλά μιλάμε για κανονική ναυαρχίδα με Snap 8 gen2, ασύρματη φόρτιση,IP68, 3x telephoto κάμερα και φυσικά εγγύηση Infoquest. Πάντως ΙΡ68 έχει και το 13Τ
PETROS13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Πάντως βλέπω αυτό στο Γερμανό (θεωρητικά ισχύει και στα άλλα καταστήματα) Απόκτησέ το και κέρδισε μία δωρεάν αλλαγή σπασμένης οθόνης για τους πρώτους έξι μήνες από την ημερομηνία αγοράς και έως 04/10/2024 αλλά και δωρεάν κόστος εργασίας σε επισκευή εκτός εγγύησης για τον πρώτο χρόνο από την ημερομηνία αγοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα