h3342 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 13/11/2023 at 21:44, stratigos24 said: Είμαι έτοιμος να πατήσω σκανδάλη αλλά φοβάμαι μη σκάσει καμια προσφορά eurobank πχ με επιστροφή σε πόντους και κλαίμε μετά... εγω προσωπικα εχω αγορασει το Α54 οταν βγηκε και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κινητο,παραγγειλα το 13T για την γυναικα μου καιθα το παραλαβω Δευτερα Εγω πάντα αγοραζω samsung και η γυναικα Xiaomi αλλά τα οικονομικά της xiaomi, τωρα ηθελε το redmi 12 αλλά λογω οτι βγαζει πολλες φωτο και χρειαζεται καλη καμερα είπα να της κανω την μικρη υπερβαση με το 13Τ θα γραψω πρωτη εκτιμηση, πιστευω στην τιμη του είναι πολυ καλο value,για να δουμε Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από h3342
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, badounask είπε Να πληροφορήσω τους αγαπητούς insomniacs ότι από την Παρασκευή το πρωί παίζει προσφορά το oneplus 11 128gb στο Ισπανικο αμαζον προσωπική μου άποψη ότι είναι πολύ καλύτερο και όποιος διαθέτη αυτά τα 70 ευρώ που ζητάει θα τα πάρει με το παραπάνω μόνο και μόνο του snapdragon, εγώ δεν άντεξα και την έκανα την παραγγελία μου. να πληροφορήσω και εγώ εσένα συμφορουμίτη ότι το συγκεκριμένο Oneplus 11 δεν είναι πολύ καλύτερο από το Xiaomi του θέματος. Οπως ανέφερα και στο δίπλα θέμα του, σε πολλούς τομείς υστερεί από το εδώ Xiaomi και υπερτερεί κυρίως στον επεξεργαστή. Διαλέγεις και παίρνεις 1 1
xaralas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 59 λεπτά πριν, h3342 είπε εγω προσωπικα εχω αγορασει το Α54 οταν βγηκε και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κινητο,παραγγειλα το 13T για την γυναικα μου καιθα το παραλαβω Δευτερα Εγω πάντα αγοραζω samsung και η γυναικα Xiaomi αλλά τα οικονομικά της xiaomi, τωρα ηθελε το redmi 12 αλλά λογω οτι βγαζει πολλες φωτο και χρειαζεται καλη καμερα είπα να της κανω την μικρη υπερβαση με το 13Τ θα γραψω πρωτη εκτιμηση, πιστευω στην τιμη του είναι πολυ καλο value,για να δουμε Το πήρα και εγώ σήμερα σε μπλέ. Μαρεσει πάρα πολύ το ψευτοδερμα που έχει. Μέχρι στιγμής αρκετά γρήγορο, η κάμερα λίγο που την είδα φαίνεται αρκετά αξιόλογη. Η οθόνη αψογη. Θα δούμε τις επόμενες μέρες πως θα πάει και με μπαταρία κλπ. Στα 350€ που βγήκε το θεωρώ μεγάλη ευκαιρία. Το μόνο που με χαλαει είναι ότι προεξέχει αρκετά η κάμερα αλλά μπορεί να είναι επειδή δεν το έχω συνηθίσει. 1
badounask Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, Fulgore είπε να πληροφορήσω και εγώ εσένα συμφορουμίτη ότι το συγκεκριμένο Oneplus 11 δεν είναι πολύ καλύτερο από το Xiaomi του θέματος. Οπως ανέφερα και στο δίπλα θέμα του, σε πολλούς τομείς υστερεί από το εδώ Xiaomi και υπερτερεί κυρίως στον επεξεργαστή. Διαλέγεις και παίρνεις Εννοείται και συμφωνώ μαζί σου σε όλα για αυτό άλοστε έγραψα προσωπική μου άποψη Καλές αγορές σε όλους! 1
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, badounask είπε Εννοείται και συμφωνώ μαζί σου σε όλα για αυτό άλοστε έγραψα προσωπική μου άποψη Καλές αγορές σε όλους! Αν συμφωνούσες σε όλα όμως συμφορουμίτη, δεν θα έγραφες εξ αρχής ότι το Oneplus 11 είναι πολύ καλύτερο, έτσι δεν είναι? 😉 Γιατί και στο δίπλα θέμα του όσοι σχολίαζαν ,έμεναν στο γεγονός του καλύτερου επεξεργαστή, και προσπερνούσαν όλα τα άλλα. Και εγώ κινητό με Snap8 gen2 έχω(S23), αλλά να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Φυσικά όπως και εσύ, όποιον τον ενδιαφέρει ο καλύτερος επεξεργαστής, το Oneplus είναι η σωστή επιλογή. 1 1
tasanton Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Παιδιά, ασχέτως τιμής, για φωτογραφίες είναι πολύ καλύτερο το S23 από αυτό εδώ;
badounask Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν συμφωνούσες σε όλα όμως συμφορουμίτη, δεν θα έγραφες εξ αρχής ότι το Oneplus 11 είναι πολύ καλύτερο, έτσι δεν είναι? 😉 Γιατί και στο δίπλα θέμα του όσοι σχολίαζαν ,έμεναν στο γεγονός του καλύτερου επεξεργαστή, και προσπερνούσαν όλα τα άλλα. Και εγώ κινητό με Snap8 gen2 έχω(S23), αλλά να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Φυσικά όπως και εσύ, όποιον τον ενδιαφέρει ο καλύτερος επεξεργαστής, το Oneplus είναι η σωστή επιλογή. Αγαπητέ η προσωπική μου άποψη είναι προσωπική για αυτό και την λένε προσωπική αλλιώς θα την έλεγαν κάπως αλλιώς έτσι και εγώ εκφράζω την προσωπική μου άποψη που είναι προσωπική και δεν προσπαθώ με φανφάρες να πω διαφορά οποίος ξέρει ξέρει (if you know you know bro) σε βλέπω έχεις πάρει πολύ σοβαρά το θέμα λες και θα πάρεις ποσοστά από τη xiaomi φιλικά θα σου πω ότι πρέπει να χαλαρώσεις το 13τ είναι ένα μέτριο προς καλό κινητό το 13τ pro είναι ένα πολύ καλό κινητό. Απλά τυχαίνει για κάποιους να θεωρούν αλλά κινητά καλύτερα μην το παίρνεις τόσο προσωπικά, έχω διαβάσει τα σχόλια στο θέμα του oneplus11. Καλό σου βράδυ δεν επιθυμώ να συνεχιστεί ο διάλογος εδώ μέσα για να μην χαλάμε το θέμα που είναι ξεκάθαρα το 13τ αν θες να μου γράψεις κάτι στείλε το μου σε προσωπικό μήνυμα 😀😀😀
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, badounask είπε ότι πρέπει να χαλαρώσεις το 13τ είναι ένα μέτριο προς καλό κινητό Συμφορουμίτη μπήκες στο εδώ θέμα να γράψεις ότι το Xiaomi 13T είναι ένα μέτριο προς καλό κινητό(χωρις να πεις απο που προκύπτει αυτό) και το Oneplus 11 είναι συνολικά καλύτερο από αυτό απλά επειδή έχει καλύτερο επεξεργαστή. Spoiler Μια χαρά χαλαρός είμαι και κάθομαι και αναλύω τα υπέρ και τα κατά της κάθε συσκευής για να γνωρίζει ο καθένας τι τον βολεύει περισσότερο και τι όχι. Ορισμένοι άλλοι βλέπετε ένα καλό επεξεργαστή και βγάζετε λάθος γενικά συμπεράσματα που πάτε να τα περάσετε και στους άλλους. Ο άλλος ο συμφορουμίτης δίπλα έγραψε ότι η προσφορά τελείωσε επειδή η τιμή ισχύει μόνο για 1 από τα 2 χρώματα....... Ελεος..... Εγώ από την άλλη κ αι στα 3 θέματα δεν είπα σε κανένα τι κινητό να αγοράσει. Αυτός είναι ο σκοπός των (τεχνολογικών) forum (και των προσφορών). Η ενημέρωση, η κουβέντα και κυρίως τα επιχειρήματα. Οχι να βαφτίζουμε κινητά'' οτι το καλύτερο'' απλά επειδή έχουν καλύτερο επεξεργαστή και τίποτα άλλο. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από Fulgore 2
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπήκε και η επιστροφή που αναφέρθηκε πιο πίσω Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από Fulgore 4
PETROS13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μπήκε και η επιστροφή που αναφέρθηκε πιο πίσω πράγματι ξεκίνησε από σήμερα η επιστροφή οπότε φαίνεται να αξίζει λίγο παραπάνω από πριν! 1
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ενημερωτικά να πω μιας και αναφέρθηκε και από άλλους, ότι παίζει από εξωτερικό και το Poco F5 από Ισπανικό amazon στα 368ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά με εγγύηση amazon κλασσικά, για όσους κοιτάνε και τα 2 κινητά. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από Fulgore 1
ccplz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 hours ago, Fulgore said: Μπήκε και η επιστροφή που αναφέρθηκε πιο πίσω Ετσιμπήθη! Καλορίζικο μου Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από ccplz 1
spocky Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 20 minutes ago, Fulgore said: Ενημερωτικά να πω μιας και αναφέρθηκε και από άλλους, ότι παίζει από εξωτερικό και το Poco F5 από Ισπανικό amazon στα 368ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά με εγγύηση amazon κλασσικά, για όσους κοιτάνε και τα 2 κινητά. Αναμεσα στα δυο αυτα κινητακια ποιο θα προτιμουσαμε για all around χρηση με οριζοντα τριετιας; υπερτερει καπου το ενα κατα πολυ απο το αλλο;
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, spocky είπε υπερτερει καπου το ενα κατα πολυ απο το αλλο; Στα γρήγορα 13Τ καλύτερη κάμερα μεγαλύτερη υποστήριξη σε αναβαθμίσεις πιο φωτεινή οθόνη IP68 water resistant Poco F5 3.5mm θύρα ακουστικών χαμηλότερη τιμή(για αγορά απο amazon/bestprice) δυνατότερο Snapdragon τσιπάκι πιο γρήγορη ταχυφόρτιση(και τα 2 κινητά έρχονται με 67W φορτιστή) Οτι βολεύει τον καθένα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από Fulgore 3
macovet Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Υπάρχει τρόπος να φορέσει miui dialer το 13T; Χρειάζομαι το miui dialer λόγω της δυνατότητας ηχογράφησης κλήσης που προσφέρει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα