Προς το περιεχόμενο

Smartphone Xiaomi 13T 5G 256GB Dual Sim - Alpine Blue @449 Euro Public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 15/11/2023 στις 9:26 ΜΜ, ccplz είπε

ως κάποιος που δεν ασχολείται με το hardware, γιατί τόση απέχθεια από το community προς τους mediatek? παρουσιάζουν προβλήματα, ανεβάζουν θερμοκρασίες, ή υπάρχει κάποιος άλλος λόγος;

Έχω καιρό να ασχοληθώ με το θέμα mediatek, πάντως παλιά ίσχυε το θέμα παραμετροποίησης. Xiaomi με snapdragon έπαιρναν απροβλημάτιστα ό,τι rom και αν τους έβαζες και υπήρχαν πάμπολλες (συνήθως).

Σε αντίθεση με τα mediatek, που δεν υπήρχαν επιλογές, παίξανε πολλά μπρικαρίσματα, τόσα που κάποια στιγμή η xiaomi.eu σταμάτησε να τα υποστηρίζει στις rom τους.

Κάποτε που έπαιζα με τις rom σαν να άλλαζα ρούχα, ήταν μονόδρομος. Ακόμα και τώρα που δεν έχω τον χρόνο να κάνω τέτοια πράγματα, θέλω το κινητό μου να έχει τη δυνατότητα να του πετάξω όποια rom θέλω. Για παράδειγμα εδώ και 3 χρόνια περίπου έχω το poco x3 pro, και του έβαλα μία eliterom εδώ και κανα 6μηνο και για μένα δεν υπάρχει επιστροφή. το κινητό σπαίρνει, υπάρχουν weekly updates που παίζουν απροβλημάτιστα, και όλα καλά.

Επίσης, πρόσφατα η google έκανε κάποια πειράματα με τα κλειδώματά της και το google wallet σταμάτησε να παίζει σε πολλά πειραγμένα κινητά. Αυτήν την ατυχία, εγώ είμαι διατεθιμένος να την δεχτώ, και ξέρω ότι είναι ζήτημα χρόνου κάποιο αλάνι να βγάλει ένα πατσάκι που θα το αποκαταστήσει. 

Εκεί που καταλήγω εγώ, είναι ότι όλα έχουν να κάνουν με τις ανάγκες. Αν δε σε ενδιαφέρουν αυτά που είπα, ή είναι για παιδί ή ηλικιωμένο, οι mediatek έχουν κάνει τεράστια άλματα στην απόδοση και την κατανάλωση.

Δημοσ.

δεν θα αναλωθω σε τεχνικες λεπτομερειες το συγκεκριμενο κινητο αυτη τη στιγμη στην τιμη του{black friday} ειναι best buy για αυτα που προσφερει...

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kktts1914 είπε

δεν θα αναλωθω σε τεχνικες λεπτομερειες το συγκεκριμενο κινητο αυτη τη στιγμη στην τιμη του{black friday} ειναι best buy για αυτα που προσφερει...

Καλύτερο από s23; τελικά θα κάνω αναβάθμιση και εγώ αλλά ψάχνομαι. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Παιδες ειμαι και εγω αναμεσα σε αυτο και s23. Το s23 το επιασα στα χερια μου και ηταν φωτοβολιδα. Απιστευτα γρηγορο και με πολυ ωραια χρωματα. Το θεμα μου ειναι η μπαταρια και το βιντεο. Αν το βιντεο εχει OIS ισο με του s23 το τσιμπησα χτες. Οσο για αναβαθμισεις θα παρει για 4 χρονια ακομα οποτε g/g .Παιχνιδια δεν παιζω. Μονο για ιντερνετ τηλεφωνα μειλ κλπ θα το εχω. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ S23 ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Δημοσ.

Αν θες πολύ καλή ποιότητα φωτογραφίας και μια νορμάλ χρήση, πιστεύω σε αυτή την τιμή και δεδομένου ότι θα έχει ενημερώσεις για τα επόμενα 4 χρόνια,  είναι πολύ καλή επιλογή. Έχω ενδοιασμούς για τον mediatek, γιατί όντως πριν 10 χρόνια ήταν σκουπίδια. Αλλά έχουν φτιάξει πολύ από τότε. Συν ότι φτιάχνονται στην TMSC. Μέχρι στιγμής πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Και γενικά στην xiaomi ξέρουν τι κάνουν.

Δημοσ.

Ειμαι και εγω μεταξυ του 13t ή του Samsung A54. Εχω τις καλυτερες εντυπωσεις απο το Α52s και γι αυτο σκεφτομαι το Α54 αλλα στην τιμη αυτη που παιζει το 13t το σκεφτομαι πολυ σοβαρα λογω της καμερας που με ενδιαφερει κυριως.

Το s23 δεν ειναι 250€ ακριβοτερο; Δεν νομιζω οτι μπορουν να συγκριθουν, εκτος αν εννοεις με το 13t pro.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tiniakos είπε

Δεν τραβάει βίντεο 4Κ/60p λόγω επεξεργαστή και για αυτό το λόγο δεν το κοιτάω καν ακόμη και σε αυτά τα χρήματα. 

Για τους περισσότερους ίσως είναι αδιάφορο για εμένα τέλος του 2023 σε τέτοιας κατηγορίας κινητό είναι έλλειψη σημαντική. 

Δεν είναι λόγω επεξεργαστή, είναι τεχνητό software limitation της Xiaomi για να έχει +1 χαρακτηριστικό το Pro (φάουλ προφανώς)

2 ώρες πριν, xaralas είπε

Ειμαι και εγω μεταξυ του 13t ή του Samsung A54. Εχω τις καλυτερες εντυπωσεις απο το Α52s και γι αυτο σκεφτομαι το Α54 αλλα στην τιμη αυτη που παιζει το 13t το σκεφτομαι πολυ σοβαρα λογω της καμερας που με ενδιαφερει κυριως.

Το s23 δεν ειναι 250€ ακριβοτερο; Δεν νομιζω οτι μπορουν να συγκριθουν, εκτος αν εννοεις με το 13t pro.

Δεν υπάρχει δίλημμα ανάμεσα στα δύο, 13T.

Καλά τα λες ως προς το S23.

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικά είμαι σε δίλημμα αν θα πρέπει να το πάρω, με ψήνει μια χαρά σαν specs (πλήν mediatek που δεν ξαναείχα) και είναι στο budget μου αλλά με τρώει μήπως βγεί κάτι καλύτερο την επόμενη εβδομάδα άραγε?

Προφανώς μπορώ να περιμένω αλλά έχω και την έγνοια μην εξαντληθεί το συγκεκριμμένο...

Δημοσ.
Just now, NoiSy MaN said:

Δεν είναι λόγω επεξεργαστή, είναι τεχνητό software limitation της Xiaomi για να έχει +1 χαρακτηριστικό το Pro (φάουλ προφανώς)

δηλαδή με custom rom μπορούμε να τραβήξουμε βίντεο σε 4k/60fps?

Just now, bad_freddy said:

Πραγματικά είμαι σε δίλημμα αν θα πρέπει να το πάρω, με ψήνει μια χαρά σαν specs (πλήν mediatek που δεν ξαναείχα) και είναι στο budget μου αλλά με τρώει μήπως βγεί κάτι καλύτερο την επόμενη εβδομάδα άραγε?

Προφανώς μπορώ να περιμένω αλλά έχω και την έγνοια μην εξαντληθεί το συγκεκριμμένο...

εγώ προσωπικά περιμένω να δω μέχρι τις 22-23 αν έχει βγει καμιά άλλη προσφορά, περιμένω και την επιστροφή του γερμανού μέσω eurobank. περί εξάντλησης το κόβω δύσκολο μιας και πολλοί μεγάλοι παίκτες έχουν βγάλει την ίδια προσφορά στο συγκεκριμένο κινητό

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ccplz είπε

δηλαδή με custom rom μπορούμε να τραβήξουμε βίντεο σε 4k/60fps?

εγώ προσωπικά περιμένω να δω μέχρι τις 22-23 αν έχει βγει καμιά άλλη προσφορά, περιμένω και την επιστροφή του γερμανού μέσω eurobank. περί εξάντλησης το κόβω δύσκολο μιας και πολλοί μεγάλοι παίκτες έχουν βγάλει την ίδια προσφορά στο συγκεκριμένο κινητό

Αυτό με την εξάντληση δεν ξέρω .. πολύ νωρίς βγήκαν φέτος και είναι το πιο επιτυχημένο κινητό του BF οπότε μην ορκίζεσαι..

Δημοσ.

Και εγώ το poco f5 είχα σταμπαρει και περίμενα αλλά φου βγήκε αυτή η προσφορά και με φόβο από το περίμενε μήπως εξαντληθούν και δεν βγει και poco προσφορά το χτύπησα ;)

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Και εγώ το poco f5 είχα σταμπαρει και περίμενα αλλά φου βγήκε αυτή η προσφορά και με φόβο από το περίμενε μήπως εξαντληθούν και δεν βγει και poco προσφορά το χτύπησα ;)

Το F5 το είχα το καλοκαίρι.... Δεν βλέπεις τίποτα στον ήλιο, την γλύτωσες. Νομίζω αυτό είναι καλύτερο σε θέμα οθόνης. 

• Like 1
Δημοσ.

Να πληροφορήσω τους αγαπητούς insomniacs ότι από την Παρασκευή το πρωί παίζει προσφορά το oneplus 11 128gb στο Ισπανικο αμαζον προσωπική μου άποψη ότι είναι πολύ καλύτερο και όποιος διαθέτη αυτά τα 70 ευρώ που ζητάει θα τα πάρει με το παραπάνω μόνο και μόνο του snapdragon, εγώ δεν άντεξα και την έκανα την παραγγελία μου.

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, badounask είπε

Να πληροφορήσω τους αγαπητούς insomniacs ότι από την Παρασκευή το πρωί παίζει προσφορά το oneplus 11 128gb στο Ισπανικο αμαζον προσωπική μου άποψη ότι είναι πολύ καλύτερο και όποιος διαθέτη αυτά τα 70 ευρώ που ζητάει θα τα πάρει με το παραπάνω μόνο και μόνο του snapdragon, εγώ δεν άντεξα και την έκανα την παραγγελία μου.

Πάρα πολύ κακό λογισμικό για να το πάρει κανείς ακόμα και σε αυτά τα λεφτά!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...