Προς το περιεχόμενο

Smartphone Xiaomi 13T 5G 256GB Dual Sim - Alpine Blue @449 Euro Public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

αξιζει η μεταβαση απο s21 fe 8gb 256 ?

Εγώ δεν θα άφηνα τον snapdragon για τον mediatek.

Επίσης το λογισμικό της Samsung είναι πολύ καλύτερο από το miui.

Θα κερδίσεις όμως αυτονομία κι ίσως κάμερα.

Πάντως εγώ δεν θα το άλλαζα.

• Like 2
Δημοσ.

Για δύο λόγους δεν πάω προσωπικά σε samsung, φόρτιση με ρυθμούς χελώνας και απουσία υπερύθρων. 

Xiaomi 11t pro σε 19 λεπτά φορτισμένο 100% και αραχτός στον καναπέ ανάβω και το aircondition χωρίς να ψάχνω τηλεκοντρόλ. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

αξιζει η μεταβαση απο s21 fe 8gb 256 ?

Σίγουρα κερδίζεις σε Κάμερα, Φόρτιση (τεράστια διαφορά), αυτονομία, οθόνη (144hz). Αν δεν το έχεις ανάγκη εγώ δεν θα άλλαζα μιας και μια χαρά είναι και το δικό σου. Βέβαια αν σε τρώει, είναι και BF, χτύπα το ;)

• Like 2
Δημοσ.

Πρωτη μεσα χρησης σημερα, ενταξει απο την αρχαιολογια που ειχα ολα τελεια μου φαινονται οποτε δεν μπορω να κρινω, αλλα ετσι και αλλιως ειμαι πολυ basic χρηστης ;)

• Like 2
Δημοσ.
14 hours ago, macovet said:

Μήπως ξέρει κάποιος αν παίρνει miui dialer; Χρειάζομαι ηχογράφηση στις κλήσεις όπωσδήποτε. Παίρνει κάποια rom που το υποστηρίζει και ποια;

δεν εχω ψάξει για το συγκεκριμένο μοντέλο. Υπάρχει site που εκεί θα σου λύσουν τις απορίες στο forum. 

Χοντρικά και τελευταία που το έψαξα κάνεις τα ακόλουθα βήματα

α) ξεκλειδώνεις bootloader (τυπική νόμιμη διαδικασία μέσω miui account)

β) βάζεις κάποια "global" μεν αλλά "Ινδική" rom (ίσως και άλλη). Στην Ινδία δεν έχουν GPDR.. 

Κάτι γίνεται με πιο καινούρια android και ίσως δεν εχουν ή δεν θα έχουν πια ηχογράφηση ούτε οι miui dialler. 

Στην Ελλάδα είναι παράνομο να ηχογραφείς κλήσεις χωρίς άδεια πόσο μαλλον "σιωπηλά" (Χωρίς να εχει δώσει συναίνεση) . . 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fronimitis είπε

Εγώ δεν θα άφηνα τον snapdragon για τον mediatek.

Επίσης το λογισμικό της Samsung είναι πολύ καλύτερο από το miui.

Θα κερδίσεις όμως αυτονομία κι ίσως κάμερα.

Πάντως εγώ δεν θα το άλλαζα.

Αυτό είναι που με χαλάει δεν βγάζει σχεδόν ούτε ολόκληρη μέρα, το φορτίζω με 85 τα εκατό και κρατάει μέχρι 6 το απόγευμα από τις 7 το πρωί.

3 ώρες πριν, PaNtErAz είπε

Σίγουρα κερδίζεις σε Κάμερα, Φόρτιση (τεράστια διαφορά), αυτονομία, οθόνη (144hz). Αν δεν το έχεις ανάγκη εγώ δεν θα άλλαζα μιας και μια χαρά είναι και το δικό σου. Βέβαια αν σε τρώει, είναι και BF, χτύπα το ;)

Η αλήθεια είναι αυτή ότι με τρώει ο ποπος μου επειδή είναι bf 

Δημοσ.

Η μπαταρία βγάζει την μέρα; με τρώει να το πάρω. Αλλά άμα δεν κρατάει η μπαταρία τουλάχιστον μία μέρα είναι φαουλ για εμένα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, minim3 είπε

Η μπαταρία βγάζει την μέρα; με τρώει να το πάρω. Αλλά άμα δεν κρατάει η μπαταρία τουλάχιστον μία μέρα είναι φαουλ για εμένα.

Άνετα βγάζει εκτός αν παίζεις παιχνίδια αλλά και να τελειώσει σε μισή ώρα είσαι 100% με 67w εκεί που η Samsung θέλει 2.30 ώρες!

• Like 1
Δημοσ.

Τα κινητα που εχω αυτη τη στιγμη ειναι ενα iphone 6 plus απο το 2014 και ενα redmi note 8t απο το 2018. Εχουν περασει δεκαδες συσκευες απο τα χερια μου, κυριως android αυτες οι δυο ομως ηταν οι μονες που με βολεψαν και το κυριοτερο δουλευουν απροβληματιστα δειγμα της αξιοπιστιας των κατασκευαστων. Οποτε εχοντας εμπειρια απο το MIUI δεν το θεωρω αποτρεπτικο παραγοντα για την επιλογη κινητου. Αν καποιος εχει την οικονομικη δυνατοτητα να το παρει, αφου η τιμη και με την εκπτωση ειναι τσιμπημενη γιατι οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα σαν χρήστη με καλύπτει το poco x5 pro. Και είχα πει όχι mediatek, και όχι πάνω από 300 ευρώ περίπου.. Απλά το poco παίρνει 2 android, έχει ήδη έχει πάρει την μία αναβάθμιση. Το θέμα είναι, εμπιστευόμαστε το 4-5 χρόνια με mediatek, για να παραβλέψουμε πχ τα χωρίς jack, δακτυλικό στην οθόνη, χωρίς ράδιο; Ιδού το ερώτημα....

• Like 1
Δημοσ.

Παραθέτω τα χαρακτηριστικά τα οποία είναι πάρα πολύ καλά για κινητό μεσαίας κατηγορίας με ατού την κάμερα του.

Είχα την ίδια άποψη περί mediatek αλλά πλέον η Xiaomi στα περισσότερα τηλέφωνα βάζει mediatek , δεν είδα διαφορά με Snapdragon  ,ούτε στην διαχείριση ούτε ζεσταίνεται. 

Απλά είναι λίγο  πιο κάτω από τον Snapdragon 8+gen2 κάτι όμως που δεν θα σε προβληματίσει και πηγαίνει σφαίρα σε ότι επιθυμείς να κάνεις.

Το αγόρασα με τιμολόγιο σε τιμή χώμα .

Πολύ ποιοτικό σε μπλε χρώμα με το (δέρμα) στην πίσω όψη μου αρέσει πολύ χωρίς να αφήνει δαχτυλιες .

IMG_20231115_173037.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...