Προς το περιεχόμενο

Smartphone Xiaomi 13T 5G 256GB Dual Sim - Alpine Blue @449 Euro Public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εχει και ο γερμανος 449ε απο εχθες το βραδυ και μαλιστα λεει περιμενε και χτυπα την καταλληλη στιγμη θα βαλει επιστροφη eurobank..εστω και ενα 10% θα ειναι οτι καλυτερο

• Like 2
  • Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 hours ago, Amaretos said:

Και εγώ δεν έχω παράπονο απλά μου έχει σπάσει λίγο κάτι στην γωνία η οθόνη και σιγά σιγά φεύγουν κομματάκια σε λίγο θα βλέπω την πλακέτα :) οπότε σκέφτομαι να αλλαξω σύντομα για να μην μου πεθάνει κάποια μέρα

Πρεπει να το εχουν τα xiaomi αυτο.received_168990176235542.jpeg.41ef081034462eeb89db1a1072579990.jpeg

Στην εικονα Xiaomi Mi 6. 5 ετων, αρκετά μεγαλο για να παει δημοτικο. Σκυλί κινητό, εκατοντάδες πτώσεις και δεν έχω παει ποτε για επισκευή. Η μπαταρία τα έχει φτυσει και αδειάζει γρήγορα αλλά πέρα απο αυτό και τα bloatware του miui είναι άριστο(το δεύτερο δεν είναι καν θέμα μιας και περνάς custom ROM). Απο την αλλη αγορασα poco x3 pro 1 έτους απο τον αδερφό μου και μέσα σε 2 μήνες κάηκε η μητρικη. Προφανώς σε αυτά τα 4 χρόνια μεταξύ της κυκλοφοριας των δυο κάτι άλλαξε στην xiaomi. Σκέφτομαι να πάρω poco f5 ή xiaomi 13t τώρα στις εκπτώσεις αλλά είμαι καχύποπτος μετα το σκηνικό με το x3

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, livornian7 είπε

το εχει και ο γερμανος 449ε απο εχθες το βραδυ και μαλιστα λεει περιμενε και χτυπα την καταλληλη στιγμη θα βαλει επιστροφη eurobank..εστω και ενα 10% θα ειναι οτι καλυτερο

Καλησπέρα, θα είναι 15% η επιστροφή με eurobank, από την Δευτέρα που έρχεται

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vavasi είπε

Καλησπέρα, θα είναι 15% η επιστροφή με eurobank, από την Δευτέρα που έρχεται

πιστωτικη θελει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/11/2023 στις 2:25 ΜΜ, burnin είπε

always on display εχει παιδια? καλη τιμη

από ότι ξέρω τα περισσότερα xiaomi έχουν aod για 15 δευτερόλεπτα πια. τρολάρουν εκεί στην xiaomi. Ψάξτο μη βρεθείς προ εκπλήξεως. Φυσικά αυτό μόνο στο Miui. Σε custom rom δε θα έχεις θέμα σίγουρα. 

Επεξ/σία από oraiustepe
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

πιστωτικη θελει ?

Λογικά και χρεωστική θα κάνει. Απλά δεν ξέρω αν θα είναι ίδιο το ποσοστό επιστροφής και στις 2...

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, samsunglife είπε

Λογικά και χρεωστική θα κάνει. Απλά δεν ξέρω αν θα είναι ίδιο το ποσοστό επιστροφής και στις 2...

αν μαθεις κατι γραψε και αν συμφερει παω να φορτωσω την καρτα .

Δημοσ.
49 minutes ago, tasanton said:

Άντε και το πήραμε, αυτό το @#&^%#^&#% το miui μπορούμε να το απλοπλοιήσουμε/βγάλουμε;

το miui είναι πλεονέκτημα όχι μειονέκτημα. Τι μπορεί να σε δυσκολεύει στο miui? Φτιάχτηκε για να σου κάνει την ζωή ευκολότερη. Φέρει δυνατότητες που αυτοί που δεν έχουν miui (ας πούμε οι στοκ) ψάχνουν να βάλουν εξτρα apps για να αποκτήσουν αυτές τις μικρές λεπτομέριες που όμως είναι πολύ χρήσιμες.  

Τις διαφημίζεις που σου πετάει δλδ "προτεινόμενες εφαρμογές" του κόβεις (3 λεπτά κάτι ρυθμίσεις μια φορά, ομορφα χωρις χακς) και είσαι οκ.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, oraiustepe είπε

από ότι ξέρω τα περισσότερα xiaomi έχουν aod για 15 δευτερόλεπτα πια. τρολάρουν εκεί στην xiaomi. Ψάξτο μη βρεθείς προ εκπλήξεως. Φυσικά αυτό μόνο στο Miui. Σε custom rom δε θα έχεις θέμα σίγουρα. 

πω ρε φιλε. θα το ψαξω. xiaomi android 11 miui13 εχω εγω. αλλα δουλευει κανονικα. αν εχουν κανει τετοιες βλακειες ειναι για σφαλιαρες. ευχαριστω για την προειδοποιηση

Δημοσ.
16 ώρες πριν, oraiustepe είπε

οποτε ολα καλα φιλε

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, burnin είπε

οποτε ολα καλα φιλε

Δυστυχώς σε redmi note 12 pro με τελευταίο software η συγκεκριμένη λειτουργία που δείχνει το βίντεο είναι κλειδωμένη οπότε όσο και αν το προσπάθησα δε μπορείς να βάλεις μόνιμο το aod σβήνει αναγκαστικά...

Στο xiaomi 13t όμως επειδή το είδα στο κατάστημα είναι ενεργή η επιλογή από το μενού του να ρυθμίσεις μόνιμη χρήση ή ώρες που το θες να ανάβει χωρίς να ψαχτείς μέσα απο το advanced μενού. 

Το παρήγγειλα κι εγώ, 362€ γι αυτή τη συσκευή χωρίς ΦΠΑ (και ειδικά όσοι θα το πάρουν από γερμανό) νομίζω δεν υπάρχει σύγκριση ή ανταγωνισμός

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...