NoiSy MaN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, samsunglife είπε Γνωρίζεις εάν έχει ois στην κύρια κάμερα; νομίζω ότι δεν έχει Εννοείται πως έχει. 1 2
Amaretos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pan82 είπε Amaretos αν δε παίζεις δυνατά παιχνίδια που να έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις πήγαινε για 13t, μέχρι να γίνει ο επεξεργαστής του "παλιός" κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις αλλάξει συσκευή θεωρώ. Ξέρεις πιο είναι το θέμα δεν αλλαζω συχνά κινητά δεν με νοιάζουν φαντάσου ακόμα είμαι με mi mix 2 του 2017 για αυτό έλεγα για poco.47 είμ;ι δεν παίζω στο κινητό παιχνίδια έχω το πισι για αυτά Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από Amaretos
bad_freddy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, Amaretos είπε Ξέρεις πιο είναι το θέμα δεν αλλαζω συχνά κινητά δεν με νοιάζουν φαντάσου ακόμα είμαι με mi mix 2 του 2017 για αυτό έλεγα για poco.47 είμ;ι δεν παίζω στο κινητό παιχνίδια έχω το πισι για αυτά Είμαι σε ακριβώς ίδια φάση, ψάχνομαι για μετάβαση απο Mi Mix 2 οπότε αξίζει να το τσιμπήσουμε ή περιμένουμε? Το συγκεκριμένο προσωπικά είναι στο όριο του budget μου. 1
NoiSy MaN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, burnin είπε always on display εχει παιδια? καλη τιμη Έχει. 1
Amaretos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Είμαι σε ακριβώς ίδια φάση, ψάχνομαι για μετάβαση απο Mi Mix 2 οπότε αξίζει να το τσιμπήσουμε ή περιμένουμε? Το συγκεκριμένο προσωπικά είναι στο όριο του budget μου. Μάλλον θα περιμένω για κανα Poco ξέρω γω... Πρέπει να είμαστε οι τελευταίοι στον πλανήτη εσύ και εγώ με mi mix 2
bad_freddy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Amaretos είπε Μάλλον θα περιμένω για κανα Poco ξέρω γω... Πρέπει να είμαστε οι τελευταίοι στον πλανήτη εσύ και εγώ με mi mix 2 Κι όμως δεν ξέρω για σένα, εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και δουλεύει ρολόι. Πιο πολύ κοιτάω να το αλλάξω μόνο για μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και μια νεότερη έκδοση Android μιας και η 9αρα αργά ή γρήγορα θα έχει θέμα με εφαρμογές κλπ. οπότε προσωπικά μπορώ να περιμένω αν δεν θεωρείται ευκαιρία το συγκεκριμένο. ΥΓ. Συγνώμη για το offtopic. 1
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Amaretos είπε Εγώ είμαι προβληματισμένος... Έχω αποφασίσει για το Poco F5 δεν με ενδιαφέρουν φωτογραφίες κλπ αλλά είναι καλή η τιμή με την προοπτική ότι θα έχει πιο πολλά χρόνια updates Συμφορουμίτη ερώτηση. Οι φωτογραφίες δεν σε ενδιαφέρουν. Ο επεξεργαστής δεν σε ενδιαφέρει αφού παιχνίδια δεν παίζεις. Σε τι ακριβώς είσαι προβληματισμένος? Ούτε βλέπω να ζητάς κάτι το συγκεκριμένο..... Ούκε και πως μεταξύ των 2 δεν καταλαβαίνω γιατί τελικά προτιμάς το Poco? 59 λεπτά πριν, Amaretos είπε Μάλλον θα περιμένω για κανα Poco ξέρω γω.. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από Fulgore
ccplz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, Fulgore said: Συμφορουμίτη ερώτηση. Οι φωτογραφίες δεν σε ενδιαφέρουν. Ο επεξεργαστής δεν σε ενδιαφέρει αφού παιχνίδια δεν παίζεις. Σε τι ακριβώς είσαι προβληματισμένος? Ούτε βλέπω να ζητάς κάτι το συγκεκριμένο..... Για Nokia 3310 τον κόβω τον φίλο, να παίρνει τηλέφωνα και να σπάει το ατσάλι σε υδραυλική πρέσα όταν πάει να το ζουμπήξει. Και έχει και το παιχνίδι με το αεροπλανάκι και τους εξωγήινους 😂 Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από ccplz
Amaretos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Συμφορουμίτη ερώτηση. Οι φωτογραφίες δεν σε ενδιαφέρουν. Ο επεξεργαστής δεν σε ενδιαφέρει αφού παιχνίδια δεν παίζεις. Σε τι ακριβώς είσαι προβληματισμένος? Ούτε βλέπω να ζητάς κάτι το συγκεκριμένο..... Ούκε και πως μεταξύ των 2 δεν καταλαβαίνω γιατί τελικά προτιμάς το Poco? Ο επεξεργαστής με ενδιαφέρει όχι όμως για τα παιχνίδια απλά με την λογική ότι καλύτερος/ δυνατότερος θα με κρατήσει πιο πολύ καιρό γιατί όπως είπα δεν με νοιάζει να αλλάζω κινητό κάθε χρόνο. Είμαι 12 ώρες + ημέρα μπροστά σε ένα υπολογιστή οπότε η χρήση είναι ελάχιστη του κινητου. Γενικά είμαι της λογικής να πληρώνω κάτι παραπάνω αν αξίζει και να μην ξανασχοληθω σύντομα μαζί του, όπως έσκασα πριν 2 χρόνια 1.5Κ για οθόνη. Και σε συγκριτικά μεταξύ Poco και 13τ κερδίζει πολύ σε επεξεργαστη
livornian7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 παιδια καλησπερα,το13t η το One plus nord3?? ελπιζω ο γερμανος να βαλει επιστροφη με Payzy εστω ενα 15% και το τσιμπησα
Amaretos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, bad_freddy είπε Κι όμως δεν ξέρω για σένα, εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και δουλεύει ρολόι. Πιο πολύ κοιτάω να το αλλάξω μόνο για μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και μια νεότερη έκδοση Android μιας και η 9αρα αργά ή γρήγορα θα έχει θέμα με εφαρμογές κλπ. οπότε προσωπικά μπορώ να περιμένω αν δεν θεωρείται ευκαιρία το συγκεκριμένο. ΥΓ. Συγνώμη για το offtopic. Και εγώ δεν έχω παράπονο απλά μου έχει σπάσει λίγο κάτι στην γωνία η οθόνη και σιγά σιγά φεύγουν κομματάκια σε λίγο θα βλέπω την πλακέτα οπότε σκέφτομαι να αλλαξω σύντομα για να μην μου πεθάνει κάποια μέρα ξαφνικά και τρεχω
Boubis1411 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 το σκεφτομαι να το παρω αλλα θα περιμενω να δω τι προσφορες θα βγαλουν στη συνεχεια-αν δεν βγει κατι θα το χτυπησω.
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Amaretos είπε Ο επεξεργαστής με ενδιαφέρει όχι όμως για τα παιχνίδια απλά με την λογική ότι καλύτερος/ δυνατότερος θα με κρατήσει πιο πολύ καιρό γιατί όπως είπα δεν με νοιάζει να αλλάζω κινητό κάθε χρόνο. Και σε συγκριτικά μεταξύ Poco και 13τ κερδίζει πολύ σε επεξεργαστη Για την χρήση που κάνεις εσύ συμφορουμίτη, πιο πολύ σε ενδιαφέρει η επίσημη υποστήριξη σε updates αφου θες να το κρατήσεις καιρό. Και σε αυτή την περίπτωση η poco δίνει 2 μεγάλες αναβαθμίσεις ενώ η Xiaomi δίνει 4. Τέλος, δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές στον επεξεργαστή υπέρ του poco f5,ειδικά αν δεν παίζεις παιχνίδια όπως είπες. 2 1
h3342 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 ξερει μήπως κανείς πιο κινητο απο το 13T ή realme 11 pro+ έχει καλυτερη βασικη κάμερα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα