Προς το περιεχόμενο

Smartphone Xiaomi 13T 5G 256GB Dual Sim - Alpine Blue @449 Euro Public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, barimagas είπε

Αν και είχα ορκιστεί να μην ξαναπάρω ποτέ miui, ήταν καλή η τιμή και με την αποφορολόγηση και την επιστροφή βγήκε στα 306. Σε σχέση με (oneplus 6) oxygen os, μου φαίνεται λίγο παράξενο, πιο δύσκολο, ψάχνω περισσότερο στις ρυθμίσεις, αλλά θα το συνηθήσω. Το slide alert σίγουρα είναι κάτι που θα μου λήψει. Είναι σβέλτο, και έχει καλή οθόνη. To προτίμησα σε σχέση με το nord 3, και λόγω της καλύτερης κάμερας. Ο επεξεργαστής για κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια είναι μία χαρά.  

Εγώ πριν το Samsung είχα Huawei κ Xiaomi. Τώρα πάλι στο 13t όλα ίδια μου φαίνονται τα λειτουργικά.. Σε μια μέρα τα έχω συνηθίσει, στο κατω κάτω ο πυρήνας ίδιος είναι.

Καλορίζικο!

• Like 2
  • Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε σχεση με το Samsung S23 FE (με τον Snapdragon Gen1) ποιο θα προτιμουσατε? Ισχυουν τα προβληματα με το throttling και την μπαταρια στους Gen 1?

Δημοσ.
Στις 20/11/2023 στις 8:42 ΜΜ, Straycat1967 είπε
Μπορεί κάποιος να μου πει, το αλπικό μπλε είναι δερμάτινο ή γυαλιστερό όπως το μαύρο

Δερματινη είναι και δεν αφήνει καθόλου δαχτυλιες όπως το μαύρο που γίνεται χάλια..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kktts1914 είπε

Δερματινη είναι και δεν αφήνει καθόλου δαχτυλιες όπως το μαύρο που γίνεται χάλια..

Το θέμα είναι, θα έχει αντοχή στο χρόνο ή από την χρήση θα αρχίσει να "ξεφτιζει" το δέρμα;

Δημοσ.
3 hours ago, LIV said:

Το θέμα είναι, θα έχει αντοχή στο χρόνο ή από την χρήση θα αρχίσει να "ξεφτιζει" το δέρμα;

πι8ανώς. Αυτά έχουν τα "τεχνοδέρματα" που παλιά τα λέγαμε "δερματίνες" ή πιο υποτιμητικά "πλαστικά". Δεν εχουν την ίδια ποιότητα όλα. Πάντως αργά ή γρήγορα προσλιμενίζονται. Στο καλό σενάριο ((που νομίζω είναι και το πιθανό) δεν θα πολυμεριστεί μετά από πολλά χρόνια που δεν θα χρησιμοποιείς το τηλέφωνο. Στην τελική τότε το βάζεις και σε θήκη.

Το άλλο πρόβλημα ειναι η "φθορά χρήσης" δλδ να γρατσουνιστεί. Δεν είναι το ίδιο γερά με το πραγματικό δέρμα ούτε "βάφοντα" όπως το φυσικό δέρμα με βερνίκια. Κοινώς χαλάνε πιο εύκολα.

Η ερώτησή μου είναι ομως.. Ρισκάρεις να κρατάς κινητό χωρίς θήκη; Εστω απλή σιλικόνης.. Το θεωρώ μεγάλο ρίσκο. Αν του φοράς θήκη δεν εχεις φθορά χρήσης 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, keysmith είπε

Η ερώτησή μου είναι ομως.. Ρισκάρεις να κρατάς κινητό χωρίς θήκη; Εστω απλή σιλικόνης.. Το θεωρώ μεγάλο ρίσκο. Αν του φοράς θήκη δεν εχεις φθορά χρήσης 

Καλά ισχύει, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι θα το έχουμε με θήκη!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LIV είπε

Καλά ισχύει, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι θα το έχουμε με θήκη!!

Προσωπικά είχα το LG G4 με την αντίστοιχη "δερμάτινη" πλάτη η οποία ήταν μια χαρά αλλά όταν το αποθήκευσα λόγω νέας συσκευής και μετά απο λίγο καιρό χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω, το έβγαλα απο το κουτί και είχε μουχλιάσει/πρασινίσει η πλάτη.

Προφανώς ήταν θέμα υγρασίας αν και ήταν συσκευασμένο μέχρι και στο εργοστασιακό ναυλον που το είχα παραλάβει.

• Like 1
Δημοσ.

Να αναφέρω ενημερωτικά για όσους κοιτάζουν στα χρήματα αυτά ότι πλέον παίζουν σε αυτή την τιμή και τα παρακάτω απο Πλαισιο μεριά

image.png.bba7863dc02847e5cf31a96cac7b2113.png

image.png.46003dbd6329249ceb0ad3299987ace2.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Να αναφέρω ενημερωτικά για όσους κοιτάζουν στα χρήματα αυτά ότι πλέον παίζουν σε αυτή την τιμή και τα παρακάτω απο Πλαισιο μεριά

Τo F5 Pro από κάμερα τι λέει ξέρεις μήπως; έχω το XT4 GT και από κάμερα τι είναι χάλια... 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Wow το 512gb F5 pro στα 449? Τρομερη προσφορα.

6 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Τo F5 Pro από κάμερα τι λέει ξέρεις μήπως; έχω το XT4 GT και από κάμερα τι είναι χάλια... 

Τιμιοτατο

https://www.gsmarena.com/poco_f5_pro-review-2571p5.php

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Το Xiaomi 13t λογικά στις φωτογραφίες πρέπει να είναι καλύτερο

Στο gsmarena πχ αναφέρουν ότι

• Great daylight performance from the main cam, excellent videos.
  • Camera low-light performance is merely okay, and the ultrawide is not good in any light.

Γενικά το μεγάλο ατού του Poco(και του nothing)ειναι ο Snapdragon που φοράνε και τα 12gb ram/512gb χώρου σε σχέση με το 13T.

7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Wow το 512gb F5 pro στα 449? Τρομερη προσφορα.

Λογικά από πωλήσεις δεν πρέπει να πούλαγε καθόλου όπως και το nothing τόσο καιρό που είχαν υψηλή αρχική τιμή.

Για όποιον ψάχνει πολύ χώρο και φυσικά δυνατό τσιπάκι/ταχυφόρτιση, είναι λουκούμι το poco.

Βέβαια με τα γνωστά μειονεκτήματα σε κάμερα και software μεριά ως συνήθως με poco κινητά για όσους τα κοιτάνε αυτά.

Το τελευταίο το αναφέρω γιατί η Poco έχει μείνει στις 2 αναβαθμίσεις(δηλαδή Android 15 του χρόνου και τέλος),ενω το Xiaomi 13T θα πάρει μέχρι Android 17.

Γενικά το καθένα από τα παραπάνω, κάπου κερδίζει, κάπου χάνει.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Fulgore είπε

ΠΩΣ ΜΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΕΤΣΙ..ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ F5 ΚΑΙ ΤΟ 13Τ TO F5(380ε σκρουτζ)δεν με απασχολεί τόσο η κάμερα για να παω στο 13Τ..πάνε και βάζουν το PRO τώρα προσφορά?
ΚΑΤΑΑΑΡΑ

Να πω οτι το PRO απο το απλό έχει τον ιδιο επεξεργαστή με το 13Τ αλλά σε χρήση η μπαταρία έχει μια μικρή διαφορά υπέρ του απλού..το PRO την τρώει πιο γρήγορα..και το PRO δεν έχει θύρα ακουστικών.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε

ΠΩΣ ΜΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΕΤΣΙ..ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ F5 ΚΑΙ ΤΟ 13Τ TO F5(380ε σκρουτζ)δεν με απασχολεί τόσο η κάμερα για να παω στο 13Τ..πάνε και βάζουν το PRO τώρα προσφορά?
ΚΑΤΑΑΑΡΑ

Να πω οτι το PRO απο το απλό έχει τον ιδιο επεξεργαστή με το 13Τ αλλά σε χρήση η μπαταρία έχει μια μικρή διαφορά υπέρ του απλού..το PRO την τρώει πιο γρήγορα..και το PRO δεν έχει θύρα ακουστικών.

Το 13t εχει τον 8200 ultra ενω το F5 pro τον 8 gen 1. Ειναι αρκετα καλυτερος ο 8 gen 1 σε gpu ειναι 50% πανω και σε cpu κοντα 20%. Το απλο f5 εχει τον 7 gen 2+ που ειναι αρκετα κατω σε gpu αλλα σε cpu ειναι ιδιο με το 8 gen 1. Και το f5 και το f5 pro ειναι μπροστα του 8200 του 13t και σε multitasking και σε gaming. 

Screenshot-2.png

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε

Θα σου πρότεινα να αποφύγεις αγορά Xiaomi/Poco από σκρούτζ, λόγω εγγύησης μιας και δεν υπάρχει αντιπροσωπεία Xiaomi στην χώρα μας.

• Like 2
Δημοσ.

Kαλησπερα! Ειμαι ανάμεσα στο Xiaomi 13T και στο Samsung A54. Ποιο προτεινετε εσεις; Η αληθεια ειναι την samsung την εχω πολυ εμπιστοσυνη.. Την xiaomi δεν την γνωριζω ουτε ειχα κινητο τετοιο αλλα βλεπω εχει καλυτερα χαρακτηριστικα! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...