geomd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, h3342 είπε προσωπικα εχω το Α54 μολις παρελαβα το 13Τ για την γυναικα μου απο γερμανο και με την επιστροφη 15% η τιμη πλεον ειναι εξαιρετικη. πρωτη εντυπωση φαινεται πιο ακριβο κινητο σε ολα του σε αντιθεση με το Α54 απλά μου εκανε κάποια lagαρισματα οπως το χρησιμοποιουσα το 13Τ αλλά λογικα λόγω οτι εκανε εγκατασταση ολες τις εφαρμογες αν και ειχε τελειωσει η εγκατασταση ίσως να ετρεχαν απο πισω κιάλλα. γενικά αν και πολυ νωρις βεβαια φαινεται πολυ ποιοτικο κινητο, ειδικα στο μπλε ψευτο δερμα χρωμα αξίζει καθε ευρώ πιστευω σε τιμη κατω απο 500 ευρώ, έρχεται και με φορτιστη και 1 θήκη σε αντιθεση με το Α54 που τοχα αγορασει και δεν είχε τπτ μέσα. Να φανταστειτε μολις το ειδε ενας φιλος μου ετρεξε να το αγορασει και αυτος και ειχαν τελειωσει και το βρήκε τελικα σε άλλον γερμανο στα χανια γιανα παρει την επιστροφή της eurobank το 13Τ ειναι καλυτερο σε ολα σε σχεση με το edge 40 neo απλά το edge ειναι και λιγο πιο φτηνο κινητό, μια χαρα ειναι και αυτο βεβαια,μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου απλά το 13Τ πιστευω αξίζει καλυτερα, το εχει ο γερμανος και αυτό αν το θες γιανα παρεις την επιστροφη της eurobank Φίλε επειδή είμαι αναμεσα στα δυο αυτα κινητα (α54 και 13τ) για τη γυναικα, οταν μπορέσεις με ενδιαφέρει πολύ το screen on time. Όλα τα άλλα διαφορεσς συγκρισεις κτλ τα εχω δει. Είμαι πιο κοντα στο xiaomi αλλά με φοβίζει η μπαταρια.
h3342 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 38 minutes ago, geomd said: Φίλε επειδή είμαι αναμεσα στα δυο αυτα κινητα (α54 και 13τ) για τη γυναικα, οταν μπορέσεις με ενδιαφέρει πολύ το screen on time. Όλα τα άλλα διαφορεσς συγκρισεις κτλ τα εχω δει. Είμαι πιο κοντα στο xiaomi αλλά με φοβίζει η μπαταρια. οκ αν μπορεσω θα σουπω παντως το πλεονεκτημα του 13T είναι οτι με τον φορτιστή του φορτίζει πάααρα πολυ γρηγορα καμια σχεση με την εξαιρετικη μεν μπαταρια του Α54 αλλά στο φόρτισμα νομιζω οτι κρατα αιώνια! δηλαδή και χειροτερη μπαταρια ναχει το 13Τ, λιγα λεπτά να φορτισεις το 13Τ και εισαι άνετος παλι,πολυ βασικό. 1 hour ago, filips.nerou said: ???ξέρουμε αν αυτό μπορεί να γίνει? αν ειναι κατω απο 500 ευρω μπορεις να παρεις αποφορολογηση και να πληρωσεις με άλλη καρτα,αυτό εκανα εγω σε καταστημα γερμανος. Αν είναι πανω απο 500 ευρω εχω την εντυπωση πως πρεπει να ειναι η κάρτα στο ονομα επιχειρησης. κάτω απο 500 πάντως σίγουρα δεν χρειαζεται γιατι αγοραζω συχνά ετσι
PETROS13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Έχετε να προτείνετε κάνα γυαλί προστασίας και θήκη για το κινητό ; τόλμησα και το παρήγγειλα 1
Amaretos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geomd είπε Φίλε επειδή είμαι αναμεσα στα δυο αυτα κινητα (α54 και 13τ) για τη γυναικα, οταν μπορέσεις με ενδιαφέρει πολύ το screen on time. Όλα τα άλλα διαφορεσς συγκρισεις κτλ τα εχω δει. Είμαι πιο κοντα στο xiaomi αλλά με φοβίζει η μπαταρια. Αν εννοεις ποση ωρα ειναι on ειναι γυρω στα 10 sec, μετα σβηνει τελειως η οθονη, αν ερθει καποιο notification ξανανααβει για 10 sec και κλεινει παλι.Ακυρο εχει και επιλογη always φαινεται παντα Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από Amaretos
Semper_Paratus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Εχει κανείς άποψη για τον ήχο από τα ακουστικά; Το ξέρω ότι τα ηχεία είναι δυνατά, απλά η ποιότητα από ακουστικά με ενδιαφέρει. Εχω το tablet Xiaomi Pad 5 (πολύ δυνατά τα ηχεία) και θεωρώ τον ήχο από ακουστικά αρκετά φτωχό, τόσο που προτιμώ να ακούω από το Huwaei Mate 9, που είναι mid-range κινητό εφταετίας. Συνήθως η Xiaomi δεν πολυασχολείται με τον ήχο έχω την εντύπωση, δίνει έμφαση αλλού, που μάλλον ενδιαφέρει και περισσότερο κόσμο.
Straycat1967 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μπορεί κάποιος να μου πει, το αλπικό μπλε είναι δερμάτινο ή γυαλιστερό όπως το μαύρο
Amaretos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Straycat1967 είπε Μπορεί κάποιος να μου πει, το αλπικό μπλε είναι δερμάτινο ή γυαλιστερό όπως το μαύρο Δεν ξέρω πως είναι το μαύρο πάντως το μπλε δεν είναι γυαλιστερό είναι σαγρε σαν δερμάτινο 1 1
Straycat1967 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Amaretos είπε I don't know what the black is like, however the blue is not shiny, it's dark like leather Ευχαριστώ, στα μαγαζιά έχουν μόνο το μαύρο γυαλιστερό χρώμα για να το δουν και online το μόνο που διαβάζω και βλέπω είναι το ALPINE BLUE είναι σαν δερμάτινη εμφάνιση..??
bad_freddy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Straycat1967 είπε Ευχαριστώ, στα μαγαζιά έχουν μόνο το μαύρο γυαλιστερό χρώμα για να το δουν και online το μόνο που διαβάζω και βλέπω είναι το ALPINE BLUE είναι σαν δερμάτινη εμφάνιση..?? Στο τοπικό μου Πλαίσιο έχουν το 13Τ σε μαύρο και το αντίστοιχο 13Τ pro στο "δερμάτινο" μπλέ, για τσέκαρε μήπως ισχύει το ίδιο και στη περιοχή σου...
Straycat1967 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, bad_freddy είπε In my local Plaisio they have the 13T in black and the corresponding 13T pro in "leather" blue, to check if the same is true in your area... ο ίδιο και στο μαγαζί μου στη Γλυφάδα. Μόνο το 13T pro με ALPINE BLUE να δεις. Όταν μεγεθύνετε τη φωτογραφία στην ιστοσελίδα του Γερμανού για το 13T ALPINE BLUE φαίνεται το ίδιο φινίρισμα "δερμάτινη εμφάνιση" με το 13T Pro. Ελπίζω να είναι αλήθεια γιατί μου αρέσει αυτή η εμφάνιση, κάτι διαφορετικό και όχι μαγνήτης δακτυλικών αποτυπωμάτων :)
h3342 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 6 hours ago, Straycat1967 said: ο ίδιο και στο μαγαζί μου στη Γλυφάδα. Μόνο το 13T pro με ALPINE BLUE να δεις. Όταν μεγεθύνετε τη φωτογραφία στην ιστοσελίδα του Γερμανού για το 13T ALPINE BLUE φαίνεται το ίδιο φινίρισμα "δερμάτινη εμφάνιση" με το 13T Pro. Ελπίζω να είναι αλήθεια γιατί μου αρέσει αυτή η εμφάνιση, κάτι διαφορετικό και όχι μαγνήτης δακτυλικών αποτυπωμάτων :) πάρτο οτι χρωμα βρεις,ετσι και αλλιως σε θηκη θα το εχεις 😁 1 2
Mankon7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 https://www.vodafone.gr/symvolaio-kinitis-red-cmab?i_source=homepage-banner&i_medium=banners&i_content=hp-carousel&i_name=20231116-black-Friday-hv&_gl=1*19xn46v*_up*MQ..&gclid=CjwKCAiAx_GqBhBQEiwAlDNAZlSmVOFSJjsTqZLBU_p-YetPK-L_vHyMbbk_jlWZwweJTO3l_48JyRoC8L8QAvD_BwE Τρέχει η παραπάνω προσφορά για συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας. Με νέα σύνδεση στο Vodafone unlimited ή φορητότητα δίνουν δώρο το Xiaomi 13t. Αρκετά καλή προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο κινητό
popopo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Έχει εξαφανιστεί το κινητό. 3 Γερμανοί στο Ηράκλειο δεν το είχαν.
gx2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Στις 20/11/2023 στις 6:47 ΜΜ, h3342 είπε οκ αν μπορεσω θα σουπω παντως το πλεονεκτημα του 13T είναι οτι με τον φορτιστή του φορτίζει πάααρα πολυ γρηγορα καμια σχεση με την εξαιρετικη μεν μπαταρια του Α54 αλλά στο φόρτισμα νομιζω οτι κρατα αιώνια! δηλαδή και χειροτερη μπαταρια ναχει το 13Τ, λιγα λεπτά να φορτισεις το 13Τ και εισαι άνετος παλι,πολυ βασικό. αν ειναι κατω απο 500 ευρω μπορεις να παρεις αποφορολογηση και να πληρωσεις με άλλη καρτα,αυτό εκανα εγω σε καταστημα γερμανος. Αν είναι πανω απο 500 ευρω εχω την εντυπωση πως πρεπει να ειναι η κάρτα στο ονομα επιχειρησης. κάτω απο 500 πάντως σίγουρα δεν χρειαζεται γιατι αγοραζω συχνά ετσι Αγόρασα το iPhone 12 από Γερμανό με αποφορολόγηση (39Α) στα 563 και πλήρωσα με δική μου κάρτα ενώ το τιμολόγιο ήταν αλλού. Ο Γερμανός δεν είχε πρόβλημα. Ο λήπτης του παραστατικού θεωρητικά, ίσως σε κάποιον έλεγχο στο μέλλον να αντιμετωπίσει θέμα. Πάντως στο τιμολόγιο επάνω έγραφε εξόφληση με κάρτα, χωρίς να αναφέρει τα στοιχεία της. 3
barimagas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν και είχα ορκιστεί να μην ξαναπάρω ποτέ miui, ήταν καλή η τιμή και με την αποφορολόγηση και την επιστροφή βγήκε στα 306. Σε σχέση με (oneplus 6) oxygen os, μου φαίνεται λίγο παράξενο, πιο δύσκολο, ψάχνω περισσότερο στις ρυθμίσεις, αλλά θα το συνηθήσω. Το slide alert σίγουρα είναι κάτι που θα μου λήψει. Είναι σβέλτο, και έχει καλή οθόνη. To προτίμησα σε σχέση με το nord 3, και λόγω της καλύτερης κάμερας. Ο επεξεργαστής για κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια είναι μία χαρά. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από barimagas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα