Προς το περιεχόμενο

Smartphone Xiaomi 13T 5G 256GB Dual Sim - Alpine Blue @449 Euro Public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψήνομαι να το πάρω διότι το εξαιρετικό mi 8 που έχω δεν έχει πλέον καθόλου καλή διάρκεια μπαταρίας...

Οικονομικά είναι πολύ κοντά στο Α 54 αλλά και στο moto 40 edge neo που εμφανισιακά μου αρέσει πολύ.

Αλλά σε πολλά forum στο εξωτερικό διαβάζω για προβληματική διάρκεια μπαταρίας και στο κινητό του θέματος και στο 40 edge neo, αλλά και για προβλήματα υπερθέρμανσης σε όσα φοράνε mediatek.

Επεξ/σία από fonzi
  • Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, fonzi είπε

Ψήνομαι να το πάρω διότι το εξαιρετικό mi 8 που έχω δεν έχει πλέον καθόλου καλή διάρκεια μπαταρίας...

Οικονομικά είναι πολύ κοντά στο Α 54 αλλά και στο moto 40 edge neo που εμφανισιακά μου αρέσει πολύ.

Αλλά σε πολλά forum στο εξωτερικό διαβάζω για προβληματική διάρκεια μπαταρίας και στο κινητό του θέματος και στο 40 edge neo, αλλά και για προβλήματα υπερθέρμανσης σε όσα φοράνε mediatek.

Σήμερα όλη μέρα ασχολούμαι με το κινητό και επαιξα και καμία ώρα ένα game και ιχνος υπερθέρμανσης. Τώρα για την μπαταρία είναι πολύ νωρίς για να έχω γνώμη. 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Θύμισέ μου, παίρνει 2 nano sim ή esim?

2 nano παίρνει σίγουρα αλλά στο μενού στις ρυθμίσεις δικτύου έχει επιλογή για "Χρήση e-sim" χωρίς όμως να εχω ιδέα αν και πως λειτουργεί.

Δημοσ.

Πσιδια σε σχεση με α54? Ποια η γνωμη σας για κινητο σε αυτα τα χρηματα περίπου απο Γερμανό? 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Δεν υπάρχει καλύτερο vfm σε αυτά τα χρήματα από το 13T.

Και σε σχέση με το edge 40 neo;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fonzi είπε

Ένα 50ρικο έξτρα το δικαιολογεί και με το παραπάνω.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε

Ένα 50ρικο έξτρα το δικαιολογεί και με το παραπάνω.

300 έχει το edge 40 neo από amazon.de, είναι 150€ διαφορά άρα πάμε σε άλλη κατηγορία τιμής!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JohnMik είπε

300 έχει το edge 40 neo από amazon.de, είναι 150€ διαφορά άρα πάμε σε άλλη κατηγορία τιμής!

Το edge 40 neo συγκρίνεται με τα mid range Redmi note, γιαυτό ειναι φθηνότερο.

Μιλάμε για κατωτερη συσκευή και με χειρότερη υποστήριξη σε updates ακομα και απο την xiaomi.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω ρε παιδια κατι..πηγε κανεις Γερμανο?
Με αποφορολογιση κινητο ή κονσόλα θέλει πληρωμή από κάρτα-λογαριασμό εταιρίας ή μπορεί να γίνει και με άλλη κάρτα ώστε να πάρουμε και το -15% επιστροφή της Eurobank?

Δημοσ.
16 hours ago, cac said:

Πσιδια σε σχεση με α54? Ποια η γνωμη σας για κινητο σε αυτα τα χρηματα περίπου απο Γερμανό? 

προσωπικα εχω το Α54

μολις παρελαβα το 13Τ για την γυναικα μου απο γερμανο και με την επιστροφη 15% η τιμη πλεον ειναι εξαιρετικη.

πρωτη εντυπωση φαινεται πιο ακριβο κινητο σε ολα του σε αντιθεση με το Α54

απλά μου εκανε κάποια lagαρισματα οπως το χρησιμοποιουσα το 13Τ αλλά λογικα λόγω οτι εκανε εγκατασταση ολες τις εφαρμογες αν και ειχε τελειωσει η εγκατασταση ίσως να ετρεχαν απο πισω κιάλλα.

γενικά αν και πολυ νωρις βεβαια

φαινεται πολυ ποιοτικο κινητο, ειδικα στο μπλε ψευτο δερμα χρωμα

αξίζει καθε ευρώ πιστευω σε τιμη κατω απο 500 ευρώ,

έρχεται και με φορτιστη και 1 θήκη σε αντιθεση με το Α54 που τοχα αγορασει και δεν είχε τπτ μέσα.

Να φανταστειτε μολις το ειδε ενας φιλος μου ετρεξε να το αγορασει και αυτος και ειχαν τελειωσει και το βρήκε τελικα σε άλλον γερμανο στα χανια γιανα παρει την επιστροφή της eurobank

16 hours ago, fonzi said:

το 13Τ ειναι καλυτερο σε ολα σε σχεση με το edge 40 neo

απλά το edge ειναι και λιγο πιο φτηνο κινητό,

μια χαρα ειναι και αυτο βεβαια,μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου απλά το 13Τ πιστευω αξίζει καλυτερα,

το εχει ο γερμανος και αυτό αν το θες γιανα παρεις την επιστροφη της eurobank

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, h3342 είπε

προσωπικα εχω το Α54

μολις παρελαβα το 13Τ για την γυναικα μου απο γερμανο και με την επιστροφη 15% η τιμη πλεον ειναι εξαιρετικη.

πρωτη εντυπωση φαινεται πιο ακριβο κινητο σε ολα του σε αντιθεση με το Α54

απλά μου εκανε κάποια lagαρισματα οπως το χρησιμοποιουσα το 13Τ αλλά λογικα λόγω οτι εκανε εγκατασταση ολες τις εφαρμογες αν και ειχε τελειωσει η εγκατασταση ίσως να ετρεχαν απο πισω κιάλλα.

Το μπλε ειναι πανεμορφο, και εγω με το που το ειδα ψηθηκα! 

Να ρωτησω κατι, στο σαιτ της Xiaomi γραφει για δωρο 6μηνη αντικατασταση οθονης σε περιπτωση που σπασει, στον Κωτσο δεν μου ειπαν κατι. Ισχυει αυτοματα ή κανουμε κατι;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, G@rg@oun είπε

Να ρωτησω ρε παιδια κατι..πηγε κανεις Γερμανο?
Με αποφορολογιση κινητο ή κονσόλα θέλει πληρωμή από κάρτα-λογαριασμό εταιρίας ή μπορεί να γίνει και με άλλη κάρτα ώστε να πάρουμε και το -15% επιστροφή της Eurobank?

???ξέρουμε αν αυτό μπορεί να γίνει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...