Προς το περιεχόμενο

Smartphone Xiaomi 13T 5G 256GB Dual Sim - Alpine Blue @449 Euro Public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το 13t όταν βάζω hotspot οι συσκευές που συνδέονται με το κινητό κάνουν συχνά αποσυνδέσεις. Τι μπορώ να κάνω; 

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, samsunglife είπε

Το κινητό δεν φοράει προστασία;;; 

...Φοράει προστασία, ναι.

9 ώρες πριν, burnin είπε

το πηρε η γυναικα. τραβηξα καποιες φωτο. σε σχεση με το xiaomi mi note 10 pro που εχω, ε μαλλον υστερει. εκτος και αν πρεπει να περιμενουμε καμιααναβαθμιση. εχει βαλεικανενας gcam παιδια? πως σας φαινεται οσοναφορα την καμερα και μονο? αν ειχατε καλοκαμεροκινητο πριν? ευχαριστω

ε μάλλον κάτι άλλο υστερεί

Δημοσ.

το mi note 10 μη το συγκρίνεται με 13T κτλ. Εχει ανώτερο αισθητήρα όλων αυτών και ας είναι παλαιότερο. Και εγώ το σύγκρινα μέσα στον Κωτσόβολο (13T, 13, mi note 10 δλδ το δικό μου). Τα νικούσε χαλαρά και τα δύο στο καλό φως με λεντ που είχε μεσα στο κατάστημα. Το 27mp αρχείο (από 108) του mi note 10 ίδιο με mi 10, mi 10 ultra) έχει περισσότερη πληροφορία από τους δύο sony  50mp που δίνουν με pixel binning 12. Διάβαζες γραμματάκια που είχαν εξαφανιστεί στο 13Τ/13 αλλά το κυριότερο έδινε πιο φυσικό texture και από τα δύο που παραείχαν oversharpening 

Για να μην τα πολυλογούμε αν θέλετε καλύτερο αισθητήρα από το mi 10/mi note 10 θα πάτε σε s23 ultra (200mp samsung). 

Υ.Γ. το xiomi 13 με το 13Τ αν και δεν έχουν ίδιο υλικό μου φάνηκαν πολύ παρόμοια σε ποιότητα φωτογραφίας. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, keysmith είπε

το mi note 10 μη το συγκρίνεται με 13T κτλ. Εχει ανώτερο αισθητήρα όλων αυτών και ας είναι παλαιότερο. Και εγώ το σύγκρινα μέσα στον Κωτσόβολο (13T, 13, mi note 10 δλδ το δικό μου). Τα νικούσε χαλαρά και τα δύο στο καλό φως με λεντ που είχε μεσα στο κατάστημα. Το 27mp αρχείο (από 108) του mi note 10 ίδιο με mi 10, mi 10 ultra) έχει περισσότερη πληροφορία από τους δύο sony  50mp που δίνουν με pixel binning 12. Διάβαζες γραμματάκια που είχαν εξαφανιστεί στο 13Τ/13 αλλά το κυριότερο έδινε πιο φυσικό texture και από τα δύο που παραείχαν oversharpening 

Για να μην τα πολυλογούμε αν θέλετε καλύτερο αισθητήρα από το mi 10/mi note 10 θα πάτε σε s23 ultra (200mp samsung). 

Υ.Γ. το xiomi 13 με το 13Τ αν και δεν έχουν ίδιο υλικό μου φάνηκαν πολύ παρόμοια σε ποιότητα φωτογραφίας. 

φιλε ειμαστε λοιπον στην ιδια φαση. ψαχνω εδω και καιρο αντικαταστατη του μι νοτε 10 προ. το s23 ultra ειναι δυστυχως και γκουμουτσα και πανακριβο... και δε βλπεω εναλλακτικες... ισως το xiaomi 13 προ? το οποιο επισης ειναι πανακριβο και εχει κρατησει περιεργως τρομενα την τιμη του. αν εχεις φιλε σκεφτει αλλες εναλλακτικες που να μη χρειαζεται να δωσεις ενα νεφρο, θα το εκτιμουσα. νασαι καλα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και το έχω λίγες μέρες... έχει πολύ καλή οθονη, η μπαταρία κρατάει, το miui θέλει συνήθεια έχει τύχει να παιρνάω όλες τις ρυθμίσεις με την σειρά για να αλλάξω κάτι και πάλι να μην βρίσκω που είναι. Ηχεία απίστευτα, ο επεξεργαστής για τα καθημερινά είναι κομπλε δεν το αγόρασα για τα παιχνίδια. Το μόνο κουλό που μου έκανε τρεις φορές είναι ότι είχε κολλήσει πλαγια η οθόνη και δεν γυρναγε στο κατακόρυφο... Κάμερα δεν έχω τεσταρει ακόμα αλλά δεν είναι κάτι που με αγχώνει. Κάθεται καλά στο χέρι, αποτύπωμα, ξεκλείδωμα με πρόσωπο όλα σφαίρα. Η ζελατίνα που έχει εργοστασιακά έχει τέλεια αίσθηση και γράφεις γρήγορα. Η θηκη έχει εξόγκωμα και προστατεύει τις κάμερες όταν το αφήνεις στο τραπέζι. 

Επίσης όταν τραβάω φωτογραφία πλάγια βάζει μόνο του χρονοδιακόπτη 3s με τον χρονοδιακόπτη ανενεργό. Δεν μπορώ να καταλάβει γιατί.

Edit. Τελικά είναι επιλογή εάν πατήσεις φωτό με το κουμπί έντασης.

Επεξ/σία από barimagas
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω δε βλεπω και κανεναν ενθουσιασμενο μεχρι στιγμης παντως... καθολου τυχαιο που στο gsmarena το θαβουν οι περισσοτεροι... :(

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, giantzeron είπε

Εγω δε βλεπω και κανεναν ενθουσιασμενο μεχρι στιγμης παντως... καθολου τυχαιο που στο gsmarena το θαβουν οι περισσοτεροι... :(

Σε θέμα προσφορας είσαι, τι θες review για το κινητό; 

Δεν ξέρω τι κάνουν εκεί που είπες εγώ το απολαμβάνω πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Άψογο σε όλα για την τιμή του, επεξεργαστής γρήγορος σε καθημερινή χρήση, δεν ασχολούμαι με gaming σε οθόνη κινητού. Κάμερα αυτή τη στιγμή δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά του, ιδιαίτερα στον βασικό φακό. Ήχος και οθόνη καλής ποιότητας.

Τώρα για το face id που γράφουν κάποιοι.. μετά από apple, απλά είναι σαν διακοσμητικό. Καθόλου αξιόπιστο, πολύ αργό, όσο πέφτει το φως ακόμα πιο αργό και την νύχτα σπάνια λειτουργεί. Δυστυχώς τα ίδια προβλήματα σε πολλά android με face id, μόνος αξιόπιστος και γρήγορος τρόπος ξεκλειδώματος το fingerprint.

Gcam γνωρίζει κάποιος αν υποστηρίζεται για δοκιμή; Παλιότερα θυμάμαι έπαιζαν σωστά μόνο σε snapdragon.

Δημοσ.

Βγάλε ξανά το πρόσωπο σου φωτογραφία, εμένα δουλεύει τέλεια το face id, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Αυτό που δεν μπορώ τώρα να φτιάξω είναι να ακούγεται ο default ήχος ειδοποίησης του viber και όχι οι φούσκες του συστήματος. Είναι τραγικό να μπαίνεις στο μενού των ήχων και να σου εμφανίζει αυτό... Έλεος ρε miui.

Screenshot_2023-11-28-19-08-58-057_com.android.thememanager-edit.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Όντως ξαναβγάλει φωτογραφία και εμένα δουλεύει τέλεια ακόμα και από το πλάι να είμαι πιάνει το πρόσωπο αμεσως

• Like 2
Δημοσ.

Οθόνη κάμερα πραγματικά απόλαυση. Εγω βέβαια έχω μείνει με την ταχύτητα φόρτισης καθώς είχα ξεμείνει στα 15w της Samsung.

Αυτό με τους ήχους στις ειδοποιήσεις και μένα μου φάνηκε κουλο που δεν έχει τις default. Αν ξέρει κανένας καμία λύση ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Τι εννοείτε με τις ειδοποιήσεις; Στο viber έχει την δική του κανονικά... Μόνο στο outlook με ζόρισε για να βάλω ειδικό ήχο για το e-banking.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, thouthou είπε

Τι εννοείτε με τις ειδοποιήσεις; Στο viber έχει την δική του κανονικά... Μόνο στο outlook με ζόρισε για να βάλω ειδικό ήχο για το e-banking.

Μπορείς να τραβήξεις ένα screenshot που να δείχνει ότι έχει επιλεγεί σαν ήχος ειδοποίησης του viber; Γιατί εγώ δεν το βρίσκω πουθενά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...