Προς το περιεχόμενο

Smartphone Xiaomi 13T 5G 256GB Dual Sim - Alpine Blue @449 Euro Public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήμουν στα πάμπλικ σήμερα και τσέκαρα το S23 που θέλω να πάρω και απο περιέργεια τσέκαρα και το 13Τ που ήταν ακριβώς δίπλα.

Δεν ξέρω τι ρυθμίσεις είχε το S23 και τι το 13Τ αλλά μιλάμε το 13Τ έβγαλε ΠΟΛΥ πιο όμορφες φωτογραφίες. Έβγαλα τον χώρο, έβγαλα ένα ρολόι, έβγαλα σέλφι και σε όλα έμεινα εντυπωσιασμένος και κάπως απογοητεύτηκα με τις φώτο του S23. Αλλά ξαναλέω δεν ξέρω τι ρυθμίσεις είχε ή τι θα έπρεπε να πειράξω στο S23 για το καλύτερο αποτέλεσμα.

• Thanks 2
Δημοσ.

ψαχνω κινητο για τον πατερα μου, εχει το P40 pro αλλα με πριζει οτι δεν δουλευουν σωστα τα gapps.. να το τσιμπησω? να κοιταξω για τιποτα αλλο σε αυτα τα χρηματα? 

θα προτιμουσα να παιξω στα 350.. αλλα απ την αλλη το χρηματικο δνε ειναι θεμα αν μιλαμε για πραγματικη προσφορα.. 

Δημοσ.
Δημοσ.
1 hour ago, neon5o said:

Δεν ξέρω τι ρυθμίσεις είχε το S23 και τι το 13Τ αλλά μιλάμε το 13Τ έβγαλε ΠΟΛΥ πιο όμορφες φωτογραφίες.

Η Samsung έχει υπερβολικό sharpening καΙ hdr με αποτέλεσμα να φαίνονται αφύσικες και ακατάλληλες για postprocessing. Δεν εχω δοκιμάσει αν αυτό γίνεται στον image processor ή στο software στην καμερα της σαμσουνγκ, αλλά δοκιμάζοντας το MotionCam που τραβάει raw φαίνεται ότι έχει πολύ καλό αισθητήρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, neon5o said:

Ήμουν στα πάμπλικ σήμερα και τσέκαρα το S23 που θέλω να πάρω και απο περιέργεια τσέκαρα και το 13Τ που ήταν ακριβώς δίπλα.

Δεν ξέρω τι ρυθμίσεις είχε το S23 και τι το 13Τ αλλά μιλάμε το 13Τ έβγαλε ΠΟΛΥ πιο όμορφες φωτογραφίες. Έβγαλα τον χώρο, έβγαλα ένα ρολόι, έβγαλα σέλφι και σε όλα έμεινα εντυπωσιασμένος και κάπως απογοητεύτηκα με τις φώτο του S23. Αλλά ξαναλέω δεν ξέρω τι ρυθμίσεις είχε ή τι θα έπρεπε να πειράξω στο S23 για το καλύτερο αποτέλεσμα.

το xiomi 13T εκτός ότι έχει πολύ καλό αισθητήρα έχει δεχθεί την πινελιά της Leica στο λογισμικό στις ρυθμίσεις της κάμερα και δεν είναι μόνο μαρκετινγκ. Είναι από τα καλύτερα φωτοκινητά της xiaomi και το καλύτερο φωτοκινητό στην τιμή αυτή (αν ρωτάς εμένα και από αυτά που μπορώ να σκεφτώ). 

https://techblog.gr/mobile/xiaomi-13t-amp-xiaomi-13t-pro-epaggelmatikes-fotografies-tin-ypografi-tis-leica/

Επεξ/σία από keysmith
Δημοσ.

Το έχω, πολύ ωραία συσκευή και μάλλον η καλύτερη κάμερα στην τιμή αυτή όπως αναφέρθηκε ήδη. Αγορά στα 700 αλλά ευτυχώς όσο έδιναν και το τάμπλετ που το θέλαμε anyway αλλιώς θα τραβούσα τα μαλλιά μου.

Δημοσ.

Εξαιρετική συσκευή συνολικά σε αυτά τα χρήματα.

Σε 3 τομείς που υστερεί είναι

1. στο miui(σε πολλούς δεν αρέσει),και
  2. στον επεξεργαστή ο οποίος ειναι καλός μεν, αλλά υστερεί σε σχέση με πιο πρόσφατα κινητά, ειδικά για 700ευρώ αρχική τιμή(επιπέδου Snap870-888)
  3. Αν δεν κάνω λάθος δεν εχει και ασύρματη φόρτιση

Τα μεγάλα του ατού

• Φωτεινή επίπεδη οθόνη
  • 4 μεγάλες αναβαθμίσεις και 5χρόνια security updates
  • Από τις καλύτερες κάμερες/φωτογραφίες στα χρήματα αυτά
  • επίσημη εγγύηση 2χρόνια
  • γρήγορη ταχυφόρτιση
  • εχει και IR Blaster

Ο ανταγωνιστής του σε αυτά τα χρήματα απο Poco ειναι το F5 , το οποίο

+εχει καλύτερο τσιπάκι

+εχει θύρα ακουστικών

+εχει 12gb ram

Και υστερεί σε όλα τα υπόλοιπα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tol1as είπε

Σε σχέση με το Oneplus Nord 3 5g ποιο υπερτερεί?

Λίγο καλύτερος επεξεργαστής το Oneplus, σε όλα τα άλλα με διαφορά το 13Τ είναι καλύτερο. Π.χ. το 13Τ είναι IP68 αδιάβροχο.

Καλά στις κάμερες είναι μέρα με την νύχτα. Από τα καλύτερα φωτογραφικά κινητά το 13Τ σε αυτά τα χρήματα με φακούς και λογισμικό Leica.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι προβληματισμένος... Έχω αποφασίσει για το Poco F5 δεν με ενδιαφέρουν φωτογραφίες κλπ αλλά είναι καλή η τιμή με την προοπτική ότι θα έχει πιο πολλά χρόνια updates

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Amaretos αν δε παίζεις δυνατά παιχνίδια που να έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις πήγαινε για 13t, μέχρι να γίνει ο επεξεργαστής του "παλιός" κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις αλλάξει συσκευή θεωρώ. 

Επεξ/σία από pan82
Δημοσ.
4 ώρες πριν, PaNtErAz είπε

Καλά στις κάμερες είναι μέρα με την νύχτα. Από τα καλύτερα φωτογραφικά κινητά το 13Τ σε αυτά τα χρήματα με φακούς και λογισμικό Leica.

Γνωρίζεις εάν έχει ois στην κύρια κάμερα; νομίζω ότι δεν έχει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...