sakis han Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Παιδες μια βοηθεια απο οσους γνωριζουν. Προσφατα εγκατεστησα τη συγκεκριμενη υδροψυξη και η αντλια κανει ενα θορυβο σαν σφυριγμα. Εχει καποιος την ιδια για μου πει αν το κανει και στη δικια του?
sakis han Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Σημερα την εβγαλα και σηκωσα την αντλια πιο πανω απο το ψυγειο. Την κουνησα λιγο (μηπως ειχε φυσαλιδες μεσα) και την ξαναβαλα αναποδα αλλα....
Λύση PC_Science_Lefkada Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, sakis han είπε Προσφατα εγκατεστησα τη συγκεκριμενη υδροψυξη και η αντλια κανει ενα θορυβο σαν σφυριγμα. Eίσαι σίγουρος ότι δεν τον έκανε αυτόν το θόρυβο πριν; Για ηλεκτρονικός και όχι μηχανικός θόρυβος μου ακούγεται εμένα. Όταν βάλεις την αντλία στο 100% μήπως σταματάει ο θόρυβος;
sakis han Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Eίσαι σίγουρος ότι δεν τον έκανε αυτόν το θόρυβο πριν; Για ηλεκτρονικός και όχι μηχανικός θόρυβος μου ακούγεται εμένα. Όταν βάλεις την αντλία στο 100% μήπως σταματάει ο θόρυβος; Λες να το κανουν τα led που εχει μεσα?...αυτο δεν το δοκιμασα. ΑΚΥΡΟ, μολις το δοκιμασα. Εβγαλα και το μονιτορ που εχω μεσα αλλα παλι τα ιδια κανει Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από sakis han 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, sakis han είπε Σημερα την εβγαλα και σηκωσα την αντλια πιο πανω απο το ψυγειο. Την κουνησα λιγο (μηπως ειχε φυσαλιδες μεσα) και την ξαναβαλα αναποδα αλλα.... Δοκίμασε να βάλεις την αντλία με τους σωλήνες δεξιά.
sakis han Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε Δοκίμασε να βάλεις την αντλία με τους σωλήνες δεξιά. Αυτο ηταν το αρχικο πλανο αλλα δεν μπαινει με τιποτα...θα πρεπει να την κανω πλεξουδα για να μπει! Τεσπα θα ξαναβαλω την παλια και αν σταματησει ο θορυβος θα τους τη στειλω πακετο
sakis han Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Παιδια ΑΚΥΡΟ. Τελικα ο θορυβος ειναι απο το motherboard, οταν ειναι οι ram ομως στα 4800mhz δεν ακουγεται τιποτα 1
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, sakis han είπε Παιδια ΑΚΥΡΟ. Τελικα ο θορυβος ειναι απο το motherboard, οταν ειναι οι ram ομως στα 4800mhz δεν ακουγεται τιποτα Μπράβο σου που κάθησες με υπομονή και το βρήκες, @sakis han. Δεν εντοπίζονται πάντα εύκολα τέτοιοι θόρυβοι. Στο άλλο νήμα γράφεις για RMA και καλά θα κάνεις να την στείλεις πίσω, αν δε σε καλύπτει. Ο θόρυβος αυτός όμως είναι πολύ υψίσυχνος και αποκλείεται να ακούγεται έντονα σε κάθε σημείο του δωματίου. Προκύπτει και από το βίντεο που έχεις ανεβάσει. Μετακινείς λίγο το μικρόφωνο του κινητού και εξαφανίζεται. Αν σε καλύπτει σε όλα τα υπόλοιπα η μητρική, μπορείς να δοκιμάσεις να μετακινήσεις το κουτί λίγα μόνο εκατοστά ή να το στρίψεις μερικές μόνο μοίρες. Μπορεί κάτι τέτοιο να αρκεί για να εξαφανιστεί ο θόρυβος από τη θέση που είναι η καρέκλα σου τουλάχιστον.
sakis han Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Στις 19/11/2023 στις 7:17 ΜΜ, PC_Science_Lefkada είπε Μπράβο σου που κάθησες με υπομονή και το βρήκες, @sakis han. Δεν εντοπίζονται πάντα εύκολα τέτοιοι θόρυβοι. Στο άλλο νήμα γράφεις για RMA και καλά θα κάνεις να την στείλεις πίσω, αν δε σε καλύπτει. Ο θόρυβος αυτός όμως είναι πολύ υψίσυχνος και αποκλείεται να ακούγεται έντονα σε κάθε σημείο του δωματίου. Προκύπτει και από το βίντεο που έχεις ανεβάσει. Μετακινείς λίγο το μικρόφωνο του κινητού και εξαφανίζεται. Αν σε καλύπτει σε όλα τα υπόλοιπα η μητρική, μπορείς να δοκιμάσεις να μετακινήσεις το κουτί λίγα μόνο εκατοστά ή να το στρίψεις μερικές μόνο μοίρες. Μπορεί κάτι τέτοιο να αρκεί για να εξαφανιστεί ο θόρυβος από τη θέση που είναι η καρέκλα σου τουλάχιστον. Ακομα περιμενω απαντηση απο την gigabyte. Ο θορυβος ειναι πιο εντονος απ 'οτι ακουγετε στο βιντεο ακομα και με κλειστα τα καπακια, και επειδη δεν εχω πολυ χωρο δεν μπορω να το παω αλλου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα