dimos15 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όταν του έστειλες τα στοιχεία για να το ανοίξει την τρίτη φορά έπρεπε να είσαι κοντά στην ομόνοια, αφού ήξερες ότι εκεί συχνάζει. Επίσης μπορείς να δεις μήπως υπάρχει κάμερα στις 3 τοποθεσίες που έχεις. Η επόμενη λύση είναι να πας για surf στην βουλιαγμένη με ενα κινητό σαν αυτό: 😅 2 hours ago, makis269 said: και να πάει σε ραντεβού με προσημειωμένα χρήματα . ετσι πήρε ο φιλος μου πίσω ενα πατίνι. Δεν χρειάζεται προσημειωμένο χρημα, μπορείς να συνεννοηθείς με την αστυνομία να τον συλλάβουν με το που του δώσεις τα λεφτά Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από dimos15 1 1
sphinxgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Πολλοί τα έχουν περίεργα στο μυαλό τους. Έκλεψαν ένα κινητό που άντε να έχει 1500€. Για να ασχοληθούν για 1500€ θα πρέπει να χαλάσουν σε εργατοώρες, πολλα περισσότερα. Και πες ότι καθόντουσαν, έλα μου που δεν κάθονται και δεν έχουν χρόνο γιατί ασχολούνται με ένα εκ. άλλες γελοιότητες. Και άντε πες, θα ασχολούνταν. Ουτε κλέφτη θα έβρισκαν, ουτε κινητό. Ακόμα και αν έβρισκαν κλέφτη, λόγω κόστους, η δικαιοσύνη θα τον άφηνε έξω. Ωραία είναι εκ τους ασφαλούς να λένε μερικοί τι θα ήταν ιδανικό. Στην παπάτζα όλα ιδανικά ακούγονται. Δείτε κ την άλλη μεριά όμως και ποια είναι όντως η πραγματικότητα . 2
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Εξαρθρώνονται ενίοτε σπείρες, πιάνονται και ανήλικοι που κλέβουν, αλλά παίρνει χρόνο και υπάρχουν πολλαπλάσιοι εκεί έξω.
killer_instinct Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dimos15 είπε Όταν του έστειλες τα στοιχεία για να το ανοίξει την τρίτη φορά έπρεπε να είσαι κοντά στην ομόνοια, αφού ήξερες ότι εκεί συχνάζει. Επίσης μπορείς να δεις μήπως υπάρχει κάμερα στις 3 τοποθεσίες που έχεις. ετσι πήρε ο φιλος μου πίσω ενα πατίνι. Δεν χρειάζεται προσημειωμένο χρημα, μπορείς να συνεννοηθείς με την αστυνομία να τον συλλάβουν με το που του δώσεις τα λεφτά Κοίταξα, δεν υπήρχαν κάμερες. Δεν νομίζω να ήταν η πρώτη φορά που το έκανε για να κάνει τέτοιο λάθος. Αναφορικά με το βίντεο, εκεί είναι το οξύμωρο: ένα κινητό που παρακολουθεί τα πάντα, δεν μπορεί να παρακολουθήσει και τον κλέφτη του. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από killer_instinct
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα