eduardo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Όταν ενεργοποίησα το συγκεκριμένο "πακέτο" της προσφοράς μου πήγε την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου στις 09/02 αλλα σήμερα το πρωι ήρθε μήνυμα οτι έληξε το υπόλοιπο και oλα μηδενίστηκαν. Χρόνος ομιλίας,χρηματικό υπόλοιπο,data! Σε εσας τα εχει ακόμα ενεργά; Σε εμένα έληγαν 6/2, έκανα ανανέωση χθες και δεν μηδενίστηκε τίποτα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από eduardo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μίλησα μαζι τους στο messenger και μου τα επέστρεψαν τα λεφτά που είχα στην κάρτα. Επιβεβαιώστε καλύτερα οσοι ειχατε ενεργοποιήσει αυτη την προσφορά μη βρεθείτε προ εκπλήξεων! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από dimitris_sal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermaikos4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Στις 7/2/2024 στις 10:08 ΠΜ, eduardo είπε Σε εμένα έληγαν 6/2, έκανα ανανέωση χθες και δεν μηδενίστηκε τίποτα. και σε εμενα εληγαν 6/2 και εκανα ανανεωση χωρις να ληξει τιποτα. απλα δεν μπηκαν τα μπονους λεπτα/sms/GB απο τα free2talk free2surf. Mονο το tap&get it μπηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Και σε μένα 06 ΦΕΒ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Ναι, ακόμα φαίνεται το άπειρο και λέει λήγει 9/2/2024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 6/2 εληγαν. Και στα 5 καρτοκινητα. Κάποιο λάθος έκανες. 9/2 λήγουν τα data Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις