vasilllis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Στις 8/7/2024 στις 4:43 ΜΜ, gorge18 είπε Εγω εχω εναν nimbot και ειμαι πολυ ευχαριστημένος https://www.skroutz.gr/s/40951338/Niimbot-D11-Ilektronikos-Etiketografos-CHeiros-Monos-se-Mayro-CHroma.html Kαλησπερα.Τον χαζευα λιγο και θελω να ρωτησω οι ετικετες που εχει εχουν καλη κολλα ή ειναι μονο για τελειως λεια επιφανεια?Πχ για πινακες ηλεκτρολογικους που εχουν ηλεκτροστατικη βαφη πουδρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, vasilllis είπε Kαλησπερα.Τον χαζευα λιγο και θελω να ρωτησω οι ετικετες που εχει εχουν καλη κολλα ή ειναι μονο για τελειως λεια επιφανεια?Πχ για πινακες ηλεκτρολογικους που εχουν ηλεκτροστατικη βαφη πουδρας. Δεν το εχω δοκιμασει. Το εχω δουλεψει μονο σε σωλήνα πλαστικη και σε καλωδιο. ειναι απλη κολλα οπως εχουν ολες οι ετικέτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου On 16/09/2024 at 22:34, vasilllis said: Kαλησπερα.Τον χαζευα λιγο και θελω να ρωτησω οι ετικετες που εχει εχουν καλη κολλα ή ειναι μονο για τελειως λεια επιφανεια?Πχ για πινακες ηλεκτρολογικους που εχουν ηλεκτροστατικη βαφη πουδρας. πανω σε routers που βαζω labels που ειναι σιδερο πως να το πω δεν ειχα ποτε θεμα με labels.οπου εχω βαλει δηλαδη εχει πιασει κανονικα. και dymo και panduit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου dymo den κολλανε καλα.Σε 3-4 μηνες φευγουν οι γωνιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 26 minutes ago, vasilllis said: dymo den κολλανε καλα.Σε 3-4 μηνες φευγουν οι γωνιες. ισως να εχει να κανει με το που τα κολλας. επισης προσοχη γιατι αν τα εκτυπωσεις και μετα βγαλεις το πισω κομματι ωστε να ειναι ετοιμο να κολληθει και το πιασεις με τα χερια σου σε εκεινο το σημειο τοτε ειδικα αν τα χερια ειναι βρωμικα χαλας την κολλα. το ιδιο και για τις γωνιες.οποτε θελει λιγο προσοχη.το λεω επειδη λες οτι χαλαει η γωνια. πχ στα panduit που ειναι το 99 τοις 100 που εχω κολλησει δεν φευγει (προσεχω γενικα να μην πολυ πιανω την κολλα με τα χερια). και αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αμα πας να τα ξεκολλησεις μετα απο χρονια τοτε σκιζεται .δεν ξεκολλαει.αν παω να το ξεκολλησω μερικους μηνες μετα τοτε μια χαρα ξεκολαει. αλλα panduit δεν αξιζει το κοστος.και τα tapes και η συσκευη ειναι οχι απλα ακριβα αλλα πανακριβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου η επιφανεια δεν ειναι λεια,σαν λαμαρινα αυτοκινητου.Αν δεις ηλεκ. πινακες θα καταλαβεις.Η καποια rack εχουν ηλεκτροστατικη πουδρα.Δεν αγγιζω κολλες γιατι ανοιγει στην μεση το καλυμα του αυτοκολλητου.Δεν σκιζεται ειναι ναιλον,απλα ξεκολλαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 19 hours ago, vasilllis said: η επιφανεια δεν ειναι λεια,σαν λαμαρινα αυτοκινητου.Αν δεις ηλεκ. πινακες θα καταλαβεις.Η καποια rack εχουν ηλεκτροστατικη πουδρα.Δεν αγγιζω κολλες γιατι ανοιγει στην μεση το καλυμα του αυτοκολλητου.Δεν σκιζεται ειναι ναιλον,απλα ξεκολλαει. ναι πολυ ηλεκτρολογικοι πινακες ειναι απο λιγο διαφορετικο υλικο που δεν το λες τελειως λειο. δεν εχω δοκιμασει σε ηλεκτρολογικο πινακα.σε router με παρομοιο υλικο παντως δεν ειχα θεμα. ουτε σε rack μου εχει τυχει προβλημα.(με panduit).Της dymo οι κιτρινες ταινιες πραγματι ειναι πιο χοντρες σαν υλικο απο της panduit για αυτο και δεν σκιζονται. της panduit ειναι πιο λεπτη η ταινια και σαν λιγο πιο χαρτι. αλλα οπως ανεφερα σκιζονται μονο αν εχουν περασει πολλα χρονια.σε λιγο καιρο ξεκολαει. (βεβαια και η panduit βγαζει αρκετους τυπους). επισης παιζει ρολο και η θερμοκρασια,υγρασια του χωρου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα