Προς το περιεχόμενο

Ετικετογράφος για patch panel και καλώδια.

DooM_STeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και καιρό σκεφτομαι να ψωνίσω εναν ετικετογράφο να δοκιμάσω, για να βάζω labels σε καλώδια και θύρες , ωστε να μπορούν να τα διαβάζουν και άλλοι (γιατι τα χειρόγραφά μου είναι.... ιατρική γραφή 😅

Η αλήθεια είναι πως δεν θελω να επενδύσω πολλά αν δεν δοκιμάσω αν με βολεύει.

Βρίσκω στο σκρούτζ αυτούς τους Brother , αλλα δεν εχω βρεί κάπου να δοκιμάσω για να έχω άποψη. Τον έχει κανείς? βρίσκω ευκολα ανταλλακτικά? τυπωνει αξιοπρεπώς?

Μήπως υπάρχει κάποιος αντίστοιχης τιμής , καλύτερος?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς και σχεδόν ανέξοδα εαν έχεις ήδη δικό σου εκτυπωτή να πάρεις αυτοκόλλητες ταμπέλες και να τυπώνεις πάνω τους ότι θες εσύ.

Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια τις stef labels οι οποίες έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία σε διαστάσεις.

59 minutes ago, DooM_STeR said:

Εδώ και καιρό σκεφτομαι να ψωνίσω εναν ετικετογράφο να δοκιμάσω, για να βάζω labels σε καλώδια και θύρες , ωστε να μπορούν να τα διαβάζουν και άλλοι (γιατι τα χειρόγραφά μου είναι.... ιατρική γραφή 😅

Η αλήθεια είναι πως δεν θελω να επενδύσω πολλά αν δεν δοκιμάσω αν με βολεύει.

Βρίσκω στο σκρούτζ αυτούς τους Brother , αλλα δεν εχω βρεί κάπου να δοκιμάσω για να έχω άποψη. Τον έχει κανείς? βρίσκω ευκολα ανταλλακτικά? τυπωνει αξιοπρεπώς?

Μήπως υπάρχει κάποιος αντίστοιχης τιμής , καλύτερος?

Εγώ έχω αυτόν https://www.skroutz.gr/s/10534621/Brother-PT-E550WVP-Ilektronikos-Etiketografos-CHeiros-se-Portokali-CHroma-PT-E550WVP.html

Πολύ καλή ποιότητα στις ετικέτες και μεγάλη ποικιλία. Αναλώσιμα βρίσκεις Online  αλλά και σε καταστήματα Καυκάς .

Επίσεις πολύ καλός ειναι και  Brady https://www.tme.eu/gr/details/brady-152260/ektupotes-kai-markadoroi/brady/m210/?brutto=1&currency=EUR&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA6byqBhAWEiwAnGCA4IskeHlWyvHWdLClVZ4hExm4URXLLeYudV5buwgg8j6z7IKGPGxtbhoCUiwQAvD_BwE

αλλά βρίσκεις πιο δύσκολα αναλώσιμα 

Επίσης αυτός....

https://www.skroutz.gr/s/445832/Dymo-160-Ilektronikos-Etiketografos-CHeiros-se-Mayro-CHroma-S0946320-S0946360.html

Τον έχω 5 περίπου χρόνια για αυτήν ακριβώς την δουλειά. 

Ταινίες Original και συμβατές......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ ολους τα τις προτάσεις. στα 26ευρω παρείγγειλα τον brother, και αν αποφασίσω πως βολεύομαι και χαλάσει, θα πάω στον Dymo160. Σκαλι σκαλί τα έξοδα γιατί πήρα network analyzer και η γυναίκα φωνάζει.😅

Επεξ/σία από DooM_STeR
  • Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 14/11/2023 at 20:49, DooM_STeR said:

Ευχαριστώ ολους τα τις προτάσεις. στα 26ευρω παρείγγειλα τον brother, και αν αποφασίσω πως βολεύομαι και χαλάσει, θα πάω στον Dymo160. Σκαλι σκαλί τα έξοδα γιατί πήρα network analyzer και η γυναίκα φωνάζει.😅

+1 για τον dymo. cable tester μαλλον πηρες και οχι Network analyzer :P

αλλιως η γυναικα θα σε ειχε χωρισει δεν θα φωναζε απλα.

Επεξ/σία από poulinos

15 ώρες πριν, poulinos είπε

+1 για τον dymo. cable tester μαλλον πηρες και οχι Network analyzer :P

αλλιως η γυναικα θα σε ειχε χωρισει δεν θα φωναζε απλα.

οχι οχι, σωστα το είπα, γιαυτό μηδένησα το budget μου σε εργαλεία για κανα χρόνο...🤣

6 hours ago, DooM_STeR said:

οχι οχι, σωστα το είπα, γιαυτό μηδένησα το budget μου σε εργαλεία για κανα χρόνο...🤣

τι πηγες και πηρες απο περιεργεια?

Ενα fluke Cable IQ  που βρήκα σε καλή τιμή . θα μου πεις "μα βεβαια, αυτο είναι cable tester " , και θα σου πω "οχι γιατι κάπως πρεπει να δικαιολογήσω την διαφορά 1000ευρώ απο αυτο με τα λαμπακια, οπότε θεσπίζω στο μυαλό μου πως ειναι network tester"

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 11/12/2023 at 19:45, DooM_STeR said:

Ενα fluke Cable IQ  που βρήκα σε καλή τιμή . θα μου πεις "μα βεβαια, αυτο είναι cable tester " , και θα σου πω "οχι γιατι κάπως πρεπει να δικαιολογήσω την διαφορά 1000ευρώ απο αυτο με τα λαμπακια, οπότε θεσπίζω στο μυαλό μου πως ειναι network tester"

Ως τωρα εχω δει 3 κατηγοριες .

α.βλεπει απλα το Pin out στο καλωδιο .αν ειναι κομμενο ή αν εχεις λαθος Pinout στο δειχνει.ειναι ειτε με λαμπακια ειτε με νουμερα σε οθονη.

β.τα λιγο πιο advanced που μπορουν να μετρησουν ποσα μετρα ειναι το καλωδιο και που ειναι κομμενο οπως και αν βγαζει Poe κτλ.

και τελος το γ.που ειναι ολα τα παραπανω συν πιστοποιηση καλωδιου πχ για cat6.

a. Fluke Networks IntelliTone Pro 200 LAN Toner and Probe Kit MT-8200-60-KIT NEW

b. Fluke Networks MicroScanner2 Cable Verifier

γ. DSX-602-PRO INT - CableAnalyzer™ PRO Cable Tester Kit with Wi-Fi, CAT6 / CAT6a, Fluke Networks

το δικο σου αν καταλαβα καλα ανηκει στην β.κατηγορια.

• Like 1

• 6 μήνες μετά...
Στις 11/11/2023 στις 5:41 ΜΜ, Jiakometi είπε

Επίσης αυτός....

https://www.skroutz.gr/s/445832/Dymo-160-Ilektronikos-Etiketografos-CHeiros-se-Mayro-CHroma-S0946320-S0946360.html

Τον έχω 5 περίπου χρόνια για αυτήν ακριβώς την δουλειά. 

Ταινίες Original και συμβατές......

Αυτόν το έχουμε και εμείς στο πεδίο . Αλλά δε έχει Ελληνικά .

Αναλώσιμα παίρνουν συμβατές .

Με ενδιαφέρει για προσωπική χρήση .

Είμαι σε αυτόν και στο Brother PTE110VP.

Απλώς δε ξέρω εάν ο Brother παίρνεις συμβατές ταινίες . 

1 λεπτό πριν, meletis_m είπε

Έχει και Ελληνικά, απλά είναι μπέσα σε υπό-μενού. Όντως δεν είναι τόσο εύχρηστα. 

On 05/07/2024 at 19:06, meletis_m said:

και σε panduit που εχω δεν εχω δει καν αν εχει ελληνικα.ισως να εχει αλλα δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε. ο dymo εχει φτηνες ταινιες. Του Panduit ειναι οι τιμες στον θεο και δεν υπαρχουν καν third party ταινιες. και το παλιο μοντελο το κατεργησαν και σταματησαν να βγαζουν και ταινιες για αυτο.σου λενε πηγαινε στο καινουριο :P

brother δεν εχει τυχει να δουλεψω ποτε.αλλα dymo πολυ κοσμο εχω δει να εχει.

5 hours ago, gorge18 said:

Εγω εχω εναν nimbot και ειμαι πολυ ευχαριστημένος https://www.skroutz.gr/s/40951338/Niimbot-D11-Ilektronikos-Etiketografos-CHeiros-Monos-se-Mayro-CHroma.html

normal τιμη και ο ετικετογραφος και οι ταινιες του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...