Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη] Dell S2722QC 4K Ultra HD - HDMI, USB-C, USB 269 ευρώ @ Cosmodata

Thanasis159

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξαιρετική οθόνη για δουλειές γραφείου με εξαιρετικό χαρακτηριστικό το PD από την USB C θύρα! Ελάχιστες φορές έχει πέσει κάτω από 300€ και συνήθως από καταστήματα στην Βουλγαρία που με τα μεταφορικά βγαίνει πάνω από 300 πάλι! Εγώ τσίμπησα μία!

Cosmodata

Επίσημη σελίδα

image.png.d779e95983feb41af2987836cb4a5bd4.png

• Like 2
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ιδία τιμή στο Dell Exclusive stores με δωρεάν μεταφορικά εκτός Αττικής

https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/209-80-DEMSS2722QC/DELL-Monitor-S2722QC-27''-4K-USB-C-AMD-FreeSync-HDMI-Height-Adjustable-Speakers-3YearsW

• Like 1
  • Thanks 1

Για gaming τύπου MK11 ή Middle Earth - Shadow of War και ενδεχομένως μελλοντική αγορά και χρήση PS5 πώς είναι;

Σε σύγκριση με αυτήν που είναι επίσης σε προσφορά;

Χρήση κυρίως για δουλειές γραφείου, videos - YouTube, multitasking αλλά και gaming όποτε το επιτρέπει ο χρόνος.

1 λεπτό πριν, CastorTroy είπε

Για gaming τύπου MK11 ή Middle Earth - Shadow of War και ενδεχομένως μελλοντική αγορά και χρήση PS5 πώς είναι;

Σε σύγκριση με αυτήν που είναι επίσης σε προσφορά;

Χρήση κυρίως για δουλειές γραφείου, videos - YouTube, multitasking αλλά και gaming όποτε το επιτρέπει ο χρόνος.

Εντάξει και με τις δύο θα είσαι οκ με PS5, παίζει και στις δύο αναλύσεις από όσο ξέρω. Απλά θα έχεις καλύτερη εικόνα στη Dell, μεγαλύτερη πυκνότητα Pixel εκεί και πολύ μεγαλύτερη ανάλυση. Για όλα είναι καλύτερη αλλά λίγο μικρή για 4k κατά τη γνώμη μου. Για άλλους οι 27 ίντσες είναι ιδανικές.

• Like 1

19 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Για τίποτα σειρές/ταινίες; (gaming ps5 έχω απάντηση από τα προηγούμενα σχόλια)

Με IPS και το όχι τόσο καλό μαύρο τους μην περιμένεις και θαύματα αλλά μιλάμε για 269 ευρώ. Οπότε όλα καλά.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το απόλυτο vfm σε οθόνη.

Τρομερά ποιοτικό πάνελ για τα επίπεδα τιμών που έπαιζε και σε τιμή κλοπή στα 269 ευρώ (με δωρεάν μεταφορικά). Την έχω πάρει 2 φόρές μέχρι σήμερα και δεν το έχω μετανιώσει ποτέ.

Μοναδική ένσταση η θέση των usb...θα προτιμούσα να είναι στα πλάγια για ευκολότερη πρόσβαση.

Επεξ/σία από panos2000gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...