Xristinanip Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας, θέλω να μεταφέρω αυτούσιο το viber και τις συνομιλίες από το laptop μου (windows) σε iphone... Θα μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Το ιστορικό μπορείς να το συγχρονίσεις. Τα πολυμέσα όμως, νομίζω πως όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristinanip Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 για το ιστορικό περισσότερο ενδιαφέρομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το viber λειτουργεί κατά βάσει σε κινητές συσκευές. Η desktop version είναι συμπληρωματική. Σε ποιο τηλέφωνο έχει ενεργοποιηθεί; Το έχεις ακόμα; Από την dekstop εφαρμογή δεν μπορείς να συγχρονίσεις, πρέπει να το κάνεις από την mobile εφαρμογή. Αν το τηλέφωνο δεν υπάρχει πια αλλά είχε ενεργοποιηθεί ο συγχρονισμός, όταν στήσεις την εφαρμογή σε νέο τηλέφωνο, το ενεργοποιήσεις με το ίδιο νούμερο και ενεργοποιήσεις πάλι τον συγχρονισμό, λογικά θα σου φέρει τα μηνύματα. Αν δεν το είχες συγχρονίσει ποτέ και δεν έχεις και το νούμερο δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις. Αν το τηλέφωνο υπάρχει ήδη, απλά κάνε ένα backup από τις ρυθμίσεις λογαριασμού και μετά restore στο iphone όταν ενεργοποιήσεις εκ νέου το viber. https://mobiletrans.wondershare.com/viber/how-to-transfer-viber-to-new-phone.html Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα