Spektor Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θέλω να αγοράσω ένα φλασκί. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω, κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, πέραν της χωρητικότητας; Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από Spektor
Spektor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Spektor είπε Κάποια πρόταση; 7 λεπτά πριν, phanispal είπε Εννοείς ανοξείδωτο για να βάλεις ποτό; Σωστά
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Αν είναι όντως ανοξείδωτο ατσάλι δε νομίζω ότι έχεις να φοβάσαι κάτι. Μου είχε φέρει πριν χρόνια ένας φίλος φλασκί Jack Daniels αγορασμένο από eBay, μια χαρά είναι ακόμα.
Spektor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Αν είναι όντως ανοξείδωτο ατσάλι δε νομίζω ότι έχεις να φοβάσαι κάτι. Μου είχε φέρει πριν χρόνια ένας φίλος φλασκί Jack Daniels αγορασμένο από eBay, μια χαρά είναι ακόμα. Ευχαριστώ πολύ. Κάποια πρόταση υπάρχει;
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Προσωπικά δεν έχω να προτείνω κάτι συγκεκριμένο, οποίο σου αρέσει και σε καλύπτει αρκεί να είναι ανοξείδωτο. Περίμενε μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο, αλλιώς πάρε όποιο θες, εξάλλου δεν κοστίζουν κάτι ιδιαίτερο.
JakeKaufman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Πάρε από αυτά που το καπάκι είναι ενωμένο με το σώμα. Έχω χρησιμοποιήσει και τα δυο και το άλλο δεν βλέπει ειδικά όταν θέλεις να βάλεις ποτό ή να πιεις στη ζούλα
Spektor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, phanispal είπε Προσωπικά δεν έχω να προτείνω κάτι συγκεκριμένο, οποίο σου αρέσει και σε καλύπτει αρκεί να είναι ανοξείδωτο. Περίμενε μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο, αλλιώς πάρε όποιο θες, εξάλλου δεν κοστίζουν κάτι ιδιαίτερο. Σε ευχαριστώ 6 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Πάρε από αυτά που το καπάκι είναι ενωμένο με το σώμα. Έχω χρησιμοποιήσει και τα δυο και το άλλο δεν βλέπει ειδικά όταν θέλεις να βάλεις ποτό ή να πιεις στη ζούλα Σε ευχαριστώ και σένα. Είναι για δώρο αλλά έπιασα το νόημα.
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Σωστή παρατήρηση, αν και τα περισσότερα έτσι είναι νομίζω.
JakeKaufman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 6 minutes ago, phanispal said: Σωστή παρατήρηση, αν και τα περισσότερα έτσι είναι νομίζω. Ναι και εγώ έτσι νόμιζα και κάποιος μου έκανε δώρο ένα που το καπάκι έβγαινε εντελώς! Άσε μεγάλο fail. Κατά τα αλλά κωλοτσεπη και άπειρες συναυλίες 1
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Το φαντάζομαι. Εν τω μεταξύ βρήκα το δικό μου, 10oz είναι (~300ml).
korakios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 και εγώ με αποσπόμενο βιδωτό έχω , αλλά δεν είχα πρόβλημα . Απλά ήταν μικρό και έβαζα ή αψέντι ή έστω ρούμι , αλλά ήταν αρκετά βολικό 1
Getta Robo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Επειδη εψαχνα πολυ για καποιο αξιολογο φλασκι, κανε μια σοβαρη ερευνα αγορας πρωτου καταλληξεις καπου. Ελλαδα κλασικα κοπανανε τις τιμες 2-3 φορες πανω σε σχεση με το εξωτερικο οι περισσοτεροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα