Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, έχω ψάξει τόσο στο διαδίκτυο μα πουθενά δεν βρίσκω, hangar ή χώρο στέγασης τέλος πάντων για να μπορέσει να φιλοξενήσει μικρά αεροπλάνα πχ τύπου Cessna. Ή αν υπάρχει η επιλογή στέγαση σε αεροδρόμιο αλλά όλο το χρόνο!

Δημοσ.

Ποσες πιθανότητες εχεις να παρεις απαντηση για τετοια ερώτηση σε τεχνολογικό Forum? 
Εγω θα σου απαντούσα μονιο αν ρωτουσες για airbus που εχω. Για cessna δεν ξερω...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Ποσες πιθανότητες εχεις να παρεις απαντηση για τετοια ερώτηση σε τεχνολογικό Forum? 
Εγω θα σου απαντούσα μονιο αν ρωτουσες για airbus που εχω. Για cessna δεν ξερω...

Αν και τεχνολογικό όπως αναφέρεις το φόρουμ, η ερώτηση έχει μπει στο κομμάτι της γενικής κουβέντας (aka Μπλα Μπλα)

Και μπορεί να είναι απίθανο κάποιος να προβληματιστεί που να παρκάρει αεροπλάνο αλλά από την άλλη μη νομίζεις ότι εδώ όλα τα μέλη είναι φοιτητές που στηρίζονται στο χαρτζιλίκι ;)

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CptNikk είπε

έχω ψάξει τόσο στο διαδίκτυο μα πουθενά δεν βρίσκω, hangar ή χώρο στέγασης τέλος πάντων για να μπορέσει να φιλοξενήσει μικρά αεροπλάνα πχ τύπου Cessna.

Εγώ βρήκα με αναζήτηση λίγων δευτερολέπτων κάτι σχετικό

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Εγώ βρήκα με αναζήτηση λίγων δευτερολέπτων κάτι σχετικό

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου αλλά κάτι που ίσως δεν επισήμανα είναι η τοποθεσία που είναι στην Κρήτη!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CptNikk είπε

αλλά κάτι που ίσως δεν επισήμανα είναι η τοποθεσία που είναι στην Κρήτη!

Λεπτομέρειες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...