Dimioanko Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Ήμουν σε μια δουλειά σέρβις πριν δύο χρόνια έφυγα από εκει μεσα σε δύο εβδομάδες και πήγα σε μια καλύτερη. Έχω εδώ και δύο εβδομάδες που έχω επιστρέψει πάλι στην συγκεκριμένη θέση απλά μου έτυχε μια θέση εργασίας αρκετά κοντά στο επάγγελμα μου και θέλω να παραιτηθώ.Δεν ξέρω πως να το πω,από την άποψη του πώς θα το πάρει ι εργοδότης μου καθώς πριν δύο χρόνια είχα φύγει πάλι σε σύντομο χρονικό διάστημα από αυτή την δουλειά για μία νέα. Σας ευχαριστώ πολύ.
fmarkos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Dimioanko είπε Ήμουν σε μια δουλειά σέρβις πριν δύο χρόνια έφυγα από εκει μεσα σε δύο εβδομάδες και πήγα σε μια καλύτερη. Έχω εδώ και δύο εβδομάδες που έχω επιστρέψει πάλι στην συγκεκριμένη θέση απλά μου έτυχε μια θέση εργασίας αρκετά κοντά στο επάγγελμα μου και θέλω να παραιτηθώ.Δεν ξέρω πως να το πω,από την άποψη του πώς θα το πάρει ι εργοδότης μου καθώς πριν δύο χρόνια είχα φύγει πάλι σε σύντομο χρονικό διάστημα από αυτή την δουλειά για μία νέα. Σας ευχαριστώ πολύ. Πες του: "ρε μπαγάσα είσαι γουρλής, κάθε φορά που έρχομαι εδώ βρίσκω καλύτερη δουλεία. Σ΄ ευχαριστώ, αλλά θα φύγω."
filip123go Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Του λες την αλήθεια. Αν τον βοηθήσεις να βρει και αντικατάσταση είναι bonus, αλλά δεν είσαι υποχρεωμένος.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Dimioanko είπε Ήμουν σε μια δουλειά σέρβις πριν δύο χρόνια έφυγα από εκει μεσα σε δύο εβδομάδες και πήγα σε μια καλύτερη. Έχω εδώ και δύο εβδομάδες που έχω επιστρέψει πάλι στην συγκεκριμένη θέση απλά μου έτυχε μια θέση εργασίας αρκετά κοντά στο επάγγελμα μου και θέλω να παραιτηθώ.Δεν ξέρω πως να το πω,από την άποψη του πώς θα το πάρει ι εργοδότης μου καθώς πριν δύο χρόνια είχα φύγει πάλι σε σύντομο χρονικό διάστημα από αυτή την δουλειά για μία νέα. Σας ευχαριστώ πολύ. Λες την αλήθεια και του δίνεις και περιθώριο να βρει κάποιον για την θέση σου και πας στην νέα σου εργασία.
Haldol Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 27 minutes ago, filip123go said: Του λες την αλήθεια. Αν τον βοηθήσεις να βρει και αντικατάσταση είναι bonus, αλλά δεν είσαι υποχρεωμένος. 17 minutes ago, Ukforthemoment said: Λες την αλήθεια και του δίνεις και περιθώριο να βρει κάποιον για την θέση σου και πας στην νέα σου εργασία. ^^ Αυτά. Αλλά μην έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου να σε ξαναπάρει, δε πρόκειται. 😜 1
Getta Robo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 35 minutes ago, Dimioanko said: Ήμουν σε μια δουλειά σέρβις πριν δύο χρόνια έφυγα από εκει μεσα σε δύο εβδομάδες και πήγα σε μια καλύτερη. Έχω εδώ και δύο εβδομάδες που έχω επιστρέψει πάλι στην συγκεκριμένη θέση απλά μου έτυχε μια θέση εργασίας αρκετά κοντά στο επάγγελμα μου και θέλω να παραιτηθώ.Δεν ξέρω πως να το πω,από την άποψη του πώς θα το πάρει ι εργοδότης μου καθώς πριν δύο χρόνια είχα φύγει πάλι σε σύντομο χρονικό διάστημα από αυτή την δουλειά για μία νέα. Σας ευχαριστώ πολύ. Του λες πως εχεις μια πολυ καλη προταση πανω στο επαγγελμα σου και τον ευχαριστεις για την συνεργασια σου. Στελνεις και email με τα παραπανω, με αποδεκτες τον ιδιο, το λογιστηριο και τον επαγγελματικο σου email και καλη επιτυχια στη νεα σου εργασια.
archer100 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Ξεκινας με ενα συγγνωμη Και κλεινεις με ενα "Συγγνωμη και παλι για την αναστατωση" Και συνεχιζεις το δρομο σου στη νεα δουλεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα