Προς το περιεχόμενο

[GPU] Soyo RX580 8GB @AliExpress 49.72 € [ΤΕΛΟΣ]

madmikex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 ώρες πριν, aXer είπε

Soyo ηταν το 1998 το motherboard του Pentium II @ 300ΜΗz που πήρα ως φοιτητής.... Είχα τρέξει κάτι λογισμικά που έδινε στο CD του motherboard, πείραξα κάποια πράγματα που δεν ήξερα καν τι ήταν και το έκαψα. Ευτυχώς μου το αντικατέστησαν εντός εγγύησης.

την ιδια χρονια ψωνισαμε, εγω soyo για τον K6-II 300..παω να παρω χαπι για τη μεση τωρα 😅 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Στις 15/11/2023 στις 8:56 ΜΜ, Johndos είπε

Παιδιά, την ξαναέβγαλε πάλι και με το ίδιο κουπόνι βγήκε 47,82

Δεν το περνάει το κουπόνι.. Βγάζει ¨This coupon code is for single use only and can't be used here¨

• Moderators
12 λεπτά πριν, AzaZyL είπε

Δεν το περνάει το κουπόνι.. Βγάζει ¨This coupon code is for single use only and can't be used here¨

Εχει περασει σχεδον ενας μηνας απο το σχολιο που ειδες. ;) 

• Like 1
  • Sad 1

22 ώρες πριν, teosard είπε

Παρέλαβα και εγώ πριν 3 μερες.  Με λιγο gaming και σήμερα παρέδωσε πνεύμα

Δεν πρεπει να έχει σχέση με πρόβλημα στην κάρτα. Συνηθως τα κ@λ@windows περνάνε δικό τους driver αν θεωρήσουν ότι της AMD είναι πειραγμένος και μετά αυτός δεν συνεργάζεται με το AMD Command Center. Κατέβασε νέους drivers και κάνε ξανά εγκατάσταση.

• Like 3

3 ώρες πριν, GSpiraras είπε

Δεν πρεπει να έχει σχέση με πρόβλημα στην κάρτα. Συνηθως τα κ@λ@windows περνάνε δικό τους driver αν θεωρήσουν ότι της AMD είναι πειραγμένος και μετά αυτός δεν συνεργάζεται με το AMD Command Center. Κατέβασε νέους drivers και κάνε ξανά εγκατάσταση.

Η καρτα μπηκε σε καθαρα windows εγκαταστάθηκαν οι τελευταίοι drivers και 3 μερες δουλευε καλα  με games  και καλες θερμοκρασίες. Και ξαφνικά το έπαθε αυτό πάνω σε game. Εχω κανει πολλες φορες επανεγκατάσταση τους drivers αλλά τίποτα. 

On 10/12/2023 at 17:34, teosard said:

Παρέλαβα και εγώ πριν 3 μερες.  Με λιγο gaming και σήμερα παρέδωσε πνεύμα

crashing.jpg

Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, αν διαβάσεις τις πρώτες δύο σελίδες του θέματος, θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Προφανώς ατύχησες. Όπως λένε και στο χωριό μου "If something seems too good to be true, it probably is".
   Κάνοντας μια απλή αναζήτηση στο google (π.χ. amd radeon rx 580 2048sp driver is not compatible), το μόνο γιατροσόφι που θα έδινα μια μικρή πιθανότητα να πιάσει είναι να βρεις το σωστό bios και να δουλέψει. Εκεί που θα πόνταρα τα λεφτά μου είναι ότι θα την μπρικάρεις. Αλλά τι είχαμε τι χάσαμε. Το χρόνο σου κατά πάσα πιθανότητα.

• Like 1

44 λεπτά πριν, teosard είπε

Η καρτα μπηκε σε καθαρα windows εγκαταστάθηκαν οι τελευταίοι drivers και 3 μερες δουλευε καλα  με games  και καλες θερμοκρασίες. Και ξαφνικά το έπαθε αυτό πάνω σε game. Εχω κανει πολλες φορες επανεγκατάσταση τους drivers αλλά τίποτα. 

Να καταφέρεις τίποτα με το support ή τον seller στο aliexpress και να πάρεις refund/αντικατάσταση υπάρχει περίπτωση; Ξέρω πως κλασσικά θα κάνουν τους Κινέζους, αλλά εγώ θα το δοκίμαζα μπας και γίνει κάτι...

15 λεπτά πριν, petros1815 είπε

Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, αν διαβάσεις τις πρώτες δύο σελίδες του θέματος, θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Προφανώς ατύχησες. Όπως λένε και στο χωριό μου "If something seems too good to be true, it probably is".
   Κάνοντας μια απλή αναζήτηση στο google (π.χ. amd radeon rx 580 2048sp driver is not compatible), το μόνο γιατροσόφι που θα έδινα μια μικρή πιθανότητα να πιάσει είναι να βρεις το σωστό bios και να δουλέψει. Εκεί που θα πόνταρα τα λεφτά μου είναι ότι θα την μπρικάρεις. Αλλά τι είχαμε τι χάσαμε. Το χρόνο σου κατά πάσα πιθανότητα.

Καλα δεν τρελάθηκα κιόλας ηξερα τι αγόρασα απο την αρχή. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ παραπάνω.

2 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Να καταφέρεις τίποτα με το support ή τον seller στο aliexpress και να πάρεις refund/αντικατάσταση υπάρχει περίπτωση; Ξέρω πως κλασσικά θα κάνουν τους Κινέζους, αλλά εγώ θα το δοκίμαζα μπας και γίνει κάτι...

Εχω ξεκινήσει διαδικασία  για refund  να δω πως θα εξελιχθεί κι αυτό. 

• Like 2

Αν δεν βλάλεις άκρη μόνος σου με τους drivers, ζήτα refund από την σελίδα της παραγγελίας. Ότι έχω ζητήσει σε μικροαγορές μου το έχουν επιστρέψει χωρίς αντίλογο. Έχεις 15 μέρες από τότε που εμφανίστηκε στο σύστημά τους ότι παρέλαβες.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...