nek4d Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Και στα 2 παραπανω youtube video, ολως τυχαιως, το "εξωφυλλο" ειναι στο ιδιο μοτιβο, φατσα χαρουμενη που προσπαθει αλλα δεν εμπνεει εμπιστοσυνη. Δεν χρειαζεται καν να τα ανοιξεις, ειναι οφθαλμοφανως προμοτερς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κι απο μένα δυο λινκ για review μιας κινέζικης RX580 με 16gb ram Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από spyd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aprile Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, john_dr είπε Οι τιμές μάλλον δεν ισχύουν για Ελλάδα. Σε όλα της λίστας οι τιμές που εμφανίζονται μόλις ανοίξεις το link είναι 15-30% πιο πάνω. Ή με μισεί το Ali και με υπερχρεώνει ή προφανώς βάζει επιπλέον ΦΠΑ και λοιπά έξοδα. Εκτός του ότι μόλις ανεβάσει τα link οι Κινέζοι συνήθως ανεβάζουν τιμές όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος σε άλλο βίντεο του προτρέποντας μάλιστα σαν μόνη λύση να μην αγοράσετε από τον συγκεκριμένο αλλά να κάνεις search στο Ali με το ίδιο αντικείμενο και να βρεις το ίδιο προϊόν από ανταγωνιστή του.. Ισχύει όμως και για όποιον δοκιμάσει σχεδόν ίδια ή καλύτερη τιμή αν μπεις στο link με VPN μέσω Ουκρανίας και κανείς την παραγγελία. Προσωπικά έχω γλιτώσει λεφτά κάνοντας παραγγελία με VPN μέσω Αμερικής. Πάντα μας χρεώνουν παραπάνω τους Ευρωπαίους οι Κινέζοι μας έχουν για περισσότερο πλούσιους μου φαίνεται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dioska Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Έχω μια NITRO+ RX 570 4G G5 κάρτα γραφικών, σκέφτομαι να πάρω αυτήν για δεύτερη αλλά έχω τροφοδοτικό 550watt , πιστεύετε θα αντέξει;; SUPER FLOWER LEADEX 80 PLUS GOLD 550w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, dioska είπε Έχω μια NITRO+ RX 570 4G G5 κάρτα γραφικών, σκέφτομαι να πάρω αυτήν για δεύτερη αλλά έχω τροφοδοτικό 550watt , πιστεύετε θα αντέξει;; SUPER FLOWER LEADEX 80 PLUS GOLD 550w Έχεις ποιοτικό τροφοδοτικό. Θα είσαι μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 23 ώρες πριν, nek4d είπε Και στα 2 παραπανω youtube video, ολως τυχαιως, το "εξωφυλλο" ειναι στο ιδιο μοτιβο, φατσα χαρουμενη που προσπαθει αλλα δεν εμπνεει εμπιστοσυνη. Δεν χρειαζεται καν να τα ανοιξεις, ειναι οφθαλμοφανως προμοτερς. Είναι επειδή έτσι δουλεύει ο αλγόριθμος του YouTube, καμμία σχέση με προώθηση προϊόντος. Αν δεις τα thumbnails των top viewed videos (ακόμα και reaction videos) όλα το ίδιο μοτίβο έχουν. /offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, Narayan said: Είναι επειδή έτσι δουλεύει ο αλγόριθμος του YouTube, καμμία σχέση με προώθηση προϊόντος. Αν δεις τα thumbnails των top viewed videos (ακόμα και reaction videos) όλα το ίδιο μοτίβο έχουν. /offtopic Αα, οκ, πασο λοιπον, αλλα και παλι αυτες οι συγκεκριμενες φατσες δεν εμπνεουν εμπιστοσυνη 😅 Ο πρωτος ειναι και Ουκρανος, μαστορια στις λαμογιες 😋 Ο δευτερος εχει συνοφρυωσει εκπληκτος τα φρυδια λες και βλεπει για πρωτη φορα απο κοντα στην ζωη του πυραυλο 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Soyo ηταν το 1998 το motherboard του Pentium II @ 300ΜΗz που πήρα ως φοιτητής.... Είχα τρέξει κάτι λογισμικά που έδινε στο CD του motherboard, πείραξα κάποια πράγματα που δεν ήξερα καν τι ήταν και το έκαψα. Ευτυχώς μου το αντικατέστησαν εντός εγγύησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, Narayan said: Είναι επειδή έτσι δουλεύει ο αλγόριθμος του YouTube, καμμία σχέση με προώθηση προϊόντος. Αν δεις τα thumbnails των top viewed videos (ακόμα και reaction videos) όλα το ίδιο μοτίβο έχουν. /offtopic Ο συγκεκριμένος είναι μόνο προώθηση προϊόντος😅 Σε προηγούμενο βίντεο ειχε και για sponsor την nicehash(εταιρεία mining).. https://www.youtube.com/watch?v=swOj0wvuCO8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, dioska είπε Έχω μια NITRO+ RX 570 4G G5 κάρτα γραφικών, σκέφτομαι να πάρω αυτήν για δεύτερη αλλά έχω τροφοδοτικό 550watt , πιστεύετε θα αντέξει;; SUPER FLOWER LEADEX 80 PLUS GOLD 550w Βάλε την κινεζικη 580 στο pc σου θα χεις λίγο καλύτερες επίδοσεις από την 570 λόγο τις διπλάσιας ram της 580. Πρόβλημα με το PSU δεν θα έχεις η κινεζικη 580 είναι κομμένη έχει μονο 1x8pin τροφοδοσίας οποτε ρουφάει αρκετά λιγότερο ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paramedic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δεν υπάρχει πια διαθέσιμο το προϊόν και το κουπόνι δεν δουλεύει πια. Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση η αν έχει κάποιος υπόψιν του κάποιο κουπόνι που να δουλεύει στο Ali γιατί σκέφτομαι να κάνω ένα low budget built με τα γνωστά σετάκια Xeon θα ήταν ευπρόσδεκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Περιμενε μηπως βγει καμια καρτα της προκοπης με 150 - 200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 18 minutes ago, Mhlogiatros said: Περιμενε μηπως βγει καμια καρτα της προκοπης με 150 - 200 Στα 150-200 πιστεω πως πας σε 6600 καινουργια, εκτος και εαν βγαλουν 3070+ σε αυτα τα χρηματα αλλα το βρισκω δυσκολο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paramedic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Περιμενε μηπως βγει καμια καρτα της προκοπης με 150 - 200 Τόσο έχω σκοπό να μου πάει όλο το σύστημα χωρίς το κουτί που ήδη το έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 20 minutes ago, paramedic said: Τόσο έχω σκοπό να μου πάει όλο το σύστημα χωρίς το κουτί που ήδη το έχω. Mηπως να εδινες λιγα παραπανω και να πηγαινες σε 5600g?Πιο απλο build,λογικα μικροτερη καταναλωση και προφανως καινουργιο.. Ειναι πιο δυνατοι οι μεταχειρισμενοι xeon? Παντως υπαρχουν και αλλες 580 στο ali με ~70ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις