Προς το περιεχόμενο

[GPU] Soyo RX580 8GB @AliExpress 49.72 € [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτή εδώ είναι η κινέζικη έκδοση της 580. Έχει μια μικρή μείωση στο 10% στις επιδόσεις της σε σχέση με τις γνωστές εδώ και μια μεγαλύτερη μείωση στην κατανάλωση της . Ορισμένοι την έχουν δοκιμάσει και με 400 watt τροφοδοτικό και δεν έχει πρόβλημα λένε. Δεν θα το τολμούσα για κάτω από 500.Η μειωμένη κατανάλωση παραπέμπει σαφώς σε mining αλλά με γνωστές φίρμες από εκεί όπως η Soyo παίζει απροβλημάτιστα λένε. Ο γνωστός Ουκρανός που βγάζει δοκιμές για πολλά από το AliExpress προτείνει μόνο Soyo εδώ και χρόνια σε κάρτα. Και για δική του χρήση έχει την Soyo 5700XT ως VFM

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, nek4d said:

Για να χαμογελασουμε, αυτο το "official" μαγαζι της Soyo, εχει ολα και ολα διαθεσιμα 4 προιοντα προς πωληση, με τα 2 απο αυτα να ειναι RX580.
Υπαρχουν αλλα 2 "official" μαγαζια της Soyo στο Ali, τα SOYO Global Store και SOYO Exclusive Store, αυτα εχουν τουλαχιστον παραπανω διαθεσιμα προιοντα 😋

Οι σελιδες τους ειναι στα Βιετναμεζικα σε ολα αυτα.

Και 3 φωτο απο τα κεντρικα γραφεια της Soyo στο Βιετναμ:

funny vga 1.png

funny vga 2.png

funny vga 3.png

Με το κιλο, χαχα!
Οι φωτο ειναι απο Βιετναμεζο εμπορο vga (Lê Thành, αυτοαποκαλουμενο 'King of VGA,'), που αυτοτρολαρε στο fb του, την κατασταση με τις vga απο τις φαρμες, περισυ τετοια εποχη).

Ετσι πουλαγαν εξω στο πεζοδρομιο γνωστα μαγαζια της Στουρναρη τελη 1990 και αρχες 2000 οταν ξεστοκαραν σαβουρα, οποτε δεν μου κανει εντυπωση.

Ειχαν στρωμενη την πραματια στο πεζοδρομιο της Στουρναρη σταματουσες και ψωνιζες. Καρτες ηχου, cd, ηχεια, πληκτρολογια κτλ κτλ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οπως γραφτικε και πιο πανω ειναι η 2048 δηλαδη μια πιο light version (ας το πουμε ετσι) και οχι η κανονικη 580..
οπως επισης ειναι οτι νανε τσιπακια κλπ οπως παλι γραφτηκε πιο πανω.. 3 φορες εχω παρει απο aliexpress αυτην την καρτα γραφικων (αλλα κινεζοbrand) κυριως για low end συσκευες απλα για να χουν μια καρτα γραφικων να "παιζουν" τελος παντων τα 2 ζουν το 1 δεν βγαζει εικονα πλεον!

Επεξ/σία από nepe
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ενα low budget gaming pc μια χαρά θα είναι. Με 50€ μην περιμένουμε και θαύματα.

Επεξ/σία από paramedic
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Sebu είπε

Ετσι πουλαγαν εξω στο πεζοδρομιο γνωστα μαγαζια της Στουρναρη τελη 1990 και αρχες 2000 οταν ξεστοκαραν σαβουρα, οποτε δεν μου κανει εντυπωση.

Ειχαν στρωμενη την πραματια στο πεζοδρομιο της Στουρναρη σταματουσες και ψωνιζες. Καρτες ηχου, cd, ηχεια, πληκτρολογια κτλ κτλ.

Βεβαια δεν ειχαν τιποτα σχετικα καινουργιο, εγω θυμαμαι εβρισκα πραγματα 5-6 ετων, καποιες φορες 10. Αλλα οκ δεν αγοραζα ποτε, πολυ λαικη μου θυμιζε το πραγμα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, paramedic είπε

Έχω δει και RX 5700 XT που βγαίνει στα 127.73€ και είμαι στο τσακ να την κάνω την βλακεία μου. Έχω διαβάσει ότι τα τσιπάκια είναι αυθεντικά αλλά οι επιδόσεις λίγο πιο κάτω από τις καλές μάρκες. 

Δώσε το link για αξιολόγηση της μπορεί και αξίζει αυτή η 5700ΧΤ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Aprile είπε

Δώσε το link για αξιολόγηση της μπορεί και αξίζει αυτή η 5700ΧΤ

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €159.05  63%OFF | SOYO AMD Radeon RX5700XT 8GB Gaming Graphics Card GDDR6 Video Memory 256Bit PCIEx16 4.0 for Desktop Computer Video Cards
https://a.aliexpress.com/_mP4E3Uk

Στα 148€ βγαίνει τώρα βέβαια. Ίσως έκανα λάθος και είχα διαλέξει το πρωί την 5500XT αλλά την είδα πολλές φορές. 

Επεξ/σία από paramedic
Δημοσ.

Για 50 ευρώ μια κάρτα με επιδόσεις μεταξύ 570 και 580 και με 8GB μνήμη.

Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης πέραν του "δουλεύει;".

Αν δουλεύει την αγοράζεις ακόμα και για back up. Προσωπικά θα την έπαιρνα απλά και μόνο για αυτό το λόγο. Για back up αν χαλάσει η 6600 που έχω ή για την περίπτωση που πουλήσω την 6600 και θέλω μια κάρτα στο ενδιάμεσο μέχρι την αγορά της επόμενης κ.τ.λ.

50 ευρώ για 8GB Polaris ακόμα και σήμερα είναι no brainer επιλογή.

Ο μόνος λόγος που δεν έχω ήδη προχωρήσει σε αγορά, είναι ότι απλά έχω ήδη μια 580 ως δεύτερη.

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλα δε το συζηταμε εδω εχω βαλει 1030  γιατι δεν υπηρχε σαλιο εκει που ειχαν φτασει τις τιμες ... Χμμ εγω εχω ακομα 480 και 570 απο παλιες προσφορες του πλαισιου οποτε φανταζομαι δε χρειαζομαι αλλο backup . 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
9 ώρες πριν, paramedic είπε

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €159.05  63%OFF | SOYO AMD Radeon RX5700XT 8GB Gaming Graphics Card GDDR6 Video Memory 256Bit PCIEx16 4.0 for Desktop Computer Video Cards
https://a.aliexpress.com/_mP4E3Uk

Στα 148€ βγαίνει τώρα βέβαια. Ίσως έκανα λάθος και είχα διαλέξει το πρωί την 5500XT αλλά την είδα πολλές φορές. 

Εκεί στα 150 ευρώ κυκλοφορεί η Soyo 5700XT με τα ταχυδρομικά και σε μαγαζιά του Ali με κάποιο σοβαρό feedback

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €149.74  60%OFF | SOYO AMD Radeon RX5700XT 8G New Gaming Graphics Cards GDDR6 256Bit PCIE4.0x16 HDMI DP*3 for Desktop GPU Video Card For PC
https://a.aliexpress.com/_mrTroiM

Και το τελευταίο report του Ουκρανού που απορώ πως κάνει βόλτες στη Σουηδία με την μηχανή του όταν οι δικοί του πολεμούν 

2023-10-17-aliexpress-offers.pdf

• Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, john_dr said:

Για 50 ευρώ μια κάρτα με επιδόσεις μεταξύ 570 και 580 και με 8GB μνήμη.

Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης πέραν του "δουλεύει;".

Αν δουλεύει την αγοράζεις ακόμα και για back up. Προσωπικά θα την έπαιρνα απλά και μόνο για αυτό το λόγο. Για back up αν χαλάσει η 6600 που έχω ή για την περίπτωση που πουλήσω την 6600 και θέλω μια κάρτα στο ενδιάμεσο μέχρι την αγορά της επόμενης κ.τ.λ.

50 ευρώ για 8GB Polaris ακόμα και σήμερα είναι no brainer επιλογή.

Ο μόνος λόγος που δεν έχω ήδη προχωρήσει σε αγορά, είναι ότι απλά έχω ήδη μια 580 ως δεύτερη.

Το θέμα είναι για πόσο θα δουλευει... Αυτες τις εχουν λιωσει στο mining..

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dimos15 είπε

Το θέμα είναι για πόσο θα δουλευει... Αυτες τις εχουν λιωσει στο mining..

3 ώρες πριν, Aprile είπε

Εκεί στα 150 ευρώ κυκλοφορεί η Soyo 5700XT με τα ταχυδρομικά και σε μαγαζιά του Ali με κάποιο σοβαρό feedback

Αν ανέβεις στα 150€ δεν αξίζει. 200€ παίρνει κάποιος 6600XT καινούρια με full εγγύηση και προφανώς όλα όσα προσφέρει το RDNA2 έναντι του RDNA1.

3 ώρες πριν, Aprile είπε

Και το τελευταίο report του Ουκρανού που απορώ πως κάνει βόλτες στη Σουηδία με την μηχανή του όταν οι δικοί του πολεμούν 

Οι τιμές μάλλον δεν ισχύουν για Ελλάδα. Σε όλα της λίστας οι τιμές που εμφανίζονται μόλις ανοίξεις το link είναι 15-30% πιο πάνω. Ή με μισεί το Ali και με υπερχρεώνει ή προφανώς βάζει επιπλέον ΦΠΑ και λοιπά έξοδα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...